"Daca nu esti cuminte, te calca masina!'(2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Pai ,uite ,cred ca era mai eficient daca-ti puneai sub semnatura "refuz sa discut cu persoane care pronunta nume ca Bahmuteanu "si chiar "Sunt uneori ingrozitor de nesuferita " scapai de astia neelitistii
La 10 min cat spuneai c-ai petrecut cu documentarea ,n-ai inteles mare lucru ,da' recunoaste ca nici nu te-ai prea straduit , erai prea grabita sa-mi sari la carotida...
Pa ,o zi buna si tie !

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de TIBI-MARES

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
Originally posted by denizel

Flower-power, recunosc, am pierdut vreo 10 minute si am cautat pe forum si alte postari ale tale.
Te anunt ca tocmai te-am raportat la moderator pt. un foarte urat atac la persoana pe care l-ai savarsit pe alt topic.
Vezi? Puteam sa o fac si sa nu spun nik . Sa traiesc cu marea nadejde ca iti reevaluezi opinia in legatura cu lipsa coloanei vertebrale si atitudinea de loser?

Da,a fost un atac urat la persoana pe care flower mi l-a dedicat,impanandu-l ,ca de obicei bag seama,cu expresii din engleza pe un subiect care tine tot de educatia unui copil si in care faceam misto de pretentia uneia ca Bahmu care a varsat tone de mizerii in spatiul public si care acum vrea sa educe copii.
Am facut aceste precizari ca sa priceapa lumea ce e cu numele Bahmuteanu pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si eu care nu intelegeam ce cauta Bahmuteanu la capitolul religie.

In alta ordine de idei... pacat de subiectul asta, ca s-a ajuns sa se rezume la o postare a frustrarilor unora. In stilul asta, tare imi e ca se inchide....

Incercam sa trecem peste aceste "discutii"? Poate gasim o solutie sa scapam de religie in scoala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Sa luam aminte!
Nu trebuie sa ne lasam invinsi de sistem, nu trebuie sa cedam, trebuie sa avem coloana vertebrala si stofa. Trebuie sa luptam pt. o lume mai buna pt. copiii si copiii copiilor nostri. Daca nu noi, cine?
Oare trebuie sa facem asa??:

"A,si altceva,nu mai sunt in invatamant de cativa ani.M-a iertat Dumnezeu;parte datorita sistemului paralel care la fel ca si in "sanatate" se dezvolta cu tot mai mult avant si a mizeriilor aferente,parte pentru aspectul material"

Tz, tz, tz....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

quote:
Originally posted by inaioana

Nu e cazul meu dar eu sunt un caz foarte fericit (din acest punct de vedere). Eu nu mi-as da copilul la o scoala din Romania pentru nimic in lume (si religia e cel mai mic neajuns aici), sotul meu este indeajuns de sarit de pe fix incat sa ma sustina si, cel mai important, imi permit sa o fac (cel putin acum, ca in viata nu stii niciodata...).

Vrei sa spui ca iti vei da copiii la scoala in strainatate, iar tu sa ramai in Ro ? Pai cum, ii dai la internat ?
Scuze de off-topic, dar ma incearca o mare curiozitate.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

Deci eu trag concluzia ca "religia" este o boala contagioasa de care trebuie sa te feresti.
A, nu, nu sunt de parere ca religia ar trebui predata ca materie la scoala generala. Oricum e inutila toata treaba, chit ca se preda chit ca nu.
Dar voi, cei ce va puneti poalele in cap cu atata nonsalanta, ati avut copii ce au mers la orele de religie? Au ramas marcati in vreun fel de participarea la acele ore? In ce fel? Aveti idee ce reprezinta credinta crestina si cu ce se mananca?
Si nu pot sa nu inchei prin a constata nemaipomenita toleranta de care dau dovada maretii reprezentanti ai rasei umane care se declara invingatori in fata credintelor religioase si cum chiar ei sunt primii ce-si ascut sabiile la vederea a ceea ce nu este pe placul si masura lor. Oricum, nimic nou sub soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Deci:
1. bebe_io, bun venit cu forte proaspete pe forum..insa te avertizez ca esti sub observatie. Tonul tau e agresiv si daca nu ti-l moderezi cumva, ma tem ca n-o sa-ti apara prea multe mesaje pe-aici.

2. Flower-power, ai bulina oranj!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_io spune:

quote:
Originally posted by lilanda

Deci:
1. bebe_io, bun venit cu forte proaspete pe forum..insa te avertizez ca esti sub observatie. Tonul tau e agresiv si daca nu ti-l moderezi cumva, ma tem ca n-o sa-ti apara prea multe mesaje pe-aici.

Ton agresiv? Ma rog, fiecare cu ce intelege din ce posteaza un altul.

Ideea e ca nu te poti astepta ca un copil sa inteleaga si sa perceapa in mod corect pana pe la varsta de 16 ani mai nimic din nici una din religiile acestei lumi. Nu are cum. Si nici nimic nu o sa i se intample dpdv psihic daca cineva incearca sa-i predea o asemenea metodica. Ceea ce nu inseamna ca incercarea aceea nu este inutila, jenanta si de nedorit.

Dar de aici si pana la ceea ce am citit pe aici, argumente de genul ca vor sa spele copiii pe creier, ca va rezulta o natie de fanatici religiosi, ca religia crestina ar fi vinovata de unele si de altele, citate de genul ca oamenii buni fac lucruri rele numai sub indemnul religiei, e cale lunga... Si faza e ca cei ce scriu aceste lucruri vorbesc despre religia crestina numai din auzite.

Repet, vorbind despre copii in ceea ce priveste religia in scoala generala sunt de acord ca este o treaba inoportuna. Vazandu-i insa pe unii useri cum arunca cu noroi si invective catre lucruri despre care nu au habar si asta in timp ce se declara mari campioni ai gandirii libere, mie-mi suna a "aberatia de libertate". Sau poate tie-ti place (desi sper ca nu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Bebe_io, ma intereseaza credinta crestina tot atat cat cea musulmana, budista sau...ce mai vrei tu. Ma intereseaza pt ca tine de cultura, nu pt ca as crede. Atata timp cat in scoala nu se face DOAR cultura, ci indoctrinare cu o anumita religie (indiferent care) imi voi feri copiii ca de o boala contagioasa. Sau poate ai idee de vre-un vaccin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Anya, esti o tovarasa liber-cugetatoare care ai fi avut mare succes ca activista pe vremea comunistilor cu aceste idei pe care le tot spui pe aici.

Tot inainte !

Mergi la inceput