Nou stil de viatza (188)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Anky da exact stilul acelor exercitii fac si eu la sala bine la ritm sustinut, pe youtube e in stil de prezentare, la minutul 4 e ceea ce nu pot eu sa fac mai mult de 3 serii a cite 10. Si mai sunt mult alte exercitii pe care le-am prins la sala, la fel de bune pt popou, solduri, burta. Chiar asa cind ne faci si noua un program de aerbic cu un filmulet cu tine? Tumpi tu parca ziceai ca nu poti face abdomene, sigur poti, poate mai putin la inceput ceea ce e normal, uita-te pe linckul pus de Anky, pt ca multi le facincorect, adica ridicari pina pe verticala la 90°. Grija mare, nu numai ca nu ajuta muschii abdominali ci chiar pot face mare rau coloanei. Pt ca am slabit vreo 2-3 kg de la ultima poza pusa aici, am facut una acum doua zile la 74.5kg , da da dupa pufuletii aia cu brinza, cu juma de kg m-am ales a doua zi, am baut si o bere rece la urma ca sa fie dezmatul complet. Acum am revenit la 74 iar.Meniu azi:MD: un mar mareP: o salata mare cu piept de curcan la gratarLa cina o sa am zacusca facuta de mama, o sa incerc sa fie o portie de bun simtz:)), dar e pericol ca o face extrem de buna.Pt miine am organizat petrcerea de 8 martie, uite asa ajut nemtoaicele sa descopere placerea de a avea o zi a femeilor:) O sa fim 14 doamne Le-am zis sa-si anunte barbatii sa le ia si flori, cel putin! Si pe al meu asa l-am invatat cu rabdare, mi-a luat vreo 3 ani sa-l ajut sa se prinda traditia de 8 martie de el. Pai da, ca la serbarea Pastelui de doua ori pe an si catolic si ortodox nu a avut probleme, a tinut minte imediat ca o sa aiba doua mese de festin cu miel la cuptor tinut in mirodenii o noapte si cu toate minunile ce vin pe o masa de sarbatoare:)Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

neata mai spre seara
Anky felicitari pt diploma.Eu nu pot vedea filmuletele, ca cica nu am instalat flash player .
Carmen, cand am citit ca faci azi mucenicii ma gandeam ca maine is si ca eu am uitat sa-i fac.Faci si din cei in zeama si din cei moldovenesti?
Claudia banuiesc ca esti din zona Ardealului de nu sti de mucenici .Mucenicii sunt niste opturi mici din coca care se fierb(astia sunt mucenicii muntenesti) in apa cu zahar si mirodenii si se servesc cu scortisoara si nuca tocata amestecata cu zahar, dupa preferinte.Iar mucenicii moldovenesti sunt niste opturi mai mari facuti din aluat de cozonac si se fac la cuptor.Acestia sunt unsi cu miere si nuca.
Ma duc si eu sa vad daca am toate ingreientele ca vreau sa fac iara un fel de mucenici moldovenesti, asa cum am facut si anul trecut dupa reteta de cornui moi de pe culi.
Merg sa-mi fac o cafea si revin.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by vikinga
74.5kg ,

Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Soro, m-ai imbolnavit cu poza asta. Bravo tie, la cum arati cred ca intorci multe capete pe strada.

Vreau si eu.

ZIETGEIST

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Claudia, mucenici sau sfintisori, la ei ma refeream. Din aluat de cozonac, cu miere si nuca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

ma apuc de ei acum, revin mai incolo.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

ma apuc de ei acum, revin mai incolo.

Bafta si mult spor. Fa-le o poza cand ii termini poate m-a indragostesc de ei si m-apuc sa fac si eu.

ZIETGEIST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Vik, arati super, felicitari si tin-o tot asa.Cat despre abdomene, nu prea pot face si la sala tot pe bancheta inclinata faceam, asa cum face tipa din filmuletul pus de anky nu pot din cauza coloanei.La mine toata pb pleaca de la ceafa.A patra vertebra este dislocata, ceea ce face sa am mari dureri dupa ce fac vreo 20 de abdomene

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Zuzilici sigur ca ai sa poti si tu! Kg pe care le ai tu acum le-am avut si eu anul trecut, deci se poate! Am sa pun o poza la 92kg-93kg, cind am iesit din spital. Sunt dolofana si pufoasa ca un cozonac moldovenesc gras, galben si dat pe afara Se zice ca in diete foamea nu e deloc indicata, foarte adevarat sa nu te infometezi. Daaaaar.... eu una la 90kg mincam de rupeam, recunosc! Cred ca aveam un stomac labartat de-mi stateau ingramadite toate organele-n mine. Ei bine, ca sa-mi reeduc stomacul sa redevina la un volum normal a trebuit sa cam simt si foame. Nu numai foamea aia care e potolita cantitaiv, ca de umflat in burta o poti face si cu salata de varza cit cuprinde, a trebuit sa-mi reeduc nivelul de satietate, ala care se potoleste cu piine, salam si cascavaluri. Plus desert bineinteles:)) Ei a trebuit sa trec deci si prin perioade mai uritele din punctul asta de vedere si sa ma culc cu burta goala numai cu apa cu lamiie:)) Ea de fapt nu era goala deloc, adunat pe zi ce mincam era mai mult decit bine, dar trebuia sa trag in jos limitele alea labartate. Eu mi-am zis-o permanent: cum altele pot, trebuie sa pot si eu! Tumpi daca ai probleme cu spatele e de inteles ca nu poti face abdomene, dar nici nu e nevoie asa mare. Uite de ex pt cei cu probleme cu spatele ori incheieturile, ori pt cei care cintaresc mai mult si sportul sustinut le face rau, cel mai indicat e nordic walking. Distanta mare, pasi mari facuti, un ritm sustinut, miscarea bratelor larga antreneaza si muschii abdominali si normal pe cei ai bratelor. Nu e fitness dar absolut un sport sanatos!Merci de aprecieri fetelor, am muncit si mult:) Si inca mai am.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Anky, felicitari pentru diploma si o pentru link-urile postate. Multe dintre acele exercitii le fac si eu, le-am invatat pe vremea cind faceam yoga. Cel mai "criminal" exercitiu mi se parea cel in care intinsa pe spate, ridici picioarele la 90 de grade si apoi le cobori incet, numarind pina la 10, apoi le ridici iar sus. Picioarele trebuie sa fie drepte. Dupa 2x10 ridicari simteam ca ma trec toate caldurile.

Vikinga, la 74 kg arati super! La tine observ ca greutatea e concentrata mai mult pe partea de sus a corpului si se zice ca asta e mai usor de dat jos decit suncile de pe solduri. La mine conformatia e invers.

Carmen, sa ai spor. Ce-mi plac si mie mucenicii!

Zuzi, bravo pentru efort! De cite ori faci sport promit sa-ti dau o , iar daca uit sa ma tragi de mineca.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Zuzi, bravo pentru efort! De cite ori faci sport promit sa-ti dau o , iar daca uit sa ma tragi de mineca.

www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Ei, am 4 zile la activ si am simt minunat. Ciudat e ca inca mai am febra musculara. In orice caz abia astept s-ajung aacasa si sa fac abs dupa filmuletul pus de Anky sunt acolo niste chestii noi pentru mine.
Multumesc de .

Mai nasol e ca de cand cu sportul asta am inceput sa mananc cam mult. Sper sa-mi treaca "nebunia" asta. E-adevarat ca nu mananc dupa 19 dar ce folos daca mananc mult inainte?

Crys esti mai bine? Tot asa aglomerata? Ce faci de 8 Martie?

ZIETGEIST

Mergi la inceput