"Daca nu esti cuminte, te calca masina!"
Raspunsuri - Pagina 19
xenocid spune:
quote:
Originally posted by mihaela_s
Un credincios crestin nu cred ca ar accepta sa fie inmormantat fara cruce la cap.
Da!? As vrea sa'l vad protestand
codruta_grg spune:
Sorana, chiar azi am vazut in reluare emisiunea de aseara de pe antena2, unde specificau clar ca nu e obligatorie religia. Parinti pot face cerere scrisa sa nu urmeze copiii lor cursurile de religie. (iar Andrei Gheorghe aducea vorba de eterna birocratie).
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
alinaxeni spune:
Offf,mi-ati amintit de poezia cu gandacelul.Si pe mine m-a marcat poezia aia.
Fata mea e clasa a9a si inca face religie.Pana si profesorii considera ca materia nu-si are locul in programa de invatamant.Noi in casa nu suntem crestini practicanti dar copilul mi-a spus ca mai simte nevoia sa mearga la biserica si in consecinta frecventeaza institutia.Nu i-am interzis,intr-un fel chiar m-am bucurat,dar la scoala chiar nu vad rostul materiei.Are biserica langa liceu si din cand in cand mai merge,mai aprinde o lumanare si se roaga.
ce n-am inteles eu, pana cand e materia asta obligatorie?
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
mihaela_s spune:
quote:
Originally posted by xenocidquote:
Originally posted by mihaela_s
Un credincios crestin nu cred ca ar accepta sa fie inmormantat fara cruce la cap.
Da!? As vrea sa'l vad protestandCome to The Dark Side ... we have cookies!
E haios cum suna, dar cred ca ai inteles ce am vrut sa spun .
vorbe de copil...
Hobby
denizel spune:
Xenoooo, ai uitat ceva! Eu inca mai astept...:-)))
(a, poti sa spui simplu: 'e de bine' sau 'e de rau'. In functie de cum consideri tu ca este, ma prind imediat ce insinuari faceai matale p-acolosa )
kokiy spune:
Acum o intrebare total off topic, dar m-ati pus pe ganduri.
Unde este ingropat un ateu??????
Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)
sorana spune:
Da Codruta, stiu.
Dupa cum spuneam am fost la scoala sa vorbim cu viitoarea invatatoare. Si a venit vorba de cum facem, ce trebuie ca sa inscriem copilul la scoala. Si atunci i-am zis ceva de gen - ah, da si sa fac si cererea sa nu faca religie o data cu inscrierea. Si ea mi-a zis ca religia e obligatorie. Si ca daca fac cerere sa nu faca religie nu vor accepta sa inscrie copilul. Si ca sa caut alta scoala.
Acum eu ce fac? Ma duc la inspectorat? Ii pot obliga in vreun fel sa accepte sa imi inscriu copilul si sa nu faca religia? Cum poti fi sigura in situatia asta ca daca treci peste "politica" lor si iti inscrii copilul cu plangeri "mai sus" copilul tau nu va avea nimic de suferit? Ca dupa cat de urat s-a uitat invatatoarea la mine imi imaginez cat de urat se va uita la fi-mea cand va pleca la orele de religie!
Sorana si Monica (5 ani)
sorana spune:
Si inca ceva. Am auzit pe 15 septembrie anul trecut la scoala de langa mine un preot tinand o slujba de dimineata. Nimic rau in asta. Doar ca a durat vreo 2 ore. Si, nu stiu de ce, dar tare am senzatia ca era cam obligatoriu sa asisti. Mie asta nu mi se pare toleranta religioasa ...... slujba ortodoxa de 2 ore la o scoala de stat! In prima zi de scoala! Sau le ziceau parintilor la inscriere ca in prima zi sa vina credinciosii de la 8 si ateii de la 10???
Sorana si Monica (5 ani)
codruta_grg spune:
Sorana, ai dreptate! nu-mi vine sa cred ca primesti astfel de raspunsuri.....
Codruta & Petra Alexandra
asa crestem noi
xenocid spune:
quote:
Originally posted by kokiy
Acum o intrebare total off topic, dar m-ati pus pe ganduri.
Unde este ingropat un ateu??????
De obicei in pamant.
Unii mai sfarsesc insa ingropati sub oprobiul public.