Hipospadias(5)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Vroiam sa zic "sonda", nu "uretra", cand am scris ca se poate intampla sa iasa pisu cand se screme.

Acasa intru cu Mozilla, pe laptop am instalat Explorerul si nu stiu de ce pe explorer nu ma pot loga. Adica ma loghez, scrie "logare cu succes" si cand imi intra pagina noua sunt tot nelogata.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sama spune:

Roxana...cum sa ma supar???...ar fi chiar culmea nesimtirii, ce eu nu stiu ce fel e???... nu ai timp nici sa respiri, trebuie sa fii cu ochii in...mii de parti...
Va pup, sanatate multa si...mai vorbim la telefon(cand poti tu)...pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Toti copiii plang la pansat. Am ajuns un sfinx.. il tineam pe fiul meu, obsedata sa nu s efoiasca prea mult ca sa poata vedea doctorul, ca sa infase bine.. Crezi ca e mai traumatizant pt putica decat insasi operatia?
Si noi ma stat pana a iesit dintr-o operatie atunci.. de obicei stau pana la 5-6.
Crisandy, sunteti in top aici, pe forum. Dar nu in panoplia doctorului
Adica are gaurica la fundulet, nu? Mie iniante de intrenare imi povestea de un pacient tot din Cta, fiul unui coleg medic, a avut tot asa ca a trebuit sa refaca un traseu imens de uretra, iar operatia a reusit din prima! Asta discutand de paradoxuri, ca poate sa fie chix la 3 mm, iar la x centimetri sa fie cu urale...

Mergi la inceput

Crezi ca e mai traumatizant pt putica decat insasi operatia?

Da, ptr ca operatia a fost cu anestezie, iar pansatul e pe viu

Va spuneam ca mi-a zis doctorita ca poate iesi pipi pe langa uretra in mom in care se screme sa faca kk. Ei bine, asa este. Pe seara se scremea, a facut kk si la cateva minute a inceput sa tipe. Culmea este ca a facut kk si mai devreme, era chiar putin constipat, i-am bagat un supozitor cu glicerina si-mi era frica sa nu se screama si din cauza aluia, dar a facut kk fara probleme, iar acum, seara, a facut un kk moale bine tot cu scremetele de rigoare iar dupa aia a iesit iar pipi pe langa. .
I-as lua ceva un medicament care sa i-l dau pe gurita ptr iesit afara, sa iasa si gata, dar nu stiu daca exista asa ceva ptr copii asa mici. O intreb maine pe doctorita.

Crisandy, dr. Basca e plecat din tara, vine joi sau vineri, am intrebat si ptr Yonacr, si mi-a spus sa nu se duca lunea asta, nici cealalta ca va fi plin, de-abia peste 2 sapt.

Mergi la inceput

Roxi, dar eu n-am zis pt copil... am zis pt putica lui! acum nu taie, nu face nimic care sa modifice sau sa raneascsa tesuturi. Atinge o zona mai sensibila doar.
Asa se zvarcolesc si racnesc si daca le scoti mucii din nas..
ALte mame plang la vaccin, ia fii barbata! ati trecut printr-o operatie. O sa planga la fiecare control, ce o sa faci? o sa-l bestelesti pe doctorul care a fost demiurgul puticii totusi?
O fi de bine, are uretra larga larga, nici un pericol de stenozare dupa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

roxana, scuze daca te deranjez, din cate stiu eu dl. dr. nu face programari la consultatii in policlinica ci doar la operatii, la ce te-ai referit cand ai spus ca este super plin? pupa-l pe calin din partea noastra.

Mergi la inceput

Dana, scuze, am vazut dupa ce-am trimis mesajul, dar cum nu pot sa editez, l-am lasat asa. N-am priceput la ce te refereai cand ai spus ca "o fi de bine, are uretra larga, niciun pericol de stenozare dupa". De ce are uretra larga, am citit cand spuneai ca asa o lasa dupa operatie, dar nu stiu la ce te refereai acum.

Cris andy, Dana se referea la faptul ca esti cazul cel mai greu dintre noi, cele de aici. ( hs baiatului tau). Pana acum doar Adi al Emiliei ( Filofteia) a fost cu hs median, restul cu penian sau balanic( cele mai multe).

Tu vrei sa vii in policlinica, nu? Luni acum, adica pe 17 martie, nu va fi in policlinica ptr ca-i plecat din tara. Luni , peste 2 sapt, adica pe 24 martie va veni la consultatiile de la policlinica dar cum a lipsit pe 17, va avea foarte multi pacienti , d-aia e bine sa nu va duceti pe 24, mai amanati 1-2 sapt.

