Constipatie de la NAN1?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tatiana83 spune:

merg la doctora..alta pediatra de fapt..marti, 18 martie.
Deci maine seara aflu ce si cum(am programarea la 19:30).

Tatiana&Luca (12.12.2007)

Mergi la inceput

Am fost la pediatra...si mi-a zis sa trec numai pe LACTOGEN 1, si dk constipatia persista sa ii adaug la fiecare biberon o perioada milktzuker de la humana...care e 100% natural...si se va regla.Eu am zis ca NAN e formula premium si ca poate este mai bun dar a insistat ca si lactogenul e f bun + are aceleasi vitamine.

Deja e mai bine cu caca...face la 2 zile pot sa spun..singurel.De culoarea verde mi-a zis sa nu imi fc griji ca e normal din mom ce consistenta nu e tare'.

Off topic..mi-a mai spus sa ii maresc doza de vigantol pt ca luca a crescut destul pt varsta lui atat greutate cat si lungime(la 3 luni si 1 sapt are 6700 kg, 67,8 cm) ..sa ii mai adminiztrez calciu si fier hausman la fel tot datorita dezvoltarii.El a crescut asa numai de la lapte...(papa 120-170 ml la 4h) si nu am fost de acord cu inceperea diversificarii.

Si doctora a insistat ca pana la 6 luni sa ii dau doar laptic.Mi-a spus sa ii scot si ceaiul babydrink(cica nimik lichid in afara de lapte)...ca nu e deloc hranitor, iar laptele ii tine si de sete...

Cam atata cred ca mia zis...aaa si m-a deranjat f tare ca i-a umbalt la putica sa ii traga de ea ca cica paote face fimoza,,,ca de ce doar l-a spalat ca trebiua sa ii si trag de pielicica..sa il decalotez..
Acum sunt in faza de documentare..nu ma pronunt inca..nu stiu cum e mai bine..sunt atea pareri pro si contra..Voi ce spuneti fetelor care aveti baietei??

Va multumesc mult!Pupici si sa avem bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

Tatiana,

Ma bucur sa aud ca face caca mai bine. O fi bun si lactogenul gol, oricum daca e sa nu ii mearga bine o sa iti dai seama.
Daca a crescut asa bine ( chiar e super!!) de ce i-a mai dat fier si calciu? Doctora mea mi-a zis sa ii dau 3 picaturi de vigantol pe zi si vitamina C 4-5 picaturi, insa mi-a zis ca nu are nevoie de altceva ca isi ia din lapte. Darius la 4 luni avea 69 cm si 7.6kg.

Cu decalotarea parerile sunt intr-adevar impartite. In RO se recomanda decalotare prevetiv, in multe alte tari nu. Eu una sunt impotriva decalotarii, daca copilu se dezvolta normal. Eu am intrebat si doctora, caci multe prietene imi zisesera ca le-au zis pediatrii sa decaloteze copiii, si doctora mi-a zis ca si ea e impotriva.
Asta cu "poate face fimoza" e o prostie. Fimoza e ceva natural, asa cum si decalotarea e facuta in mod natural pe masura cresterii copilului. Sunt intr-adevar si cazuri cu probleme, insa mergand la control in fiecare luna iti poti da seama daca copilul are pb si poti interveni - la noi a venit doctora acasa pana acum si de fiecare data imi arata ca copilul e ok si nu e nevoie de decalotare.

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxulet spune:

buna fetelor!
Fetita mea a fost constipata de la inceput, desi am alaptat-o pana la 3 luni. Apoi am trecut pe NAN 1 si problema a continuat. Cand a aparut Lactogen ii dadeam 1-2 mese de Lactogen, si restul de NAN si era destul de bine. Facea tot greu, dar facea. Problema cu constipatia s-a rezolvat cand am inceput sa-i dau apa, pe la 6,5 luni. Cate un pic, dar am vazut ca a inceput sa faca mult mai bine, mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

cu lactogen fata mea a crescut foarte bine, noi il am de la 1 luna, din cauza constipatiei cu humana hn si fata a luat 1 kg / luna, iar in luna a-4-a a luat 700 gr, dar a fost racita si nu a mancat bine; nici acum nu papa prea bine, dar vom incepe diversificarea

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Sper sa ii maerga bine si cu lactogenul simplu..inca nu pot sa ma pronunt au trecut cateva zile doar..si caca a facut si azi(deci e bine:-)).O sa imi dau seama cum ai spus.

