***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Si eu am card Mondo la Transilvania si sunt ok. Mi-au facut si chargeback...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Jasmine, ai primit coletul din 30 ianuarie? scuze, daca ai mai scris o data, nu am vazut.

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

mai tineti minte sandalele acelea roz de la puma, stiu ca au luat o gramada de fete, le-ati mai vazut cumva...eu tot incerc sa le gasesc da fara succes, ma gandeam ca poate le-a vazut cineva din intamplare..ca bineinteles ca mi s-a pus pata pe ele........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns padi spune:

Buna seara fetelor,
vreau sa va intreb daca a luat cineva acesti balerini:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-soft-grey.aspx?productid=324126252&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
??
Incaltamintea de la Soft Grey se potriveste ca si marime, adica daca eu port 37 pot sa-mi comand tot 37? Daca cineva si-a cumparat incaltaminte de la Soft Grey si poate sa-mi raspunda, ii multumesc anticipat.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Stiu ca a mai primit cineva acest mesaj cand a dat o comanda:
Nous avons bien reçu votre commande du 12/03/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous
Cum a ramas pana la urma cu acea comanda s-a anulat?
As da din nou comanda dar mie frica sa nu mi-o dubleze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axxxa spune:

cristicross eu am patit problema cu mesajul respectiv, insa produsele respective n-au mai aparut nici pana in ziua de azi in suivi, si nici banii nu i-au blocat. Folosisem un cod pe care-l primisem pe mail insa expirase de vreo 3 zile, dar cu toate astea merge, reducea ce trebuia redus, era al cu 20/40 si 32/65. Asa ca am facut alta comanda la care am folosit alt cod, necuvenit fireste si a mers fara probleme.

Acum intrebare, citisem ca sta cineva pe Jean Steriadi, stiti cumva la nr 23-25 ce cod postal e? Ca pe site-ul postei romane, numerele astea figureaza de 2 ori, cu 2 coduri diferite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alia_ro spune:

quote:
Originally posted by addya

sunt in stare de soc, mi-a venit comanda de pe 5.03
am peste 1 an de reduteala si niciodata nu a durat asa putin, uzual la mine erau vreo 15-17 zile

Adina si Razvan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

si eu astept comanda din 5.03, insa cosul a fost plin... poate tu ai avut doar cateva produse, nu?

Alia, puiul Alexis si argintul-viu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by cristinacsa

Si eu am card Mondo la Transilvania si sunt ok. Mi-au facut si chargeback...

www.flickr.com/photos/23718908@N05/sets/72157603964285199/" target="_blank">pantofiori

scuze ce e chargeback? ca n-am avut de-a face cu plati pe net...

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by axxxa
Acum intrebare, citisem ca sta cineva pe Jean Steriadi, stiti cumva la nr 23-25 ce cod postal e? Ca pe site-ul postei romane, numerele astea figureaza de 2 ori, cu 2 coduri diferite.

Salut, eu nu stau pe Steriadi, dar daca te referi la Intrarea Jean Alexandru Steriadi (nu stiu daca exista si strada cu acelasi nume(, codul e 032495.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata,
Am fost ieri la posta , primisem un aviz, dar mi-a venit comanda din 5.03.
Comenzile din 07.02 nu au venit inca .Nu mai am sperante pt ele.
Revin cu link-uri pt produsele din 5 .A fost o comanda mica.

Anca 28 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput