***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***
Raspunsuri - Pagina 18
Inex spune:
quote:
Originally posted by padi
Buna seara fetelor,
vreau sa va intreb daca a luat cineva acesti balerini:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-soft-grey.aspx?productid=324126252&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
??
Incaltamintea de la Soft Grey se potriveste ca si marime, adica daca eu port 37 pot sa-mi comand tot 37? Daca cineva si-a cumparat incaltaminte de la Soft Grey si poate sa-mi raspunda, ii multumesc anticipat.
Adriana
Eu mi-am luat o pereche de pantofi cu sireturi de la ei si nr este acelasi cu cel din Ro.Deci eu zic ca poti sa-ti iei tot 37 ,cat porti.
Inex ,de 2 x mamica
Elena.2006 spune:
Am primit comanda din 05.02, dupa ce m-am deplasat la posta, cica ea venise de saptamana trecuta, adica de vineri, dar eu nu am primit aviz.
Si tot doamna de acolo era ofensata, cica s-a facut si reaviz....da' eu nu am primit nimic.Coletul era pus in sac, cica trebuie sa duc sacul innapoi.Ati mai patit asa ceva?!
Am intrebat si de catalog si nimeni nu stia nimic...cica postarita, postarita cica ei...io m-am saturat...o aiureala totala.
ce am mai gasit pe site e
http://www.laredoute.fr/vente-parka-ouatinee-enfant-okaou.aspx?productid=324121400&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
a fost 5 euro si e o surpriza placuta
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-2-en-1.aspx?productid=324095933&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
tricoul asta e are niste paiete orbile, o sa incerc sa i le scot, nu ma asteptam sa arate asa, ca in poza e mai finut, iar asa-zisa floricica mai mult ii strica aspectul..
Am mai avut fusta clopot si o pereche de pantaloni pentru care s-au tot pus linkuri.
Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II
acina spune:
-www.laredoute.fr/vente-sandale-enfant-garcon-prix-mini.aspx?productid=324136694&documentid=207608&categoryid=22922266&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">sandale-sunt dragute rau, ca in poza, reglabile la spate si fata .Am luat marimea 25 o sa-i vina lui fimiu perfect pt la vara.Imi plac si lui.
-www.laredoute.fr/vente-le-pantalon-treillis-un-look-en-plus.aspx?productid=324064397&documentid=532907&categoryid=38152038&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">pantaloni-am luat pe kaki , sunt draguti si material bun dar au partea de sus de la elastic f rigida, i-am dat sorei mele.
-www.laredoute.fr/vente-taies-d-oreiller-et-de-traversin-en-polycoton.aspx?productid=324118803&documentid=207608&single=true" target="_blank">fete perna- din bumbac ,50X70 cm , am luat pe lila si bleu , f dragute, imi plac.
-www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-t-shirts-manches-longues-enfant-prix-mini.aspx?productid=324122105&documentid=201207&categoryid=22921436&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tricouri cu maneca lunga-sunt marisoare ii vor veni la toamna, materialul e bumbacel subtirel, f finut, imi place.
Anca 28 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
diotima spune:
quote:
Originally posted by chiara.2005
multumesc diotima.
ai luat cumva sutienul respectiv? Daca da imi poti da detalii daca se aseaza bine, daca e ok.
Materialul stiu ca e ok. Eu imi luasem anul trecut la reduceri slipul si un alt model de sutien dar pe atunci nu stiam regula cu +15 la marimea lor si mi l-am luat mai mic. Mi-as lua acum sutienul acesta care se potriveste cu slipul pe care il am si care imi place tare mult , dar parca nu as vrea sa o dau iar in bara. Eu port in general 80B (sau 75C) si ma gandeam sa iau un 95B .
Multumesc.
N-ai pt ce,chiara.Sutienul nu l-am luat, de fapt nu am luat niciodata lenjerie sau costume de baie de la ei, deci nu te pot ajuta ref la marimi. De asezat, cred ca se aseaza ok, cel putin asa pare in poza. Ma bate si pe mine gandul sa-mi iau un costum de baie, ca de, se apropie vara , dar inca am dubii asupra marimilor. Eu port 75A, deci, dupa tabelul lor, ar trebui sa-mi iau un 90A...
diotima spune:
quote:
Originally posted by padi
Buna seara fetelor,
vreau sa va intreb daca a luat cineva acesti balerini:
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-soft-grey.aspx?productid=324126252&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
??
Incaltamintea de la Soft Grey se potriveste ca si marime, adica daca eu port 37 pot sa-mi comand tot 37? Daca cineva si-a cumparat incaltaminte de la Soft Grey si poate sa-mi raspunda, ii multumesc anticipat.
