Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Eu am un cintar cu senzori. Si-mi indica: greutatea, procentul de grasime din organism si cel de apa. Asta am afisat si eu. Ma cintaresc zilnic, dar aici o sa pun datele saptaminal, asa cum se da raportul, care tot nu am aflat in ce zi e.

Eu m-am tinut tare azi, sunt multumita de mine. Am mincat destul de putin, nici nu mi-a fost prea prea foame. Am avut si mult de lucru, si ce nu am reusit sa maninc, am pus in frigider pentru maine. Deci voi avea cam acelasi meniu. Adica azi am mincat asa: un morcov urias, fiert, cu lamaie si patrunjel, 3-4 bucati de ciupercute pleurotus, cu 2 masline, 3 bucatele de broccoli si acasa o portie de varza gatita. Acum pe seara 3 mere.

Nora

quote:
Originally posted by dulcetica

16.03: 79.5; 39.1; 47.7
Nora, tradu ce inseamna ultimele 2 valori.Oare pentru ca nu vorbim aceeasi limba, adica codificat, nu slabesc?

dulcetica

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

hello!!
vreau si eu cu voi, se poate?
Am 26 de ani, 177 cm si 67 de kilograme.
O sa imi sariti in cap ca ce imi trebuie mie slabit sau ce vreau de la voi.
Ei bine , vreau sa ajung la greutatea la care ma simt eu cel mai bine, la 60 de kilograme.
Acum am doua bete pe post de picioare, doua sticksuri pe post de maiini si un maaaarrreeeeeee buurtoooiii revarsat peste pantaloni, nu mai zic de ceea ce numese eu "manere" ,adikatelea portiunea de deasupra soldurilor, in talie.
Nu voi tine nicio dieta, am sa mananc bine dimineata, e f important ca sa nu ma ia cu lesin pe la ora 14, am sa mananc un mar ,portocala, alt fruct la 12 am sa beau 2 litri de apa la birou,in cele 8 ore ..apoi am sa mananc cat de cat sanatos acasa pana in ora 19, am sa si scriu ce mananc.
Durerea cea mare e ca pe la un 9 seara ma ia un soricel la stomac..aoleoo ... a! la revedere si cola si orice alt suc sau prajiturika din fiecare seara.

va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata ambitioasele mele
Anderra bine ai venit si spor la slabit.
Cand se da raportul?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Anderra ,tu ai nevoie de sport nu de cura de slabire.Daca slabesti nu exista riscul sa ai miinile si picioarele si mai subtiri si sa se duca doar un pic din sunculita de pe bura?Adica eu inteleg ca tu depui neuniform.Bine,mie mi se pare ca e o greutate ideala ,dar tu stii mai bine ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Dulcetica, ai dreptate, insa nu e greutatea ideala pt mine, trebuie sa elimin micile gustari de dupa ora 19. mieji, seminte de dovleac, o prajiturika, juma de ciocolata, un senvish pe la 10 seara.. sunt multe nimicuri pe care le consum si in timpul zilei si care stiu ca se depun.mai punem cola ,niste magura,twix si o shaorma mika.. iata ziua mea ideala

De cand mi'am luat masina ,aleluia mers pe jos, inainte nu era saptamana sa nu merg 2-3 zile cate 5-6 km.
Cred ca am sa ma duk sa urc in seara asta etajele blocului de cateva ori,aseara am facut abdomene ,vreo 20 si niste miscare prin sufragerie da' azi ma doare rau coloana.
Az noapte m'am tinut tare, pe la 11 imi era asa rau, ma lua cu lesin de foame (ultima masa a fost brocoli + branzica+ iaurt)..asa ca am mancat juma de cana de iaurt cu o felie de paiinika.
Azi de dimineatza omleta cu branza si castravete, la pranz 2 mini frigarui si o prajiturika, la 17:00 3 sarmale cu orez si un carnacior liliput.

in rest apa apa apa apa ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

bun venit nou-venitelor - dulcetica poate intra la categoria membru senior ca a mai fost pe aici
am citit ca te-ai apucat in final si de alergat
dupa parerea mea nu conta prea mult pe o eventuala partenera pentru ca din experienta mea de 15 ani de alergat (la nivel amator)de foarte putine ori am avut sansa unei partenere ideale in sensul coordonarii timp/zi/dimneata/seara/iar despre ritm ce sa mai vorbim fiecare cu ale lui ...
Anderra,ce bine e sa fii asa de inalta!
cred ca pentru tine sportul trebuie sa fie pe primul loc pentru ca chiar daca slabesti nu neaparat pierzi de unde ar trebui
incearca si niste masaj local cu crema anticelulitica
chiara,nu ai trecut de n veac pe la noi insa ma bucur sa stiu ca ne citesti si te mentii asa de bine/gusta la fel - diferenta dintre corpul vechi si nou uluitoare - deci se poate slabi
in ceea ce priveste raportul nu neaparat avem o zi fixa fiecare cand uraca pe cantar -se pare ca cele mai multe o facem luni

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata!Fetele m-am reintors si eu.Sunt in a doua zi de Scarsdale.De data asta gata cu joaca,o voi duce la capat.Am observat incercand sa imbrac din lucrurile pe care le imbracam inainte de sarcina ca la mine problemele sunt pe solduri.Fetele am niste aripioare...de-mi vine sa le tai.Astfel incat am inceput sa fac pe langa abdomene si cateva exercitii pt aripioare.Sper ca pana in vara sa reusesc sa dau jos macar 10 kg din cele 15.
O zi buna si bun venit noilor fete!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Neata
Nicoll ma bag si eu la taiat de aripioare
M-am cantarit si am 84,5 kg...am scapat de 1,5 kg

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor!
Am postat si eu un subiect referitor la pastilele Slim Ball, stiti cumva sa-mi raspundeti? Subiectul este aici
Eu si cateva colege ne gandeam sa cumparam, dar am vrut sa aflu pareri de la persoane care au incercat.

PS- De ce m-ati scos de pe listuta? Recunosc ca n-am mai scris, dar nu aveam cu ce ma lauda, inca n-am reusit sa slabesc..

Mult succes la slabit tuturor fetelor!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

ancule felicitari pentru kilu jumate pierdut
nicoll, spor la treaba sigur o sa reusesti, aici suntem noi sa te sprijinim si sa te sustinem
luna
pupam toate fetele si spor la slabit tuturor

mami si ALEX

Mergi la inceput