Nou stil de viatza (188)
Raspunsuri - Pagina 2
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
noapte buna!
Mephala multumim ca ne-ai deschis capitol nou.
Noapte buna!
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
ruxij spune:
Salut!
Gusta, sa auzim ca a trecut boala cat mai curand si sa revii printre noi.
E cam greu de tinut regimul meu, dar vad ca mi-e foame, ceea ce e bine. Azi am mancat asa.
D: nimic
Pranz: un sandwich cu carne si "pita bread"(un fel de lipie).
Cina: resturile de la fi-miu din farfurie si 2 iaurturi pt. copii.
mephala30 spune:
Neatza, am pregatit ceaiul verde, va poftesc.
Sa incercam sa facem in asa fel incat lucrurile sa revina la normal. Pluteste o atmosfera trista pe subiect.
Maine e 8 martie. Sunteti implicate in actiuni deosebite, sau e doar o zi obisnuita?
La multi ani, Cori! Sanatate si impliniri!
tlaura spune:
Buna dimineata, fetelor!
In primul rand: Puskin si Cori, LA MULTI ANI!
Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
E cineva prin zona? haideti la cafeluta!
violeta70 spune:
Buna dimineata!
In sfarsit o zi cu soare.... aici in Bucuresti.
Aseara nu am mai intrat, dar nu ca m-am simtit rau, am stat in pat si am dormitat. Nu stiu ce o sa fac de luni, ca astia de la servici (si mai ales seful) o sa ma ia de noua. Sper sa fiu calma, asa cum mi-am propus, si sa nu ma enervez. Am sa le iau pe toate incet si cu calm.
Liris scuze, eu nu am inteles, stai in Olanda sau in California?
Azi merg sa-mi iau CM si iesirea din spital. In functie de cat de rapid termin, am sa merg la firma sau acasa. O sa vad.
Sunt un pic "suparata". Merg greu, mi se contracta burta ca si cand as face abdomene, lucru care ma enerveaza. Sunt constienta ca nu am cum sa fiu ca noua dupa 2 saptamani, dar ce fac eu de luni, cand voi sta 8-10 ore la servici? O sa vad atunci.
Week-end-ul asta am sa merg pe la ai mei( nu i-am vazut dinainte de operatie, decat pe sora-mea Diana), asa ca d-abia astept.
Cu kilogramele, stau relativ bine, am mai pus cam un kg, ieri aveam 61,5 kg. O sa vad. Este adevarat ca am avut o pofta de dulce si mi-am luat (tinanad cont ca de luni incep postul) niste miniprajituri cu ciocolata bineteles.
Ma retrag acum, nu inainte de a va ura o zi frumoasa.
Am uitat, Cori si Puskin La Multi Ani! cu sanatate, fericire si noroc! (stiu ca Puskin este la ski, i-am mai urat si ieri, dar doua urari nu strica)
Pupici
hcclara spune:
Buna dimineata!
Cori,
Ruxandra,, petrecere frumoasa la ski!!!
Ce faceti, fetele?
Carmen, distractie placuta in oras!
eu ma pun sa spal ferestre ca acusi vin Pastile, si fac ceva de mancare!
Imediat ma uit in internet sa vad daca a nins prin imprejurimi ca as vrea sa ne ducem cu copii maine daca e zapada...duminica merg la film si abia astept!
Deseara pe pro tv international e miss litoral, sper sa am timp sa ma uit, cu Anca Turcasiu si Alexandru Arsinel, mai stiti??? am inceput sa ma uit pe romani de cand a fost mami la mine, recunosc ca inainte nu ma prea uitam...
o zi buna sa aveti!
oLo spune:
Neatza fetele!
In sfarsit stau si eu o zi acasa. Profit ca Anaïs a facut o mica enterocolita (da' mica de tot, azi nu mai are nimic) si mi-am luat liber de la job.
Zuzi, ma intrebai daca am mult de lucru. Raspunsul e si da si ba. in sensul ca azi stau cu ochii pe peretzi, si maine vine sefu cu ditamai dosarul, care tre rezolvat 'ASAP pentru ieri' cum zice el. Daca mai tineti minte, acu un an, am inceput lucrul la banca asta. eram incantata. Azi nu mai sunt. Ca atare, acu cateva zile mi-am dat demisia. Partea naspa e ca nu a fost cum imi imaginam eu: o sa se bucure si ei ca scapa de mine, si eu ca scap de ei. Ei nu se bucura ca plec:(. Ar vrea sa raman pe capul lor. Si eu sunt intr-un continu zbucium: sa raman, sa plec?
Dar cum va ziceam, azi profit ca sunt acasa: fac de papa pt Pisu, am pus rufele si vasele la spalat (ce-mi place cans intru in bucatarie si vad ca merg in acelasi timp : masina de vase, masina de rufe si masina de paine...)O sa fac o lunga siesta la prans, cu Pisu mic.
Ieri am cumparat echipament de escalada pt noi si gagici. Acu doua saptamani am fost cu ele la panoi, si tare mult le-a placut. Ca atare vrem sa perseveram in activitatea asta. Emma a dormit asta noapte cu hamul peste pijama si cu carabina si 8-ul atasate de ham.:))
Pupici, si vin eu sa va mai scriu (azi nu scapatzi de mine decat in timpul siestei)
Mihaela