Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)
Raspunsuri - Pagina 7
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by annasibebica
Luna, sa nu ne lasi, sa scrii cat poti tu de mult, sa ne sustii, pt ca, daca ai sti cate fete tin regim si nu posteaza aici si cand au nevoie de sustinere deschid acest topic si-si incarca bateriile, ai intelege ca tu si celelalte fete sunteti intr-adevar un grup de suport care ne da acel sut in fund (scuzati-mi formularea) de care ducem lipsa cateodata.
mai mare satisfactie chiar nu trebuie
Nora, in ceea ce priveste ritmul pentru a slabi -tu stii cel mai bine care metoda ti se potriveste:incet si sigur sau repede si acum
eu sunt adepta pasilor marunti insa un mic avant la inceput iti da ambitie si dorinta de a continua -
silar,eu am 1.69 deci 57 kg.ar fi ideal pentru mine cu conditia unei slabiri uniforme insa cum bine cunoastem nu slabim de unde ar trebui dar mai jos chiar nu pot merge datorita conformatiei fetei
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
olim spune:
luna
ancule ce dieta tiipana la urma, de maine ma apuc si eu de dieta, cred ca tot danezamai vad pana maine.
pupam toate fetele si va dorim o saptamana excelenta cu rezultate buuuuuuuuune
mami si Alex[http://www.flickr.com/photos/olimpiabota/?deleted=2338524250]
carla2005 spune:
Fetelor, eu una stagnez..sper sa reusesc macar 2 Kg sa mai doua jos si ma declar multumita...dar merge greu...primele 2Kg au cazut repede , dar restul vad ca n u vor sa cedez, dar le vin eu de hac pana vine caldura!
Luna nu lua in seama tot ce ti se scrie, nu poti multumi pe toata lumea! Pup !
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
luna, am eu asa o curiozitate, ca doar is geamana
discretia fiind unul din atuurile cu care ma mandresc (defect profesional) nu voi aminti numele persoanei - insa este o fosta membra activa a grupului pe care am sters-o de pe lista cu ocazia "curateniei" de Craciun dar cum am specificat lipsise in prealabil 3 luni
cred ca si voi vedeti ca si momentan sunt fete de care nici nu ati auzit dar nu le sterg pentru ca nu toata lumea are timp si rabdare sa posteze ca noi dar daca as lasa pe toata lumea pe lista in cateva luni am avea sute de membre insa pe nu le sterg in semn de admiratie pentru efortul depus si ca un imbold pentru cele la inceput de drum
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by carla2005
Luna nu lua in seama tot ce ti se scrie, nu poti multumi pe toata lumea! Pup !
asta stiu si eu insa mi se pare anormal sa fiu hartuita pe privat cum ca as fi "grasana" si ca ea nu si-ar dori viata pe care probabil o duc in Emirate
ancadragoman spune:
Olim o sa incep usor,mananc gratar ,fructe si legume,apa multa si fara paine,dulciuri si sucuri ...la mine asta a tinut f bine inainte sa raman insarcinata
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
olim spune:
anca, spor la slabit
luna, cum adica grasanaasa ti-a zis in privatSi ce o intereseaza de viata ta in emirate, auzi domnuleda ce curiaosa este madam.Oricum pentru gestul ei, oricine ar fii.
pupam fetele si cat mai multe kile date jos
mami si Alex
ancadragoman spune:
Luna dar fata asta nu are bun simt?
Domnule ce tupeu
Mersi Olim ca o sa am mare nevoie de voi
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
olim spune:
eu tot is curioasa cine este dansa am sa fac cercetari, ca asa imi spune zodia ca ma cred detectiv uneoriOricum RUSINE
lasa ancule ca slabim noi pana la vara de o sa intoarca lumea capul dupa noi pe strada sa se mire ce mamici faine
spor la treaba tuturor
mami si Alex
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by olim
Oricum pentru gestul ei, oricine ar fii.
eu nu am pus tare la inima pentru ca cel putin totul s-a desfasurat pe privat insa am citit lucruri si mai si... live pe forum
oricum ma scuzati pentru deviere ,ne vedem de treaba noastra si grasane sau nu mergem inainte caci doar ce conteaza chiar si de avem 100 de kile pana ce nu ne lasam
daca te trezesti foarte devreme fugi la gemenute caci azi trebuie sa avem grija si nici horoscopul saptamanii nu suna promitator
deci daca nu te-ai hotarat pe deplin ce dieta sa incepi lasa-o balta si incepi cu forte proaspete dupa luna plina