Adriana
padi, eu mi-am luat balerinii astia, pe negru, port 39 si am luat 39, mie imi vin bine, nu ma bat deloc, sunt f moi si comozi. Mi-am mai luat acum 2 ani niste balerini tot de la ei, si au fost ok.
mirunajr spune:
quote:
Originally posted by axxxa
cristicross eu am patit problema cu mesajul respectiv, insa produsele respective n-au mai aparut nici pana in ziua de azi in suivi, si nici banii nu i-au blocat. Folosisem un cod pe care-l primisem pe mail insa expirase de vreo 3 zile, dar cu toate astea merge, reducea ce trebuia redus, era al cu 20/40 si 32/65. Asa ca am facut alta comanda la care am folosit alt cod, necuvenit fireste si a mers fara probleme.
Acum intrebare, citisem ca sta cineva pe Jean Steriadi, stiti cumva la nr 23-25 ce cod postal e? Ca pe site-ul postei romane, numerele astea figureaza de 2 ori, cu 2 coduri diferite.
Heii, in ce bloc stai tu pe Jean steriadi??? Ca si eu tot JS 23-25 stau....
La cod nici eu nu am stiut si am trecut la intamplare 7000 ca sa pot face contul. Vreau sa spun ca mi-au venit toate coletele , la timp si in regula...Daca ai restul adresei si oficiul postal de care apartinem, adica OP 72, nu sint probleme...
Jasmine spune:
Ioana77,am primit si coletul din 30 ianuarie,de fapt le-am primit pe toate,acum nu mai astept nimic.
Ma bate gandul sa mai dau o comanda ca se apropie niste zile de nastere si n-am timp sa alerg prin magazine dupa cadouri.
ioana_77 spune:
Jasmine, mercic, inseamna ca spun adio coletului meu din 29. Le scriu saptamana viitoare, de-acum
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie
Botez Stefan
Graviduta spune:
Elena.2006, la ce oficiu postal esti? Si mie au inceput sa-mi ia sacii in care vin. Asta e o practica noua pt mine, dar multor fete de aici le cereau deja de ceva timp sacii inapoi.
edit: de fapt, intrasem sa va dau un cod 62162, are cadou setul asta de tacamuri si reduce 20 euro de la 50 de euro in sus. In oferta scrie ca reducerea s-ar aplica la lenjerii, obiecte de decor si altele, dar mie mi-a redus preturile (deja reduse) la niste hainute pt Mara. Sper sa va foloseasca. Nu stiu daca e perso, ca eu l-am folosit chiar pe contul pt care mi-a venit oferta.
Am mai primit si codul 17523, care reduce 40% din articolul preferat pret-a-porter, 30% din restul articolelor pret-a-porter si lenjerii si are FDP 2 euro . Aveti mai jos si conditiile ofertei. Eu l-am folosit si pe preturi deja reduse si amers. Nu stiu daca e perso.
Offre valable du 04/03/2008 au 25/03/2008 inclus sur une sélection d'articles des collections Printemps-Eté 2008 sur les secteurs Femme, Lingerie, Homme, Enfant. valable uniquement sur la redoute.fr sauf prix rouges, prix verts, prix mini, nouveautés, exclusivités Web, collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto. Non cumulable avec une autre offre. Le taux de démarque le plus élevé s'appliquera automatiquement sur le produit le plus cher de votre commande, répondant aux conditions de l'offre.
** Frais de traitement et d'envoi de votre colis à 2€, hors articles volumineux et hors coût du colissimo. Offre valable une seule fois.
*** Offre valable du 04/03/2008 au 25/03/2008 inclus sur une sélection d'articles des collections Printemps-Eté 2008 sur les secteurs Femme, Lingerie, Homme, Enfant, Linge de Maison, Beauté. valable uniquement sur la redoute.fr sauf prix rouges, prix verts, prix mini, nouveautés, exclusivités Web, collection Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto. Non cumulable avec une autre offre.Le taux de démarque le plus élevé s'appliquera automatiquement sur le produit le plus cher de votre commande, répondant aux conditions de l'offre.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by diotima
padi, eu mi-am luat balerinii astia, pe negru, port 39 si am luat 39, mie imi vin bine, nu ma bat deloc, sunt f moi si comozi. Mi-am mai luat acum 2 ani niste balerini tot de la ei, si au fost ok.
Ce rau imi pare ca nu am vazut mesajul tau mai devreme. Tocmai i-am comandat acum 1/2 de ora, pe negru si mi-am luat 39, desi eu in RO port 38. Poate imi vin totusi, ca nu port 38 fix, un 38 1/2 imi vine mai bine. Daca nu, o sa ajunga la Mica Publicitate.
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)