Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ioana ,eu nu stiu ce sint pastilele ball slim dar nu incurajeze nimeni sa ia pastile.Tu vrei sa-ti introduci singura chimicale in organism,fara sa fii bolnava,sa pui ficatul sa le sintetizeze in loc sa papi mai putin? Cred ca e cel mai rau lucru care-l poti face!Un prieten de-al meu,nasul de botez al baiatului meu,a luat reductil si era sa moara de la el.I-a generat probleme cu inima si ficatul.Deci e din experienta unei persoane apropiate.Daca tii neaparat sa ajuti cu ceva incearca cu ceaiuri diuretice pentru slabit,dar nici astea nu sint foarte recomandate deoarece scoti apa din organism si nu sunculitele.Bineinteles daca iti permite si timpul sa stai numai la toaleta.

Nicol,care-s exercitiile pentru aripioare,dar repede sa nu-mi iau zborul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Eu de maine vreau sa incerc YOUTHFUL ISLAND. Am facut o comanda, prea am auzit numai lucruri bune si am vb cu fete care le-au luat, mi-au aratat si poze...fie ce-o fi...Asa ca va spun...dupa ce incep sa vad efecte...De SLIM BALL nu stiu nimic...

Aici cind se da raportul ?

Nora

quote:
Originally posted by ioana_p76

Buna fetelor!
Am postat si eu un subiect referitor la pastilele Slim Ball, stiti cumva sa-mi raspundeti? Subiectul este aici
Eu si cateva colege ne gandeam sa cumparam, dar am vrut sa aflu pareri de la persoane care au incercat.

PS- De ce m-ati scos de pe listuta? Recunosc ca n-am mai scris, dar nu aveam cu ce ma lauda, inca n-am reusit sa slabesc..

Mult succes la slabit tuturor fetelor!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by nora2005

In listuta vad ca apar cu 80, target 60. E enorm! Nu as mai ajunge la 60 in veci.

de ce nu? cine te opreste?
ia uita-te pe prima pagina la gusta,chiara,caminik de ex.
si pentru incurajare iata spusele unui om pe care il admir foarte mult (seicul Mohamed Maktoum -emirul Dubaiului)-cerul este limita si nu sunt cuvintele unui politician care vrea sa atraga masele prin indemnuri bombastice,nerealizabile ci chiar traieste/actioneaza in concordanta cu convingerile sale
si un alt indemn este vorba de data asta de o reclama adidas impossible is nothing la care as mai adauga eu daca stii ce vrei si mai si faci ceva pentru a obtine ce vrei

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

am scapat de 1,5 kg

felicitari si la cat mai multe

nicoll_mada,succes la Scarsadale - eu greu la inceput dar apoi te obinuiesti si vazand rezultatele chiar mergi la capat
nu stiu alte fete cum sunt dar eu de ex.dupa Scarsdale nu m-am ingrasat cu un gram cu toate ca am mancat bine (asta insemnand portii mai mari decat in timpul dietei si bineinteles ca am inclus pe langa fripturi si garnitura nu doar salata ci si orez,mazare,spanac ba mai mult am mancat si spaghete bolognaise,o data am mancat si pizza de cateva ori shaworma (nu varianta sanatoasa pe care o prepar acasa ci cea cu maioneza,sos de usturoi de la libanezi - o adevarata bunatate in schimb dulce nimic (nu mi-e pofta deloc)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dulcetica
nu incurajeze nimeni sa ia pastile.

eu da ...cu conditia sa fie cat mai naturale si sa contina cafeina, ceai verde,guarana,piper natural,extract de ananas/papaya/spirulina - bineinteles ca rezultatele vin mai greu dar sunt durabile...
iar pentru rezultate rapide insa numai pentru fete sanatoase,sportive tabletele cu efect termogenic care se iau de obicei inainte de inceperea efortului fizic (care la o adica poate fi si efort casnic
nu stiu daca ati vazut videiclipul cu obeza americana devenita peste noapte (un an ) si mare profesoara de fitness - se pare ca cheia succesului a fost o dieta snatoasa + sport+ tablete termogenice (cunosc si marca dar nu vreau sa fac reclama-oricum e cel mai vandut produs american pentru slabit si care promite un rezultat de 4 ori mai rapid decat numai cu dieta si sport) iar ulterior cele de dezv.ale musculaturii
sigur ca va amintiti de corpul lui nu stiu care Spice care canta It's raining men -un mare hit la vremea respectiva nu doar pentru muzica in sine ci pentru corpul etalat al cantaretei/si ea a folosit la vremea respectiva termogenice

