Hipospadias(5)
Raspunsuri - Pagina 6
dana_martie spune:
Revin ca poate n-am fost explicita.. dar nici ofensator n-a fost mesajul catre tine
Asta e stilul meu, Crisandy, fca haz de necaz mereu. Asta ca o paranteza.
Despre uretra larga am dedus urmarind ca un copoi jetul fiului meu. Iar dl profesor mi-a confirmat ca o confectioneaza larga pt ca asta este tendinta naturala, sa se ingusteze. Si ca s anu fie probleme dupa scoaterea sondei si blabla cat se vindeca, ii lasa falduri asa imi imaginez eu
Noapte buna
CrisAndy spune:
LA MULTI ANI! sa creasca mare, frumos, sanatos, norocos si sa fie iubit, andy a implinit un an luna trecuta pe 11 dar spre deosebire de tine noi nu i am luat motul pentru ca este inca chel deci la copitolul mot m ai intrecutpupici lui Alex (asa il cheama,nu?)
CrisAndy spune:
roxana am citit lista cu ce ar trebui sa luam la spital dar nu stiu la ce foloseste peritolul,raspunde mi te rog bineinteles nu in noaptea astaeu nu prea am somn si mai citesc din mesajele voastre trecute.te pupik
filofteia spune:
CrisAndy si noua ne-au spus cei mai mari medici din tara ca cel putin doua operatii. Raspunsul era asa: intai operatia de deflectare si apoi uretroplastie si mai vedem. Aici in Pitesti pediatrul ne-a spus nici sa nu incercam pentru ca vor fi cel putin 7 operatii.
De aceea eu sunt foarte multumita de rezultat. Acum la Adi arata ca un hipospadias usor.
Deci gandul pozitiv!
La voi unde se deschide uretra, ca nu ne-ai spus.
Roxana imi pare bine ca sunteti bine. Da il va durea dupa ce ii scoate sonda si se intampla destul de des sa faca doar uneori pe langa sonda. Asteptam vesti buuune.
CrisAndy spune:
scuza ma dana nu stiu de unde am zis eu alex, dar ma bucur ca m am inselat pentru ca baiatul meu se numeste tot andrei(in certificat), doar noi in casa il strigam andy.
CrisAndy spune:
eu am intrat pe www.hypospadias-surgery.com si am inteles mai multe (cunosc un pic de engleza), intrati si voi mai discutam despre asta. va pupik
CrisAndy spune:
daca intrati unde v am spus undeva in stanga intrat la hypospadias si acolo sunt 2 tabele: intr unul clasifica riscul pe varste si in celalalt clasifica formele de hs. as dori sa discut cu cineva despre ce scrie acolo
CrisAndy spune:
filofteia acolo gasesti forma lui andy este si poza sunt cam dureroasa dar asta e pe mine m a mai intarit Dumnezeu. te pupik
filofteia spune:
CrisAndy, hai sa te linistesc un pic. Precizez inainte ca am citit linkul dat de tine de multe ori.
Inainte si la noi si peste hotare se obisnuia ca uretoplastia sa se faca din mai multi pasi. Apoi si-au dat seama ca mai eficient este reconstructia uretrei intregi si asa s-a ajuns la un singur pas.
Si in linkul dat de tine doi pasi de fac atunci cand apare choorde, adica curbura. In strainatate nu se mai practica nici in acest caz doi pasi ci se rezolva ambele probleme , indreptare plus refacerea uretrei intr-o singura operatie. La Adi ceilalti medici au spus median cu precizarea ca se va agrava dupa deflectare... cat nici ei nu stiau. Basca pare pus la punct cu ultimele metode.
Se pare ca ai intalnit un medic prea de moda veche. Este adevarat ca sansele ca reusita sa fie din prima scade cu cresterea gravitatii hipospadias. Dar asa cum am mai spus gandul pozitiv.
Nici Basca nu-ti va spune ca va reusi din prima. Noua ne-a spus ca nu mai este nevoie de o a doua operatie abia dupa un an. Iar la prima consultatie ne-a spus ca incearca sa faca o singura operatie pentru a stresa cat mai putin copilu, dar nu stie daca va reusi. Noi nu aveam nimic de pierdut...toti ceilalti ne dadusera cel putin doua, asa ca ne-am gandit ca daca nu suntem multumiti si nu reuseste mergem la altcineva.