Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Fetele am zis ca raportez vineri nr de kg, dar nu pot sa nu ma laud ca in sfarsit am depasit pragul psiholigic de 60 kg . Azi sunt tare bucuroasa, am fost si cu fetitza me la coafat (amandoua), iar acu pregatesc o pizza de post, dar nu toata pt mine, eu pap o feliuta iar restul o impart la vizitatori. Luna75 deja am papat un fibrobar azi, in loc de cioco si pana e gata pizza.
la fete si spor la munci, ca se merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman
Vin si eu la slabit ca nu se mai poate

Bine ai venit si la cat mai multe kg.pierdute impreuna cu noi.
Vad ca esti proaspata mamica
ai terminat cu alaptatul?
sa nu uiti datele - nr.de kg.actuale si tinta

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silar

Fetele am zis ca raportez vineri nr de kg, dar nu pot sa nu ma laud ca in sfarsit am depasit pragul psiholigic de 60 kg

felicitari!
intr-adevar eforturile depuse dau rezultate in timp,cum spun mai tot timpul doar rabdare sa avem
si eu am nevoie de coafor - sper sa ajung intr-o saptamana

Mergi la inceput

silar,controland pagina de start pentru a vedea daca e cazul pentru recompense am vazut ca ne dorim acelasi rezultat...
ce inaltime ai?ce conformatie?zone problematice

Mergi la inceput

Buna dimineata!
mare liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

'Neata Luna!

Eu nu ma cu ce sa ma laud, am cam "stricat" programul cu dulciuri , dar nu am pus nici un kg la loc.

Ma mobilizez de acum incolo sa tai zaharul de tot macar 2 saptamani!

O zi frumoasa si fara tentatii!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MsLara

Eu nu ma cu ce sa ma laud, am cam "stricat" programul cu dulciuri , dar nu am pus nici un kg la loc.

cu dulciurile duc si eu o lupta apriga insa de cand cu Scarsdaleul nu mai am pofta deloc
fetele de la bucatarie imi vantura prin fata nasului fel de fel de retete iar eu nu rezist sa nu le testez - dar cand vine vorba sa mananc din ele - nu am nici o pofta
ieri de ex.am facut 2 specialitati dar le distribui la colegi caci nici sotul nu e amator de dulciuri iar fetita mea nu moare nici ea dupa ele iar cum noi suntem mai tot timpul plecati din casa nici musafiri nu prea am

Mergi la inceput

Luna75 am 1,62 m, iar zone problematice inafara de colacei cei de toate zilele, nu ar fi. Eu prin constructia mea am aripioare de la mama me. Aveai dreptate cand spuneai ca daca-ti obisnuiesti stomacelul cu regim, chestii ushoare nu prea se mai cere dulce, la fel am patit si eu. Inafara de liniuta de cioco zilnica nu-mi mai trebe nik. Azi iar mi-am luat spanac, daca nu o sa ajung eu cocosata de la atata spalat la spanac numai sa vedeti voi . Acu bag o salata verde cu rosii si castraveti si marara, iar la 17 spanacul si la 18 la sala
si spor la munci

Mergi la inceput

spanacul e foarte sanatos - din pacate cel de aici nu e bun la gust iar cel din import inghetat nu imi place
mult spor la

Mergi la inceput

Raportez si eu azi 59,8 kg . Doamne ajuta sa nu ma ingras, ca tare multe's tentatiile cand pleci in vizita la bunici .
la fete si spor la munci.
Sper sa am timp sa va citesc si sa va scriu saptamana viitoare, vine sotul acasa si-mi pune embargo pe PC

Mergi la inceput