***Shoppaholicele Redouto-masochiste (86)***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia0676 spune:

Am primit si comanda din 28.02.
Am avut asa:

http://www.laredoute.fr/vente-le-debardeur.aspx?productid=324066549&documentid=532907&categoryid=32407794&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Dragut

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-debardeurs.aspx?productid=324143763&documentid=321408&categoryid=32407794&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Mi se par putin cam sterse culorile, in rest sunt ok.

http://www.laredoute.fr/vente-marcel.aspx?productid=324095279&documentid=346107&categoryid=32407794&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Dragut, imi place culoarea.

http://www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-effet-2-en-1.aspx?productid=324112550&documentid=321408&categoryid=32407794&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Imi plac tare mult.

http://www.laredoute.fr/vente-2-debardeurs-longs.aspx?productid=324113629&documentid=321408&categoryid=32407794&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Desi sunt nr. care-l port de obicei, vin largi, sunt nefinisate, in concluzie nu prea imi plac.

http://www.laredoute.fr/vente-gilet.aspx?productid=324057728&documentid=530707&categoryid=23110571&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Foarte dragut si finut. Desi am comandat 34/36 pt ca 38/40 nu am gasit, imi vine foarte bine.

http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-cardigans-zippes.aspx?productid=324086720&documentid=321408&categoryid=23112518&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
E vorba de pantaloni, insa nu imi deschidea linkul... am luat pt. mine de la copii 168, eu avand 169... afara de faptul ca sunt foarte lungi, sunt ok.

http://www.laredoute.fr/vente-pull.aspx?productid=324103821&documentid=321408&categoryid=23112518&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Tot de la copii pt mine, masura 168, culoarea parme, e foarte dragut si imi vine bine.

Mai astept comenzi din 04.03 si 10.03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by vl-ad

eu vineri i-am intrebat pe cei de la BRD despre lucrul acesta si mi-au raspuns ca odata deblocati banii LR(in cazul nostru) nu isi mai pot lua banii

ciudat!si eu am avut banii pe hold la ING,a trecut termenul,banca a ridicat holdul si pe urma LR si-a luat linistit banii peste 10-15 zile.

Idem Jasmine. Si eu tot la ING.

Am editat posarea mea cu doudouna. Sunt ramolita !!! Cand a ajuns sotzul acasa si m-am plans ca am citit pe forum de doudouna, etc, etc, imi spune: "pai n-ai spalat-o saptamana trecuta ?" Corect, pe prima doudouna (roz prafuit) am pus-o la masina ... acum o bag si pe-a doua (prune). Va tin la curent ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello dragi redoutiste!!!

Dragi mamici care ati luat pantalonasii www.laredoute.fr/vente-2-shorts-bebe-prix-mini.aspx?productid=324130502&documentid=207608&categoryid=22910966&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> astia ; ce marime ati luat pentru 2 ani 1/2 ? Eu voiam sa iau 94 si nu mai e disponibil, merge sa iau 86 ?

Multumesc!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Depinde de cupil... A mea a purtat si pantaloni de 6 luni, la 2,5 ani... dar nu ma iavea pampers. Daca e "grasa"
Despre pantalonii in cauza chiar nu stiu ce sa zic, pt. ca nu i-am luat...
Dar eu la fuste, pantaloni scurti si rochite intotdeauna ii iau 86 pt. ca sper ca macar alea sa nu cada de pe ia... si tot degeaba, tot trebe incretite pe talie.

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Eliana, multumesc de raspuns! Si mandra mea e silfidutza!!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

quote:
Originally posted by ChrisDun

Am editat posarea mea cu doudouna. Sunt ramolita !!! Cand a ajuns sotzul acasa si m-am plans ca am citit pe forum de doudouna, etc, etc, imi spune: "pai n-ai spalat-o saptamana trecuta ?" Corect, pe prima doudouna (roz prafuit) am pus-o la masina ... acum o bag si pe-a doua (prune). Va tin la curent ...

Christina[/size=2]

si cum e dupa ce ai spalat-o? nu i s-a intamplat nimic?

douduna mea cu pricina e tot cea pe roz murdar. si nici macar nu a fost spalata, numai putin udata de ploaie. oare daca-o bag la masina, se rearanjeaza?
cea pruna a Dariei nu a fost udata/spalata pana acum.
m-am gandit ca oare cele pe roz murdar sa fie mai prost construite?
ca ma bate gandul sa-i mai iau una pe prune, atunci!

aissa, a ta ce culoare e?

Varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

'neata
am mai auzit de LR acum vreun an. eram prea ocupata cu bb nou-nascut sa-i dau atentie...
aseara am zis hai sa va citesc un pic... cand am vazut titlul topicului am zis ca fetele astea nu-s normale... auzi la ele, 'shoppaholice masochiste'
ei bine... am stat aseara de-am citit tot capitolul asta si vreo 2 ore pe LR de mi-am umplut cosul, asa de test, 25 produse, toate pt mine la 130euro total, fara sa aplic cod de reducere
vai de capul meu ce microb am prins brusc!

so, imi permiteti sa ingros randurile?

tocmai ieri am primit o comanda, facuta de o buna prietena si incercarea a fost ok. am luat doar ceva pantalonasi pt baietii mei, sunt multumita, doi dintre ei sunt peste asteptari chiar.

fiind la inceput, va rog frumos, dati-mi niste tips-uri (am citit prima pagina cu atentie, dar tot am nelamuriri):

1. daca vreau sa iau mai multe, cum e mai bine? o comanda mare sau mai multe comenzi mici? cam de cat pe o comanda sa nu am surprize dar sa si pot aplica reduceri?

2. pe o comanda se aplica un singur cod de reducere?

3. daca fac in aceeasi zi sa zicem 3 comenzi separate, pot pune acelasi cod de reducere pe fiecare, sau 3 coduri diferite, cate unul pe fiecare comanda? nu stiu care sunt regulile...

4. care-i treaba cu adresa de livrare, de ce vorbeati de conturi blocate sau de mai multe conturi cu aceeasi adresa? (cu doi pitici nu prea am timp sa citesc mai mult din urma)

5. la comanda ce mi-a venit ieri am un cod de reducere de 30% la toate chestiile de primavara-vara08. nu am gasit azi-noapte link-ul catre p-v08 (ce-i drept era trecut de miezul noptii si muream de somn)

6. in general, ati reusit sa vindeti prin mica publicitate ceea ce nu va era bun? macar sa stiu daca am sanse sa recuperez, ca in mom. de fata chiar nu stiu daca nimeresc masurile. in principiu port 42-44 la fuste, dar am inteles ca majoritatea sunt mai mari, asa ca am ales tot 40-42; la bluze port 40-42, am ales 38-40.

7.la produsele reduse deja bine de tot, se mai pot aplica coduri de reducere? (de ex. o fusta de 25 care costa 10 mai poate fi redusa?)

scuze pt cearsaf si multumesc anticipat!
dupa 2-3 comenzi imi intru in mana si nu va mai stresez, promit!

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Melkule, am studiat-o bine cand mi-am amintit ca o spalasem la masina, am pipait-o peste tot, sa vad daca s-a ghemuit captuseala, etc : n-are nici pe naiba ! Am spalat-o la program scurt de rufe normale, cu temperatura pana in 40 de grade... si e ok. Pe cea "prune" o s-o spal in seara asta...

A mai patit vreuna din voi asa? Am scris ieri sa anunt ca nu mi s-a livrat un articol pentru care am platit, am primit mail ca isi cer mii de scuze pentru ca au uitat, si mi-l vor livra, iar azi primesc iar mail:

quote:
Je vous confirme avoir enregistré votre commande le 11 mars 2008. Elle sera livrée à votre domicile.

Désignat article Référence Code Prix cat. Qté Offre Montant Eco-p.
Tee shirt long fil 439.4909 ..102 ..8€00 ... 1... -45% ... 4€40 0€00

Total marchandise .......................... 8,00 €

Montant de la réduction accordée ... - 3,60 €
Frais d'acheminement .................. + 0,22 €
Montant de la facture ................... = 4,62 €

Ce factura, frate, lamuriti-ma si pe mine pliz, ca banii mi i-au luat, si chiar le-am spus in mail ca "C’est à dire que j’ai payé pour un article que je n’ai pas reçu." Naiba ii mai intelege !

Lorreddana, ai scris la 'Aide... sa intrebi de produsul lipsa ? Tot asa ai patit ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

1. o singura comanda (maximum 25 de produse) pentru ca platesti o taxa de manipulare de 5/6 euro pe fiecare pachet (taxa care poate fi anulata prin anumite coduri)

2. un singur cod

3. poti pune si acelasi cod; unele coduri nu pot fi folosite insa decat o singura data;

4. -

5. -

6. -

7.da, se mai pot aplica coduri si la produse deja reduse;

Mergi la inceput