Ce ziceti de asta?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristianamat spune:

Pb nu e ca platesti, nu asta am vrut sa spun. Mi se pare normal sa platesti dar la fel de normal mi se pare sa fie si apa la acel WC si lumina, nu o lumanare si te spalai cand ieseai daca iti turna tanti aia apa.
La cimitir la Sapanta era taxa, dar justificata de curatenie.

Oricum, nu cred ca a denaturat lucrurile in emisiunea lui, pur si simplu a relatat ceea ce a vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Exact Cristianamat, asa am gindit si eu.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edip spune:

Ca tot s-au discutat multe pe aici as vrea sa va intreb ce sa recomand unor amici care vor sa viziteze Romania.. Sunt copii unor prieteni din Canada ( canadieni de "n" generatii) care vor sa faca un tur prin Slovacia, Ungaria, Romania. Tipa are 22 de ani si tipul 23. El nu a iesit din Canada dar fata sta d unan in Germania si a cam vazut tot ce se putea vedea in vestul Europei. Stiind ca sunt amic cu parintii m-au intrebat ce ar putea sa viziteze in Ro. Ce ziceti? Hai sa le fac un itinerar de 1 saptamana.... mentionez ca nu au masina si vor sa calatoreasca cu transport in comun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amyarabella spune:

Mie mi-au placut mult bisericile din suceava,Voronet in mod special.
Apoi pt mancare intradevar traditionala in bucuresti recomand Blitz si La Potcoava eu mananc mereu acolo cu placere (la bitz este ceva mai scump).
Acum depinde ce vor ei sa faca in romania sa viziteze sau sa se distreze.
Iar imi mai place barajul vidraru .
Toata partea ardealului este frumoasa !!!

http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg

GAMBATE KUDASI !!!

Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)

Mergi la inceput