Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by Luna75

quote:
Originally posted by ancadragoman
Vin si eu la slabit ca nu se mai poate

Bine ai venit si la cat mai multe kg.pierdute impreuna cu noi.
Vad ca esti proaspata mamica
ai terminat cu alaptatul?
sa nu uiti datele - nr.de kg.actuale si tinta

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Multumesc de primire.
Sunt proaspata mamica si mai alaptez fff putin ,tocmai daia cred ca ma pot apuca de cura.
Inca nu m-am cantarit dar tinta mea este macar 60 de kg...treaba grea tinand cont ca am peste 85

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

M-am cantarit si am 86

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Vreau si eu sa slabesc...10 kg. Desigur, pentru inceput ma multumesc cu 5..nu stiu ce e cu mine...parca nu mai am vointa...am mai fost pe aici, dar jobul nu m-a lasat nici sa slabesc, nici sa scriu aici...incerc din nou...daca n-are nimeni nimic impotriva...

nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Bine ai venit Nora!

La mine a mers bine cu stabilitul de tinte mai mici...nu totul dintr-o data! Acum sunt pe la jumatatea "planului" ...

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

anca bine ai venit in gasca
fetelor, eu saptamana asta am tinut o dieta usoara, adica fara paine si cola, dar nimic mai mult.Am 85.5 kile si de luni tin iar daneza, asa ca de castigatoarea lunii nimic
pupam fetele si va dorim un wek frumos sa aveti,

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Inca nu m-am cantarit dar tinta mea este macar 60 de kg...treaba grea tinand cont ca am peste 85

nu e imposibil deloc - cu vointa,perseverenta si cu noi se poate
+ ca sa te incurajez eu am ramas dupa sarcina cu 82 de kg.,am adoptat politica pasilor marunti si in mai putin de un an am ajuns inapoi la 60 de kg.,e adevarat ca m-a ajutat fetita mea din plin - sugea "non-stop" si asta aproape un an si jumatate
mult succes!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nora2005
.incerc din nou...daca n-are nimeni nimic impotriva...

bine ai revenit si mult succes
dupa cum spunea si Lara incet dar sigur - orice schimbare marunta aduce rezultate in timp- din pacate toata lumea vrea acum si cat mai repede posibil

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olim
de castigatoarea lunii nimic

...deja esti castigatoarea lunii pana nu te detroneaza cineva/insa la putine fete le e la indemana sa slabeasca 5 kg.intr-o luna
dar de ce tii daneza din nou? Scarsdaleul nu e mai frumos?

Mergi la inceput

Nora,te rog sa revii cu datele tale
data trecuta te-am sters de pe lista -
si nu pentru ca as fi avut ceva cu tine ci pentru ca nu ai aparut o buna bucata de vreme
nu demult am primit de la cineva un pm cum ca ar fi foarte suparata pe mine pentru ca i-as fi sters numele de pe lista
nu spun ca nu am facut-o dar mi se pare foarte normal ca atunci cand o persoana lipseste mai bine de 3 luni sa o sterg si nu o fac din motive personale sau din razbunare ( eu nu am nimic personal de impartit cu nici o membra a forumului si niciodata nu am avut nici o rafuiala cu nimeni) si tot aceea persoana imi spunea ca nu suporta ca eu nu las pe nimeni sa deschida subiectul si alte chestii ciudate insa fetele "veterane" ale grupului Olim,danitin,gusta,caminik stiu
ca nu eu am fost initiatoarea topicului si atunci cand sunt in vacanta altcineva se ocupa de listuta...deci chiar nu am intentia sa monopolizez topicul mai ales ca in afara de bucuria de a vedea fete
fericite ca au slabit nu am nici un beneficiu...a sa nu mint grupul ma ajuta si pe mine sa nu ma pun pe tanjeala si sa actionez...
si daca tot veni vorba - daca exista fete interesate in preluarea listutei eu sunt dispusa sa o fac caci nu trebuie mare stiinta sa pui un nume si o floare pe o lista insa de a face in asa fel ca toata lumea sa se simta binevenita da
scuze ca m-am lungit insa dupa cum stiti si voi mare e gradina lui Dumnezeu si in lumea noastra virtuala ca si de altfel sunt multe persoane care cred ca lumea are ceva cu ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Luna, tu esti o dragutza! Nu pune la suflet ca nu merita.
Anca, bine ai venit!
Eu tot nu am nimic de raportat . Scad 900 gr, dar mai mult nu. Dar trebuie sa imi vina si rusii. Saptamana viitoare o sa tin post ca eu sunt catolica si macar in saptamana mare sa tin. O sa incerc sa mananc numai salate. Sa vedem.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput