"Daca nu esti cuminte, te calca masina!"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Am inteles despre ce este vorba, stiu ca nu se mai fac acele ore de demult, de pe vremea mea sa zic asa, ar trebui sa se revina la acele ore, sunt mult mai intaresante, nici mie nu-mi plac lucrurile astea; Daca nu esti nu stiu cum , ti se intampla nu stiu ce, mai ales sa spui lucrul asta unor copii de 7-8 ani.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stanescu spune:

Doamnelor, sa ne inveselim:
Lume adunata pe strada, salvare, etc...
Un trecator intreba un pusti:
-Ce s-a intamplat aici?
-Pai pe nenea ala l-a pedepsit Dumnezeu, zice pustiul.
-Eii, cum asa?
-Era sus pe scara si a vorbit urat.
-Zau? Si ce a zis?
-Dumnezeii tai de copil, nu mai scutura scara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by Guguluff

Doamne, poezioara aia sadica de Elena Farago m-a marcat si pe mine. ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

nu poezioara era sadica, ci fapta copilului Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Tocmai s-a terminat la radio aceasta discutie despre studiul religiei in scoli. Carcotasii intrebau daca ministrului i se pare normal ca niste copii de cls III sa invete cum se spala mortii.... Raspunsul a fost ca si el a invatat cum se imbalsamau mumiile.... A mai fost intrebat ce parere are despre pilda din manualul de cls I: un copil s-a urcat sa strice cuibul unor pasarele si Dzeu l-a pedepsit luandu-i scara; in opinia lor acest lucru insemnand ca invata copiii ca Dzeu e razbunator.... N-au primit un raspuns clar.
Ministrul a mai spus ca daca parintele nu vrea ca sa invete copilul religie poate face o cerere in acest sens; asta e bine, dar cati parinti stiu asta?
Ei au incheiat sugerand ca ar fi mai interesant de studiat Istoria religiilor. Eventual cea scrisa de Mircea Eliade.

Uf! Deci trebuie sa declar copilul ateu si at nu mai face aceste ore, dar ce face at? Sta in cancelarie cica dupa dnul ministru...

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

quote:
Originally posted by Oliv75

Daca facem o excursie in minunata si pitoreasca Romanie o sa vezi/auzi fapte de cruzime ce l-ar face mandru pe marchizul ala cu nume de boala (sau a fost invers?).

Hai ca m-ai amuzat! A fost invers!
Baronul Munhaussen era un mincinos patologic, de unde si numele bolii, ma rog, dereglarii .

Eu sunt (sau eram), pro religie in scoala, dar acum, citind cele scrise de voi, daca asa stau lucrurile in manualele de religie, nici gand! Nu vreau ca copilului meu sa i se predea asemenea aberatii!
Habar nu aveam de asa ceva, si sunt profund revoltata!
Prefer sa aleaga celelalte materii optionale, in locul religiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

quote:
Originally posted by irina.c.

quote:

Doamne, poezioara aia sadica de Elena Farago m-a marcat si pe mine.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

nu poezioara era sadica, ci fapta copilului

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

Da, copilul era sadic. Dar, mai sadic si mai sadic decat copilul...;-)
Dar, sa ma opresc! exista o limita pana la care avem voie sa sesizam sadismul, nu?

Lilanda, da, este scandalos primitivismul oamenilor secolului 21.
Nu exista nici o diferenta intre un manual de religie din anul 2008 si almanahele secolului 16.
Citez dintr-un almanah din 1593:
"Cu siguranta, numai prin pacatele noastre dezgustatoare, numai prin jalnica noastra indaratnicie fara leac in toate cele rele, L-am starnit din ce in ce mai mult pe bunul Dumnezeu!!! impotriva noastra"

Asta este nivelul de intelegere la care a ajuns umanitatea, de un astfel de zeu are nevoie deocamdata lumea.
Eu una, ii prefer pe cei care se autoflageleaza sau se automutileaza (convinsi fiind ca vor fi iertati prin asta), celor care lasa mutilarea in mainile Dumnezeului bun!! .
Nu pot insa sa nu ma revolt de faptul ca ei, cei care cheama si accepta fericiti asa zisa pedeapsa, sunt cei care sunt considerati potriviti a educa mintisoarele unor copilasi :-(((( In secolul 21!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anuska

Ministrul a mai spus ca ...

Anuska, pe langa ce ai zis tu, mai spun si eu o perla a ministrului:
"va rog, nu-mi mai dati mie sugestii despre cum ar trebui sa fie religia in scoli, ca nici eu nu va dau sugestii despre cum sa faceti emisiunea*"

*emisiunea = o chestie platita cu bani privati, la un post de radio privat :-))

Asta-i nivelul lu' domn' ministru roman .

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:

quote:

Doamne, poezioara aia sadica de Elena Farago m-a marcat si pe mine. ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)

nu poezioara era sadica, ci fapta copilului Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Da, copilul era sadic. Dar, mai sadic si mai sadic decat copilul...;-)
...este parintele lui, care nu-l invata sa aiba mila de gaze, animale, pasari, si ii permite sa le chinuie, ca "ce stie el, e copil" Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

quote:
Originally posted by denizel

quote:
Originally posted by Anuska

Ministrul a mai spus ca ...

Anuska, pe langa ce ai zis tu, mai spun si eu o perla a ministrului:
"va rog, nu-mi mai dati mie sugestii despre cum ar trebui sa fie religia in scoli, ca nici eu nu va dau sugestii despre cum sa faceti emisiunea*"

*emisiunea = o chestie platita cu bani privati, la un post de radio privat :-))

Asta-i nivelul lu' domn' ministru roman .

Da, da! O uitasem perla asta!
Eram prea agitata dupa discutie si cautam sa povestesc cat mai multe despre emisiune......
Oricum ministrul de mult nu ma mai mira....

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

quote:
...este parintele lui, care nu-l invata sa aiba mila de gaze, animale, pasari, si ii permite sa le chinuie, ca "ce stie el, e copil"

Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)

am blog

eeee, nu mai tii minte poezia .
Pai, tocmai ca parintele (adica autorul poeziei) este cel care il invata de ce nu e bine sa chinuie gaze si de ce nu trebuie sa mai faca asta a doua oara.
In mod sigur, daca cc copilul va chinui a doua oara un gandacel, parintele nu ii va taia mainile de la cot, ci ii va explica inca si inca si inca odata.
Desigur, Dumnezeul bun!!! nu are rabdarea asta .
Iar, el, profesorul de religie, e de acord cu Dumnezeu, nu-i asa? .

Mergi la inceput