Grup de suport pt.slabire 5kg.(14)
Raspunsuri - Pagina 2
Luna75 spune:
silar,mi-am salvat linkul si cum am putin timp liber voi citi - informatiile despre dieta,nutritie,viata sanatoasa nu sunt de ajuns niciodata
azi sunt foarte fericita pentru ca dupa cele 14 zile de Scarsdale am reusit sa slabesc 4 kg. - un succes pentru mine daca iau in considerare ce greu pierd in greutate
deci recomand cu caldura dieta si altor fete pentru ca intr-adevar functioneaza si nu e greu de tinut
oricum sunt pe drumul cel bun si sper sa imi ajung tinta luna asta
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by silar
Felicitari Luna75
multumesc!
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by MsLara
Felicitari LUNA !
azi mi-am oferit un premiu culinar(inghetata de menta dietetica) dar a ramas neatins
se pare ca dieta este raspunsul la tentatii - dupa o perioada de frustrare cu greu da omu'iama in bunataturi
silar spune:
Luna eu sunt tare trista, nu pre pot sa renunt la cioco , pot sa tin si mama dietei. Important deocamdata e ca nu ma ingras. Saptamana asta tin post sper sa mai rezolv ceva cu kg. Am vazut la TV ca este permis 70 gr de cioco pe zi, in doua reprize, daca se sare micul dejun(jumate din cantitate inainte de pranz si cealalta dupa)
nicoll_mada spune:
Buna dimineata si La Multi Ani ,sanatate si ganduri bune pentru ziua de sambata!Cate un pupic pentru fiecare!
Luna pentru rezultat!
De maine am sa incep si eu.Dupa cura cu grapefruit am luat o mica pauza,dar nu am exagerat cu mancarea si am continuat cu abdomenele.Momentan am stagnat,dar sper ca in urma dietei Scardale sa mai bifez si eu cateva kg in minus.
Silar multumim pt link si eu cand voi avea putin timp am sa rasfoiesc.
Acum va pup,fug la treaba!
nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
eunice78 spune:
Luna, felicitari! 4 kg e fff bine. Sigur iti vei atinge in curand obiectivul.
Eu dupa cura cu grapefruit..NU am slabit deloc. La mine nu a avut nici un efect. Asa ca nu am cu ce ma lauda. Inca nu m-am hotarat mai departe ce regim sa tin. Incerc sa mananc cat mai echilibrat si portii mici.
Of, ce bine era pe vremuri cand nu aveam probleme cu kg...
Voi pe la ce varsta ati inceput lupta asta?
Spor la slabit!
Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)
olim spune:
luna felicitari
fetelor, vin si eu cu o mare bucurie, dupa o saptamana de daneza am slabit 5 kile si is tare multumita
saptamana asta o sa fie mai grea si stiu ca nu voi putea repeta, dar macar 1-2 kile inca, si apoi ma apuc de monti.
va doresc tuturor o saptamana usoara si spor la slabit
mami si Alex