Cu decaloratea asta chiar imi pare rau ca nu am fost pe faza sa o atentionez pe doctora...Pai asa ca "poate face fimoza" hai sa decalotam bebei preventiv fortat si prematur ce mai..
Consider sa igiena ii este de ajuns..il curat acolo bine(de cateva zile il spal cu ceai de galbenele), i-am pus rivanol, l-am urmarit si face pipi cu jet.Zic ca e bine.Deci am sa il observ atenta si dk ceva nu va fi in regula intervin.

Off topic:Cu vaccinurile sunt putin nedumerita.

Am postat la vaccinuri.(am inceput la 2 luni cu pentaxim , ar noua pediatra mi-a dat sa ii cumpar pt 4 si 6 luni infanrix;nu stiu dk e ok, cica trebuie urmarita o schema..nu stiu exact)plus ca la 3 luni luma mi-a zis sa ii mai administrez rotarix oral...trebuie sa ma lamuresc ce sa mai:-((;

O seara buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

ADELAKI Eu am avut aceasi problema si cu gemenii, dar si cu Rares. Tot cu NAN 1 - dr. mi-a spus ca daca nu face o zi sa nu imi fac probleme,dar a doua zi daca nu a facut sa-l masez cu crema la fundulet. In caz de nereusita sa folosesc supozitorul si termometru. Si sa stii ca a mers cu masajul.

Ade cea mai fericitasi DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

va salut si eu fetelor....sunt o mamica cu un bb de 4 luni si 2 sapt si de la o luna nu a mai facut kk singur....ci doar cu termometrul
dr a zis ca isi va reveni la diversificarea dar...de 8 zile ii dau supa si degeaba iar inainte i-am dat eu de capul meu suc para 5 zile si degeaba
la inceput a papat humana si san 2luni apoi i-am dat NAN1 la recom unei dr ca sa faca kk cica....

apropo de decalotare si eu sunt in ceatza deci adaca care ai bb mai mare cum ai facut???si...inca o intrebare?cum puneti puta lui bb in sus sau jos in pampers??

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by adelaki

habar n-am cum era nan-ul sau pampersul acum 6 ani

oricum tin sa ma laud ca ieri i-am dat ceai lu fi-miu si a facut caca!!uraaaa!! si azi dimineata a facut din nou!

Adela si bebe Darius (7.11.2007)

imi spui si mie ce ceai i-ai dat te rog?
separat sau in lapte?
si cati ml??
mersiiii

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

dany, eu am amestecat, pe raspunderea mea, ca dr nu m-a lasat(ca cica a crescut bine copilul de la NAN) lactogen 1 cu NAN 1 prima data pe 29 febr si au aparut rezulate dupa cateva zile, apoi iar a stagnat, iar de pe 12 martie face singurel caca aproape zilnic, mai rar la 2 zile.
Eu sunt f multumita de combinarea celor 2 feluri de lapte.Ambele sunt produse de Nestle, iar reusita cu caca este datorita fibrelor prebiotice continute de lactogen.

Eu procedez asa:la 120 ml apa pun 4 doze de lapte:2 masuri nan+2 masuri lactogen.Dk ii fac nr impar, 150 ml ii pun 2 masuri nan, 2 lactogen si 1 masura combinata(dupa ochi..).

Ceai iam dat si eu, baby calm, dar nu ii place neindulcit, iar zahar nu vreau sa ii pun deci...nu a baut.Iar baby drink ii place f tare bebelui meu insa nu are rezultate pt caca.

Daca mai ai intrebari..(si noi am avut probl cu caca de la 1 luna si juma..acum avem 3 luni juma)

Succes!

Mergi la inceput