Ce ziceti de asta?
Raspunsuri - Pagina 4
Marox spune:
quote:
Originally posted by Ramona J
Chiar ma intreb: unde se mai plateste taxa de WC? Stiu sigur ca am platit la Viena, la ala muzical de pe linga Opera. Aici n-am vazut niciodata sa aiba taxa...
La Venetia, linga piata in care se afla statuia lui Goldoni. Si costa 1 euro. Poate ca n-as fi retinut aspectul daca in fata mea nu era o frantuzoaica infoiata la culme de mizeria din oras si de lipsa WC-urilor gratuite.
Ramona J spune:
Din cite am citit pe DC, dar si pe forumuri americane, Italia rivalizeaza cu Romania cind e vorba de anumite aspecte...
The best thing you can do for your children is to love your wife.
blackpanterro spune:
Hai ca in sfarsit am vazut si eu emisiunea...ma asteptam sa fie tragica dar mi s-a parut destul de ok.Parerea mea e ca marea greseala a fost alegerea ghidului, tipul ala habar nu avea despre ce vorbeste.
Tema restaurantului si mie mi s-a parut penibila dar mancarea a aratat foarte bine....mmmmm purcel fript(in vocea lui Homer Simpson) lol
Nu mai spun ca am balit de numa cand au aratat mancarurile din Maramures
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
amyarabella spune:
Da aici in Austria(vienna) platesti la WC ,dar sunt foarte curate,este corect sa platesti atunci merita.
Eu sunt insa mirata pt ca cei ce tin partea Romaniei (sa zic asa) sunt cu precadere din SUA ...chiar nu inteleg dc...poate nu ati mai fost de mult in rom fratilor sau din cauza dorului de familie si traditii nu vedeti realitatea dura ?!
http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=f01ccec2.pbw
Mami Amy & bebe Stefan
mathilda spune:
quote:
Originally posted by Maroxquote:
Chiar ma intreb: unde se mai plateste taxa de WC? Stiu sigur ca am platit la Viena, la ala muzical de pe linga Opera. Aici n-am vazut niciodata sa aiba taxa...
La Venetia, linga piata in care se afla statuia lui Goldoni. Si costa 1 euro. Poate ca n-as fi retinut aspectul daca in fata mea nu era o frantuzoaica infoiata la culme de mizeria din oras si de lipsa WC-urilor gratuite.
Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)
belgia, olanda, germania, ungaria, austria, spania si mai in toata europa de vest. si eu si-n romania am platit wc, intr-adevar nu cam peste tot ca-n europa occidentala.
Guestus spune:
quote:
iti spune guestus ca se plateste taxa la WC public peste tot in EU...incepind cu oslo pina jos in sud.
nu stiu nene de unde atita mirare si indignare.."vai...tot mai exista taxa la WC...la mine aici nu e asa...vai ce ma mir cind aud....da..se confirma teoria mea...in italia e la fel ca in ro...normal ca e taxa....incredibil"
vai draga..la noi aici e altfel... avem pungi de plastic gratis....asteptam si corul doamnelor.."vai ce bine ca am plecat".....
mariamunteanu spune:
Normal ca se plateste taxa la WC, ce inseamna gratis ? Gratis sunt numai cele de pe autostrada, din parcari sau din benzinarii. Si mai sunt gratis cele din statiile de metrou - in fiecare statie se afla cate 3 toalete: pt femei, pt barbati si pt infirmi in carucioare.
Guestus, diferenta este ca in unele tari exista toalete publice multe si rasfirate si ca sunt curate.
Maria
Guestus spune:
Da voi aveti supapele chiar asa de proaste...sau care e problema de va trebuie WC din 100 in 100 m si gratis.
Dai 1 leu in Ro cind ai nevoie..de 2 ori/saptamina max....si care e treaba? saracesti...sau ce?
mariamunteanu spune:
Ne permitem sa avem supapele proaste. Tu iti permiti ? Sa vedem ce te faci peste n ani cand te va trimite prostata la WC din sfert in sfert de ora .
Ramona J spune:
Nu vi se pare ca a deviat discutia? Avind in vedere ca in US toaletele - mult mai curate decit cele din RO - sint gratis, sigur ca Bourdain s-a mirat (mai ales ca toaletele sint mizerabile!). Si da Guestus, pungile sint gratuite!