Nou stil de viatza (188)
Raspunsuri - Pagina 3
Delidana spune:
Salutare,
Puskin si Cori, sa aveti parte numai de bucurii si impliniri si multe cadouri frumoase!
Am profitat de vremea frumoasa si am iesit din nou la plimbare: : 4579 pasi, 2.28 km si 168 calorii consumate + 100 abdomene si vreo jumate de ora de dat cu aspiratoru'. Se pune si asta, nu?
Acum ma pregatesc sa merg la scoala.
Olo, bine ai revenit!
Violeta, distractie placuta la ai tai in weekend.
Carmen, cum a fost plimbarea?
Zuzi, bune bancurile.
Va pup.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
mephala30 spune:
E asa de frumos afara! ne-am plimbat putin, am facut cumparaturile si ne-am intors pentru somnul de pranz.
Azi vreau sa fac mucenici, sper sa-mi iasa buni.
Maine vom iesi in natura, la un gratar si-un fotbal/volei, .
Claudia, spor la treburi.
Zuzilici spune:
Ruxandra si Cori si toate visele sa va devina realitate. Distractie maxima si cadouri interesante.
Of ce bine de voi mai fetelor c-aveti vreme frumoasa...la noi s-au anuntat iar nameti de zapada si -15/20 de grade. . Bucura-te daca poti. Niic macar de zapada nu poti pe frigul asta.
Olo n-o bravos o tai dinou la panouri, . Spor la treaba si sa stii ca tu esti singura care stie daca merita sa mai ramai sa un in firma in care esti.
Delidana eu nu ma dezmint cu sportul. Chiar daca nu prea am chef (din cauza de febra musculara) tot iau scarile, lucrez copasele si deja am ajuns la 130 de abs. Aseara m-a intrerupt Isabella si-a trebuit sa mai fac 30 dupa ce s-a linistit ea. Ma calareste intr-o veselie de cate ori ma vede ca fac altceva decat de obicei. Si daca mai sunt si intinsa...atat ii trebuie.
Violeta refacere rapida iti doresc. Ai vreo posibilitate sa-ti prelungesti concediul medical?
Mephala ma intrebai daca fac ceva special maine. Nu! De cand sunt in Canada numai stiu ce-i aia 8 Martie. Poate asa pentru ca am 'majoretele" aici sa fac un tort de branza dar altfel, am in plan sa-mi fac taxele.
Dragelor o zi frumoasa va doresc. Pentru unele din voi a inceput deja weekendul asa ca distractie placuta va doresc.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Zuzilici spune:
Sa mai si radem:
Doua batranele s-au hotarat sa mearga impreuna in vizita la prietena lor Clementina. Ajunse acolo au fost primite cu multa bucurie de ea si au fost tratate cu o cafeluta. Dupa ce au stat putin de vorba Clementina le spune:
- Vai, dragele mele am stat atata de vorba si nu v-am facut nici o cafeluta. Vin acum cu ea.
Si asa, din uitare in uitare, le-a facut vreo sapte cafelute, pana sa plece.
In drum spre casa, una din ele ii spune celeilalte:
- Ai vazut ce s-a sclerozat Clementina? Am stat atata timp la ea si nu ne-a dat nicio cafeluta!
- Cum draga ai fost la ea si nu m-ai chemat si pe mine?
ZIETGEIST
Zuzilici spune:
Pe aeroportul din Londra Bush este primit de regina Angliei si pleaca impreuna spre palat intr-un Bentley argintiu din 1934 pana la limita centrului Londrei, unde se urca intr-un cupeu din secolul XVII, tras de sase armasari magnifici.
Deodata, armasarul din dreapta spate da drumul celei mai oribile si cutremuratoare emisii de gaze, care umplu instantaneu trasura.
Regina se intoarce catre Bush si explica: "Domnule presedinte, va rog sa acceptati regretele mele. Sunt sigura ca intelegeti ca exista unele situatii pe care nici o regina nu le poate controla!"