Despre Calin....ce sa va spun? Nu sta deloc cuminte, intr-una se agita, asa era si pana in operatie, dar parca dupa e si mai rau, mai ceva ca bateriile Duracell. Ieri atat eu cat si sotul eram terminati, dar el era fresh. Pana sa-l culc, acum, s-a scremut iar....iar zbierete....parca mai rau ca pana acum, nu stiu ce sa fac, sa-i bag supozitor cu glicerina? Il ajuta sau il face sa se screama si mai mult? Kk tot n-a facut, nu stiu ce sa-i fac, am zis ca o intreb pe dr azi si am uitat, am vorbit despre altele.

Spuneti-mi si mie: ai vostri, daca au facut pipi pe langa sonda, cand i-a scos-o, au mai tipat la pipi? Si a mai patit cineva sa faca pe langa sonda doar uneori? Oare il va mai durea cand va face pipi dupa ce-i scoate sonda?

Si inca ceva: aveti idee ce sa-i dau ca sa faca usor kk? Ma refer i la alimentatie si la vreun medicament. I-am luat cereale " noapte buna", scrie pe ele ca-s bune si ptr un somn usor si ptr tranzit. Altceva mai stiti?

Azi-noapte atat s-a agitat in pat....nu stiu ce-o fi avut, dar daca nu s-a sucit de 1000 de ori, imi era frica sa n-adorm si sa pice din pat, printre noi.

Mergi la inceput

roxana iti multumesc inca o data pentru raspunsuri, imi este greu sa mai astept inca 2 saptamani dar asta e ma consolaz cu gandul ca nu sunt singura in situatia asta, dana nu a inteles ca eu nu vreau sa fiu cea mai cea nicaieri adica nici pe forum si nici in fata doctorului eu vreau doar sa mi vad copilul scapat de aceasta anomalie,in general eu in alte situatii cand spun sunt in top o spun ca o lauda iar in ceeace privest cazul baiatului meu eu nu me laud cu nimic(corecteaza ma daca gresesc). te pupik dulce

Mergi la inceput

in ceeace priveste problema cu kk cred ca poti incerca baby drink sau supozitore cu glicerina,la andy isi fac efectul atat una cat si cealalta. noapte buna

Mergi la inceput

Ooooh dar ti-am intrat rau pe invers! Nu am crezut ca este atat de incifrat mesajul meu. Multumesc mult Roxi ca i l-ai decodificat
Exact asta spuneam, ca esti singura aici cu un caz mai dificil. Asta insemna in "top". Ti s epare ca e ceva de lauda in prezentarile pe topicul acesta? Ierarhizam nitel "gradele" de hs. Oricum era de bine, de incurajare. Ca sa te citez "nu stiu ce ai inteles".. Noi am fost cu alte tipuri de hs, zise mai usoare. Iti dadeam ca exemplu ce mi-a spus domnul profesor, ca a avut unul ca al tau cu un concitadin al meu si la care operatia a reusit din prima! Iar cele mai multe rateuri sunt la cele usoare.
Aaah iar despre doctor nu era vorba nici ca ai fi cea mai cea in fata lui sau in lista de consultatii pe care n-o are. era vorba ca a mai operat cazuri ca ale vostre destule. Chiar daca in acest topic nu le vei gasi.
Oare nu mai stiu sa vorbesc sa ma fac inteleasa?!?

Roxi, cu alimentatia il poti ajuta sa nu se constipe, sa nu se chinuie cu eliminatul. Dar oricum cred eu ca se screme, macar nitel nitel, atunci cand face.
Fiind larga larga ma gandeam ca nu e pericol sa se ingusteze intr-atat dupa ce i scoate sonda incat sa nu fac apipi _Doamne fereste!_ sau sa se subtieze jetul prea tare.
Si da, ii ustura tare dupa ce dispare sonda, ca urina scalda tot tesutul. Al meu a racnit la primul pipi si dupa aceea n-a mai avut nici o reactie. Dar primul a fost cu tavalituri of of..
Sa fie din ce in ce mai usor si sa nu aveti nici o problema!! Dar dr. Laura ce a zis despre sonda? ca nu era infundata, nu?
Poate tine de fiecare.. al meu poate seamana cu mine si ignora durerile Daca nu s-ar fi trezit mai des noaptea, dar fara racnete!, nu mi-as fi dat seama cand ii ieseau dintii. In schimb varul lui... Sora-mea nu dormea o clipa noaptea, iar el urla continuu.

Ca sa ma "laud", fara pretentii de a fi in top ca doar fiecare v-ati laudat cu asta candva sau o veti face... azi am implinit un an. Am facut petrecere cu copii, am luat si motul.. Are mare barbatel, nu mia este bebelus

Mergi la inceput