SUPERDIETA- EDITIA 2008-*18*
Raspunsuri - Pagina 11
Isa_Cris spune:
OK, m-ati zapacit cu medicametele alea!
Am dat si eu o cautare pe net sa vad ce "miracole" s-au descoperit! Printre sute de mesaje VAND, VAND, VAND...foarte putine informatii. din cate am inteles e pe baza de plante, cica 100%. Preturile... ma duc cu gandul la "a mai aparut un medicament, hai sa-l probam!" Am citita ca de la 150 lei a scazut si la 50 lei. Buna afacere pentru achizitionarea unui "miracol". Pot sa-mi exprim parerea?!? Intreb si eu dupa ce am scris deja! Si bineintels ca o sa mi-o mai exprim si in continuare.
1. Un alt medicament, o alta zdruncinatura a organismului care nu mai stie saracul de capul lui!
2. Ceai verde, cafea neagra, si nu mai stiu ce contine... astea produc printre altele si multa "energie", agitatie, ... chiar credeti ca, accelerarea batailor inimii este benefica?! Mai ales fiind stimulata de niste suplimente fie ele si naturale?!
3. Cum de sunt atat de "bune", fara efecte adverse si sunt la indemana oricui, la preturi mici (devenite mici datorita concurentei pe piata romaneasca) si inca nimeni nu spune decat "am slabit, sunt fenomenale..."!
Hai ca va vand si eu un medicament... se numesc "slabim cu minciuni" si contin plante naturale (niste urzica uscata si facuta praf). Slabesti intre 5-10 kg intr-o luna. Recomandare: Este supliment alimentar! Rezultate deosebite se obtin impreuna cu dieta hipocalorica si exercitii fizice. (Daca nu respectati recomandarile, voi sunteti de vina ca nu slabiti, ca medicamentul isi facea efectul, dar voi sunteti singurii responsabili ai esecului).
Pret: incep cu 200 lei, pe urma scad....daca nu merge piata. La urma urmei cred ca mai usor o sa cumpere lumea daca e un pic mai ieftin. Fac o reducere de 25% persoanelor care cumpara 2 "programe".
Scuze ironia, sau mai bine spus, scuzati-mi scuza la ironie!
P.S. Dati cu pietre in mine, chiar nu ma supar!
Noi doi...proaspat logoditi!
Brigit spune:
neatza!
multumesc mult de incurajari, eu azi sunt mai linistita, buni e mult mai bine, i-au iesit analizele de sange OK si asteptam acum verdictul de la neurologie. O sa mai stea in spital -ceea ce ei ii displace , evident- insa am reusit sa o convingem ca e spre binele ei.
Mey, vad ca v-ati incins nitzel pe aici, citesc din urma si revin
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
Isa_Cris spune:
Daca te refereai la mine, draga April, sa sti ca nu m-am incins, mi-am exprimat doar parerea! Chiar nu vreau sa supar pe nimeni, eu am treaba doar cu medicametele, in general, ca am ajuns sa fim cobaii unor anumiti "oameni"!
Brigit spune:
Isuca ma refeream la faptul ca s-a scris destul de mult, da am recuperat intre timp .
Cu pastilele sunt de acord cu tine, ba inca daca ar fi sa imi spun parerea despre ce se intampla in lumea asta ...ohoooo sunt si mai categorica. Eu resping orice interventie intrusiva asupra corpului, sunt de parere ca trebuie sa ne tratam corpul ca pe un templu, sa-l ingrijum si nu sa-l supunem la chinuri. Asa ca resping inclusiv implanturile, liposuctiile, etc...etc.. Iar considerentul principal e cel mentionat de tine, si anume ca totusi sunt f putini ani de cand se practica toate minunile astea astfel incat sa se fi descoperit toate reactiile adverse pe termen lung asupra organismului uman.
Na ca mi-am spus si eu parerea, sa nu credeti ca sunt subiectiva din cauza ca am putine kg de dat jos, si daca ar trebui sa scap de 40 de kile tot nu mi-as face liposuctie si nici pastile n-as lua, am fobie de medicamente si de interventii de orice fel.
APRIL
Brigit spune:
No hai ca imi au carnetelul sa-mi notez datele voastre, ca sunt risipite pe mai multe pagini si risc sa nu le mai gasesc apoi atat de usor, mai ales daca incepem sa dezbatem subiectul medicamente/interventii/ etc
APRIL
Isa_Cris spune:
Asa April, hai sa ajutam fetele sa nu se "distruga" singure!
Brigit spune:
gata,
am bagat update-uri la listuta, verificati-ma please ca e imosibil sa nu fi scapat ceva. Daca apar semne de intrebare la datele initiale inseamna ca nu am gasit prin mesajele voastre informata respectiva
Ralu, e f buna ideea cu userul comun. Hai sa il facem!
APRIL
Isa_Cris spune:
La mine e ok, adica..... putea fi si mai bine ...sa plec de la cel putin 94 .
Anuska spune:
Multumesc April pt floricele........... Ce frumoase is.......... Mai vreau!
Dupa ce termin superdieta asta, am de gand sa continui un fel de regim ca sa mai dau jos; apoi mai bag o tura mica de dieta dar cea de 6 sapt..... Chiar, cat trebuie sa fac pauza?
Pana in vara vreau sa fiu o silfida.... Am de gand sa ajung la greutatea din liceu, dar o iau asa incet cu incet sa nu sperii lumea...
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
doroti_5 spune:
Aprilas o leaca de regula (asta daca tot nam ce face , daca ma vede sefu ma omoara.
S-au inscris la SUPERDIETA
Nume..........H........GI......GT........DI..................W1.....W2......W3....W4....W5....W6...
Silvana.......1,67.... 76.0....60....28/01/2008....75.0....73.0...73.0...72.0...72.0...71.0...
Ralumat......1.68....100.....90....19/03/2008.....xx.x....xx.x...xx.x...xx.x...96.0...??.?...
Anuska.......1.65.... 79.0....68....22/01/2008....76.0.....76.0...75.8...75.8...75.5...75.5...
Ponei..........1.60.... 67.0...52....29/02/2008....??.?.....??.?...xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...
Alina...........xx.x....93.9....xx....03/03/2008....90.1.....88.7...xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...
Adina..........??.?.... ??.?....xx....03/03/2008....xx.x.....xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...
Ally............1.68.... 86.0....--....07/03/2008....83.0.....81.5...xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...
Nora............???.... 80.0....70....16/03/2008....78.0....xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...
Isa.............1.65.... 95.0....80....17/03/2008....xx.x....xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...
Onyca........1.70.... 93.0....70....17/03/2008....xx.x....xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...
Bretonica....x.xx....96.3....80....17/03/2008....xx.x....xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...
April...........1.68.... 56.7....54....24/03/2008....xx.x....xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...xx.x...
IAR CELE MAI AMBITIOASE CONTINUA LUPTA
Nume.......H........GI......GT........DI..................W7.....W8......W9....W10....W11....W12...
Silvana.......1,67.... 76.0....60....28/01/2008....71.0....71.0...XX.X...XX.X...XX.X...XX.X...
Anuska........1.65.... 79......69....22/01/2008....74.9.....74.0...XX.X...XX.X...XX.X...XX.X...
In faza de mentinere:
Doroti
KG PIERDUTE ... SAU LUATE
Anuska
Silvana
Ally
Nora
Ralumat
Ponei
Alina
Adina
Isa