George W., un autentic gentleman texan, raspunde: "Majestate, va rog sa depasim subiectul. Stiti, daca n-ati fi spus nimic, as fi considerat ca a fost unul dintre cai!".
ZIETGEIST
hcclara spune:
Carmen, multumesc...da n-am facut nimica, adica numai mancare, ca mi-a fost prea frig sa spal geamuri...sper sa ramana timp frumos sa le spal saptamana viitoare! dumireste-ma te rog si pe mine ca m-ai facut curioasa...ce sunt mucenicii???
Delia, bravo tie pt efortul depus!
Zuzi bravo si tie!!! zici ca sunteti iar inzapeziti??? am si eu unchi in canada si de cate ori vorbim imi spun ca la ei ninge...noi nu am vazut anul acesta zapada, acolo unde vrem sa mergem maine este cam 10-15 cm, dar ma uit si dimineata si daca nu ploua, atunci mergem si noi la sanius!!!
Acum ma duc sa-mi culc pruncii ca azi avem fotbal la 5.30 si sa fie Marc odihnit ca altfel e prea obosit si nu poate alega!!!
Carmen, aici e la jumatatea lunii mai ziua mamei, asa ca precis maine nu primesc flori fiindca barbatu-meu habar n-are, dar imi iau eu singura si apoi ii scot ochii ca nu mi-a luat nimica!!!
Eftimie C. spune:
Buna fetelor!
LA MULTI ANI, PUSKIN SI CORI!Sanatate, bucurii si tot ce va doriti sa se implineasca!
Fetelor am vrut doar sa va salut si sa fac urari sarbatoritelor si fug ca AVEM SERBARE LA EDI!
Ne auzim diseara
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
anky spune:
Puskin, Cori ,multa sanatate,fericire,sa aveti parte de multe bucurii si sa vi se implineasca toate dorintele.
Carmen,spor la mucenici,sa iti iasa cit mai yammi.
Carina,ma intrebai daca mai fac sport,sigur ca mai fac,mi-am primit si diploma.
Vreau sa ma apuc si de pilates.
Zuzulici,defapt ai tu dreptate.Thank's si din partea ta.
Vikinga,abdomene fac destul de multe, este important sa iti controlezi bine respiratia.Cele mai grele abdomene mi se par cele care imi solicita partea de jos a spatelui.Din alea nici nu fac foarte multe.
Uite aici pentru tine niste abs
http://nl.youtube.com/watch?v=edUFqkWSve8
Delia,bravo,tine-o tot asa cu sportu.
Ce bine ca e vreme buna la voi si poti sa te misti si in aer liber ca aici mai mult e inorat si ploua,slabe sanse sa fac miscare in aer liber.
Uite aici niste exercitii de body toning,poate iti prind bine
http://www.youtube.com/watch?v=R45r1b4e7cQ
Anca,mami de doi nazdravani
oLo spune:
Anky: felicitari pt diploma! . Mie mi-a murit stepperu inainte de anul nou, cand ne antrenam cu sotul pt ski: cate o ora de stepper fiecare. pana la urma a (de)cedat. Despre stepper e vorba
Carmen: imi faci pofta cu mucenicii. Spor sa ai!
Delidana: bine v-am regasit! Cum merge cu facultatea? Si sotul meu s-a apucat acu de un curs de un an de zile, ca sa devina conducator de proiecte informatice. Seara ii iau cursurile si ma apuc si eu de tocit. Ca noul meu job (daca da Domnu si plec de la banca) in asta va consta. si mi-e o frica!!! mama mama!
Azi am fost harnicuta: , de mi-i casa luna, ca niciodata . Pot iesi maine cu constiinta impacata la padure, cu gagicile, si duminica la escalada. Pacat sa vremea nu-i asa de faina cum va laudati undele dintre voi c-ar fi.
Zuzilici spune:
Anky multumesc pentru filmuletul cu abs. Inca nu l-am vazut si pe-al doilea dar sunt convinsa ca-i la fel de bun .
ZIETGEIST