Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

olim felicitari!
se pare ca organismul tau (nemaltratat de mult timp cu diete) reactioneaza
iar nu voi fi castigatoarea lunii - cu toate ca imi doream foarte mult
silar,daca iti e pofta de ciocolata mananca - mici recompense nu strica - neaparat sa fie cioco cu 85% cacao si citeam ca tipul asta de cioco ar arde si grasimile
si eu sunt o mare iubitoare de cioco dar din momentul in care mi-am spus ca am voie sa mananc - parca nu imi e pofta prin urmare nu ma pot pronunta in leg.cu gustul ciocolatei santoase
in Ro obisnuiam sa mananc fibrobar cand ma apuca dorul de ciocolata

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

eunice,imi pare rau pentru esecul tau cu grapefruiturile - sigur te asteptai la ceva rezultate
daca vrei incearca Scarsdale - sigur nu vei regreta/eu slabesc in general foarte greu nici nu ma asteptam iar dieta nu e foarte greu de tinut
nicoll mult succes si tie cu Scardale - daca te tii tare pe pozitii poti pierde chiar 7-8 kg

Mergi la inceput

Buna dimineata!
fetele pierdute - adunarea!
multe in grup - putine la raport respectiv taclale
noroc cu silar,carla,nicoll,eunice
O zi cat mai placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Neata Luna!Gata,am inceput regimul,am papat deja grapefruitul.Am consumat unul intreg pt ca era micut si oricum nu stie regimul ca e 1 ca e juma'.O sa incerc sa ma tin de regim cat de tare,mi se pare destul de permisiv.Plus ca infometarea mai functioneaza si ea.Si am ridicat stacheta la 50 abdomene in doua serii.Sunt cam departe de cele 100 care ziceai tu,dar am rabdare si bunavointa...
Olim felicitari,chiar multumitoare rezultatele tale intr-o saptamana!Bafta mai departe!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicoll_mada
Sunt cam departe de cele 100 care ziceai tu,dar am rabdare si bunavointa...

de fapt conteaza calitatea mai putin cantitatea
eu am un aparat pentru abdomene la care la un calcul rapid pot face pana la 300 de exercitii pentru diferiti muschi dar in acelasi timp am si un dvd unde dupa nici 30-40 nu mai sunt buna de nimic
dar sa ma laud si eu ca reusesc sa fac toate abdomenele de pe caseta lui Cindy Crawford in acelasi ritm cu ea si nu obosesc deloc - recunosc ca sunt cam usurele dar sigur lucreaza muschii- semnul durerea instalata cand mai uit cu zilele sa le fac
important e sa ne miscam - si doua trepte in plus pe zi fac diferenta in timp...dar nu suntem melci deci actiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor eu am avut musafiri 2 saptamanii, au venit cumnata mea cu copilul din Italia si au stat la noi...asa ca dieta s-a cam dus pe apa sambetii, dar de azi incep iara in forta! M-am abtinut eu astea doua saptamani,dar am mai calcat si pe alaturi, drept pentru care am stagnat la 54KG! Tot e bine ca nu am mai pus la loc!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Luna75 eu mi-am propus sa raportez vineri saptamana asta. Ciocolata me e de post amariue, nu scrie pe ea cat % are cacao. Iar Fibrobar imi place si mie dar nu gasesc tot timpul.Mai nou baiatul meu ma pune in fiecare seara sa fac gimnastica de la TV, adica de la DVD, nu reusesc sa scap de el , ma ajuta si el.
Carla e cam naspa cu musafirii mai ales cand tii dieta, ma gandesc si eu la mine ca vine sotul acasa sambata si iar isi pune potol la 12 noaptea si mananca, deja l-am avertizat ca-l incui in bucatarie sa manance pana nu mai poate. Sper din tot sufletul sa nu ma ingras iar

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by silar
Iar Fibrobar imi place si mie dar nu gasesc tot timpul.

daca doresti iti pot trimite prin pm datele unui magazin virtual care are mereu pe stoc fibrobar iar comanda ajunge in doar cateva zile - au si alte produse bune pentru dieta
in vara am fost in Ro si m-am aprovizionat de la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
fetelor, multumesc de incurajari dar saptamana asta merit si tot nu cred ca mi-ar ajunge.Ieri nu am tinut deloc daneza, adica la amaiaz am papat varza calita si carnat sia seara am fost la restaurant cu sotu, sa sarbatorim 8 marie si am mancat piept de pui, dar si cativa cartofi prajiti, si am tras o doza de cola, iar acasa o felie de tort si bineinteles cantaru azi dimineata 86 de kileNoroc ca dupa a fost o tura de si nu s-a pus asa mult
dar nu puteam sa zic nuuuu, ca nu am fost la un resstaurant de cand am fost insarcinata.Oricum am zis ca voi recupera azi, ca am sa manac sunca cu iaurt azi, sa vedem.Si ne-am propus sa mergem pe malul mari sa fac niste miscare, mai vedem noi.
va pupam si va dorim slabire rapida tuturor

mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Buna fetele
Vin si eu la slabit ca nu se mai poate ,am ramas dupa sarcina cu ceva kg in plus si le vreau jos....luni ma cantaresc si va anunt obiectivul.
Olim felicitari ptr ambitie si kg date jos

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput