SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

April, multa sanatate bunicii tale! Voi sa fiti tari si sa ii aratati cat de mult o iubiti...Doamne-Doamne va avea grija ca ea sa mai stea alaturi de cei dragi.

Nora, te-ai mai interesat de produsele Youthfull? De unde le achizitionezi? Cum le vei lua? Si pe mine m-ar interesa, mai ales ca am vazut niste poze "inainte" si "dupa" chiar incredibile....A, si bineinteles, cat costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

April, sanatate bunicii tale!
Isa, cu intarziere dar din suflet, felicitari pentru logodna! Felicitari pentru lasat de fumat! Logodnicul tau fumeaza? Te intreb pentru ca iti va fi foarte greu daca el fumeaza, iti spun din proprie experienta ... eu dupa 1 luna jumate am aprins din nou tigara asta doar pentru ca al meu fuma in draci si cum la capitolu ambitie inca mai am de lucru m-am lasat dusa de val.
Chiar m-ati facut curioasa cu pastilele alea, o sa le caut si aici, sper sa le gasesc, toata lumea le lauda.

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Da. Le-am si comandat. Eu sunt hotarita sa-mi iasa de data asta...faza cu slabitul. TREBUIE !!! Asa ca am luat deja prima doza. Le-am comandat on line si le-am primit prin curier. Daca vrei amanunte vorbim pe PM sa te pun in legatura.

Nora

quote:
Originally posted by Ralumat

April, multa sanatate bunicii tale! Voi sa fiti tari si sa ii aratati cat de mult o iubiti...Doamne-Doamne va avea grija ca ea sa mai stea alaturi de cei dragi.

Nora, te-ai mai interesat de produsele Youthfull? De unde le achizitionezi? Cum le vei lua? Si pe mine m-ar interesa, mai ales ca am vazut niste poze "inainte" si "dupa" chiar incredibile....A, si bineinteles, cat costa?

Raluca, mami de David Calin (28.11.2006)
poze

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Ralumat, ti-am raspuns pe PM. Raspund cu placere oricui...eu am facut cercetari si impart informatia, dar pe site sa nu se numeasca reclama...asa ca...PM.

Nora

Mergi la inceput

Intrebare: spanac, stevie si urzici...sunt permise?

Nora

Mergi la inceput

Nu e chiar nimeni pe aici ?
La mine se produce o adevarata revolutie in organism. Asist ca un spectator si de-abia astept sa vad urmarile...pas cu pas

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

Nora, la ce fel de revolutie te referi? La revolutia disparitiei kilogramelor? Abia astept sa-mi spui cum merge lupa impotriva lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

Nora, spanacul, stevia si urzicile eu cred ca sunt permise; daca nu sunt trecute la lista neagra a interziselor, trebuie folosite. Cel putin eu le folosesc in salate.

Mergi la inceput

La ce ma refer ? Pai, azi am mincat asa: pe la 10 o salata de rosii cu masline (cam 3-4 rosii si 100-150 gr.masline taiate feliute), cu patrunjel si un strop de ulei de masline. La prinz am primit comanda prin curier (Y.I). Pina atunci am baut apa si un ceai verde. Am luat capsulele si am mincat peste o ora, ca asa se cere. 2 portii de varza, la 17, ca nu am mai avut timp sa maninc la job ciupercile pregatite, le-am lasat la frigider pentru maine. Si apoi m-am pus iar pe apa. Nu stiu de ce, dar observ ca am baut mai multa apa dupa ce m-a intors de la job. Pina acum am deja la activ 2,5 l, dar seara nu s-a terminat. Si am luat iar capsulele, dar nu am prea avut chef de mincare, totusi, am papat un ardei gras rosu si un morcov. Vreau sa spun ca de cind am venit acasa, am fost de-nu-stiu-cite-ori la baie. Deja e apa ce elimin. Ma simt foarte usoara. Si nu mi-e foame. Maninc ca...trebuie. Sper sa iasa bine aceasta experienta

Nora

quote:
Originally posted by onyca1978

Nora, la ce fel de revolutie te referi? La revolutia disparitiei kilogramelor? Abia astept sa-mi spui cum merge lupa impotriva lor.

Oana, mami curajoasa de Tudor si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata!
April multa sanatate bunicii si lasa listuta...ca mai e timp pana la urmatorul raport! Rezolvi atunci totul dintr-o miscare!
Silvana multumesc de urari! Incerc sa ma obisnuiesc cu ideea. Adica, le multumesc tuturor pentru urari si in unele cazuri pentru sfaturi de viitor, dar eu....ori nu constientizez inca, ori mi se pare totul normal si nu simt nimic special! Toata lumea imi spunea ca dupa logodna o sa vezi ca te schimbi, ca relatia o sa fie alta, iar dupa nunta o sa se schimbe iarasi toata poveste... Nu mai inteleg nimic! Mie, si nici iubitului meu, nu ni se pare nimic schimbat!
Cu tigarile....am fumat ieri inca 2, una cu iubitul (daaaa...si el fumeaza si ma gandeam ca nu o sa rezist sa stau langa el sa nu fumez) si inca una dupa cina (ca si mama fumeaza). Azi dimineata iar am furat una, la cafea cu el, bineinteles! Deci, Silvana, nu stiu ce sanse am!
Dieta in schimb merge bine! Ieri am avut mai mmulte fructe (mere, portocale) si o supica cu legume. Am reusit sa beau si 2,5 l de apa! Incet, incet reusesc sa ma obisnuiesc cu apa!
O zi buna!

Noi doi...proaspat logoditi!

Mergi la inceput