Mergi la inceput

quote:

De ce m-ati scos de pe listuta? Recunosc ca n-am mai scris, dar nu aveam cu ce ma lauda, inca n-am reusit sa slabesc..

esti din nou pe listuta si mult spor
data trecuta vorbeam ca in general sterg fetele dupa 3 luni de inactivitate insa este vorba de fetele care au activat in grup si au si slabit putin ,altfel le sterg de pe lista cand sunt multi veniti
insa sa nu uitam ca aici nu e grupul celor care vor sa slabeasca (cred ca mai mult de jumatatea fetelor de pe forum)ci a celor care doresc suport ceea ce pentru mine inseamna a intra cat mai des (bineinteles in limita timpului posibil)pentru a ne cunoaste,incuraja de a schimba pareri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Multumim ptr floricica

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna fetelor! Multumesc pentru raspunsuri.
Nici eu nu am incredere in pastile de slabit, insa am intrebat de Slim ball mai mult pt niste colege care vor sa cumpere.
Nu prea am activat la acest subiect si din lipsa de timp dar si din cauza ca nu vreau sa ma gandesc toata ziua la slabit pt ca mi se pare ca ma afecteaza prea tare si parca nu mai slabesc. Prefer sa nu ma gandesc, sa nu vorbesc prea mult despre asta si sa ma tin de dieta mea, am incercat sa tin diete stricte dar nu reusesc, mai degraba mi-am "compus" eu o dieta pe baza de fructe, salate si putine lactate, astea imi si plac.
Poate chiar fac parte din jumatatea de fete de pe forum care vor sa slabeasca, poate nu am fost atenta mereu la ce ati scris voi, poate nu ma pricep la incurajat (atata vreme cat eu nu am avut rezultate prea bune) si poate pe buna dreptate nu am ce cauta in grupul vostru de suport.
Voi mai intra sa citesc ce ati scris, sa vad ce progrese ati facut si va urez tuturor sa va atingeti obiectivele cat mai repede si mai usor! Dar pe lista cred ca nu mai are rost sa fiu.
Mult succes tuturor fetelor!

Ioana -the new me!
animalutele mele iubite

Mergi la inceput

quote:

nu am avut rezultate prea bune) si poate pe buna dreptate nu am ce cauta in grupul vostru de suport

...dar de ce nu?
acum cu venirea primaverii toata lumea are spor mai mare si chiar daca nu iti place sa incurajezi pe nimeni asta nu inseamna ca trebuie sa te autoexcluzi -poti participa la discutii,sa vorbesti de ex.despre tabletele slim ball

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

...nimeni nu ma opreste, desigur...si sunt de acord si cu limita cerului.... Dar vreau sa fiu si realista... Tot nu mi-ai spus cind e ziua de raport. Eu azi am 77,3 kg si nu vad nici o ...

Nora

quote:
Originally posted by Luna75

quote:
Originally posted by nora2005

In listuta vad ca apar cu 80, target 60. E enorm! Nu as mai ajunge la 60 in veci.

de ce nu? cine te opreste?
ia uita-te pe prima pagina la gusta,chiara,caminik de ex.
si pentru incurajare iata spusele unui om pe care il admir foarte mult (seicul Mohamed Maktoum -emirul Dubaiului)-cerul este limita si nu sunt cuvintele unui politician care vrea sa atraga masele prin indemnuri bombastice,nerealizabile ci chiar traieste/actioneaza in concordanta cu convingerile sale
si un alt indemn este vorba de data asta de o reclama adidas impossible is nothing la care as mai adauga eu daca stii ce vrei si mai si faci ceva pentru a obtine ce vrei

Start slabire: 16.03.2008
Finish 6 weeks:27.04.2008
16.03: 79.5; 39.1; 47.7
19.03: 78.0; 38.2; 48.3
"Invingatorii sunt cei ce fac lucrurile sa se intample.
Invinsii lasa lucrurile la voia intamplarii."

Mergi la inceput