Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)
Raspunsuri - Pagina 8
Alyna24 spune:
Eu se pare ca stagnez de vreo 2 sapt la 51 kg.Uneori se fac 52 kg apoi revin la 51!Nu stiu de ce dar sincer...ma declar multumita caci am inceput sa imbrac tot ce aveam de dinainte sa raman insarcinata!Cred ca nu voi mai putea da jos ink 2 kg cxum mi-am propus dar...mai incerc!
Spor la slabit si in saptamana ce a inceput!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4a6d3bdb13f907e3635902&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">SARBATORI
DAVID
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
ancadragoman spune:
Neata fetele si spor la slabit
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
olim spune:
salutare
unde ai citit live, ca is curioasa rau
ma apuc azi de daneza, ca saptamana trecuta am bagat aproape 4 litri de cola, si azi sper bucuria mea cantaru era 85.5 deci tot nu e rau tare, plus ca am mancat si aiurea, asa ca LA LUPTA CU KILELE.
pa pupam pe toate si va dorim o saptamana bunca si la multe kile date jos.
Aici e saptamana mare, duminica is Pastele
va pupam
, mami si Alex
chiara.2005 spune:
Luna75 pentru ceea ce faci si pentru felul in care stii sa intampini si sa sustii fetele. Chiar daca scriu foarte rar va citesc tot timpul si probabil ca sunt multe fete care fac la fel ca si mine asa ca te rog Luna75 sa continui. De fapt vroiam sa spun ca scriu foarte rar si din cauza unor fete ca si cea care ti-a scris pe PM.
Oricum cand am ceva de raportat vin si raportez aici si ma bucur de cate ori imi vad floricelele de pe prima pagina...si chiar daca nu am mai raportat nimic de mult vin eu la raport inainte de trei luni sa nu risc sa fiu stearsa
gusta spune:
Luna rusine la cine a trimis asa privat si mi se pare super urat.Asa cum ai zis eu scriu foarte rar cel putin de la inceputul anului am avut numai neplaceri cu sanatatea si uneori nici de mine nu am stiu.
Cand vad ca pentru o perioada raman la un nr de kg vin si zic .Asa ca azi declar 59,5kg si sunt in continuare lupta .
Ma intrebai de dieta nu tin acuma nimic incerc cat mai sanatos sa mananc dar nu imi iese tot timpul .A si poate sunt fete care vor sa vada poze cum aratam acum 1 an cand am intart in lupta cu kg si cum arata acuma.
http://www.flickr.com/photos/21299120@N04/
Asa ca fetele spor la slabit si Luna nu pune la suflet nimic ca chiar nu se merita.
Marilena si Mara Augusta
ancadragoman spune:
Gusta multumesc ptr imbold.
Azi am mancat asa:carne de vita fiarta,mazare cruda ,castravete si o para...e bine?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
dulcetica spune:
Revin spasita,dupa o indelungata absenta,cu forte proaspete dar si cu kg in plus. Acum 60kg la 1,58m si vreau ca de obicei sa ajung la 48kg.Nu tin nici o dieta dar astept pe cineva cu care o sa alerg zilnic.Mi-am propus sa nu maninc dupa ora 18.
nora2005 spune:
Multumesc de primire, fetelor
Sper sa primesc si incurajarile necesare, desigur, stiu sa ofer si eu, la rindul meu. Nu mai stiu ce sa zic si fac cu kg astea. Nu prea vor sa plece si pace. Dar...incerc !
In listuta vad ca apar cu 80, target 60. E enorm! Nu as mai ajunge la 60 in veci. 70 mi-am propus, dar aici e grupul celor 5 kg, nu ?
Deci, cum ramine? Si care e ziua de raport ?
Nora
Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."
olim spune:
mie mi asa ciuda, dupa ce am bagat foame de dimineata, apoi spanacul ala oribil, am fost la curs, era ultima seara si dupa am fost a o cola, si normal ca am baut o cola si am mancat niste saleuri, asa ca maine o iau de la capt cu spanacul
o seara faina tuturorsi la multe kile date jos,
mami si Alex
dulcetica spune:
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
Nora, tradu ce inseamna ultimele 2 valori.Oare pentru ca nu vorbim aceeasi limba, adica codificat, nu slabesc?