Hipospadias(5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nawel spune:

ROXANA,ma rog ptr.tine si Calin.Asteptam vesti.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yonacr spune:

Buna fetelor dupa mult timp am reusit sa intru, a fost o saptamana nebuna, am inceput si serviciul iar alex de cind ne-am intors de la spital nu sta decat in brate.
In rest ce sa va zic, sunt un pic dezamagita, am vazut cum face pisu , face prin virf dar si printr-o gaurica laterala.
Luni o sa mergem la control si o sa vedem ce o sa ne zica. era de asteptat , sonda i-a scos-o dupa 5 zile mult mai repede decat trebuia ( de fapt si-a scos-o singur, mai era f putin inauntru) a fost foarte agitat, desi am stat numai in brate cu el se invartea intruna). nu stiu ce presupune asta probabil o noua interventie.Stiam ca exista posibilitatea sa apara aceste fistule.
A facut cineva op pentru aceste fistule? op este la fel ca prima sau mai simpla?
Altfel putica arata destul de bine,mai este un pic umflata.
Am vorbit cu roxana si mi-a zis ca este bine Calin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_martie spune:

Cristina, am plans citind.. imi pare ata de rau pt bebe, cel mai cuminte si mai frumos!
Ma bucur ca esti curajoasa.. de afpt cum putem fi altfel!
inseamna ca urina si-a facut drum si in lateral.. of of of tare mult mi-as fi dorit sa nu patiti asta!
Va imbratisam cu mult mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

salutare!

Pe fuga ca mi-e somn de pic si daca tot doarme Calin, ma duc langa el.
Nici nu stiu cu ce sa incep: ne-am mutat in casa mc donald de azi, pana duminica sta sotul, de luni vine mama. Voi mai intra si pe mess, dar nu stiu daca voi putea raspunde mereu.
L-a operat dr Basca cu dr. Niculescu Laura, Cristina o stie. Mi se pare foarte de treaba. Sunt multe de spus, dar nu aici.
Calin a fost bine dupa anestezie, si-a revenit f bine, a plans putin ca nu i-am dat apa decat putina la inceput si daca era dupa el cred ca nu-i ajungea bidonul de 2l.
A sangerat cam mult, iar ieri i-a schimbat pansamentul. Nu va spun ce tremura saracul, n-am putut sa ma uit si ce-i face. Toata noaptea a tresarit in somn, mi-e groaza de celelalte schimburi de pansamente
azi dupa amiaza dupa ce am ajuns in casa l-am schimbat si la un mom dat a inceput sa urle din toti ranunchii. M-am uitat in pampers si pansamenyul era ud. A facut asa de 2 ori, la interval cam de 15-30 min ,max o ora, ultima data sa zic asa cu aprox pe la 5-6 seara, iar de atunci vad ca nu a mai facut, dar pansamentul e ud, m-am uitat acum, pana sa-l culc. E posibil ca dupa 2 pisu sa nu-l mai usture? Maine la 10 ma duc la vizita si aflu despre ce-i vorba.

Sunt multe de spus, n-am timp acum, am vazut multi copii cu hs, e groaznic. O doctorita anestezista -nu stiu cum se numeste- ma intreba de Calin ce varsta are si ptr ce-i in spital( ranjise la ea , i-a aratat toata dantura) si cand i-am spus hs a zis" uf, urata boala".

Dr Basca din ce am inteles a plecat azi in America si mai vine peste 2 sapt , altii spuneau ca de fapt vine luni....habar n-am, sper sa nu uit maine s-o intreb pe doctorita Niculescu de el, ca sa-i spun Cristinei, sa stie daca vine sau nu luni la control.
Pana una alta spuneti-mi ce inseamna faptul ca face pipi pe langa sonda, ca m-a terminat azi cand am vazut. Nu stiu anume pe unde, n-am putut sa-mi dau seama daca pe langa uretra sau prin alta parte.

Roxana,de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)

Mergi la inceput

Cris andy, stai linistita, nu cred ca se uita la bani, eu nu l-am prins pana sa intre in op ca sa-i dau plicul, l-am prins abia pe seara, iar o alta tipa a dat mult mai putin, nu spun sumele aici, vorbim pe mess, dar stai linistita in privinta asta, mai mult asistentele se uita la bani, decat doctorii- sau ma rog....unii din doctori.
Am uitat sa spun ca l-au luat primul, la 10.40 si l-au adus la 12.50.

Si inca ceva: si-a tras branula ieri dimineata, iar de aseara i-a dat julphamox, e ceva pe baza de amoxicilina, sirop. Bine, vorbisem cu doctorita inainte, dar am vazut ca si pe altii i-au trecut pe siropuri decat sa-i chinuie cu branulele. E ceva si asta!

Mergi la inceput

Roxana, dra de ce nu te-ai dus cu el sa-l vada? eu parca asa inteleg din ce ai scris..
Si andrei al meu a facut pipi o data pe langa sonda, in urmatoarele 5 minute rezemam usile de la salon
Doctorita Laura mi-a spus ca am procedat bine ca m-am dus neintarziat.. Nu era sonda infundata, dar i-a schimbat dl profesor pansamentul. Am inteles ca nu e bine sa fie umezeala acolo.. L-am pandit bine in continuare, dar nu a mai udat pansamentul.
Mie mi-a spus ca vine fiica dumnealui in tara si isi ia o vacanta de o saptamana.
Bravo, ma bucur mult pt voi ca sunteti bine!!
Azi dupa-amiaza, cand s-a trezit din somn, am asteptat sa faca pipi. Jetul e ok si iese tot dintr-o singura gaura fiuuu..

Mergi la inceput

Nu ai cum sa vezi decat daca s eimbiba pansamentul. Face prin uretra, dar e de preferat ca 7 zile sa nu vina uretra in contact cu urina.
Pe mine tot doctorita Niculescu m-a linistit ca, desi e de dorit sa nu se intample, asta fiind probabila cauza de fistule, e posibil s anu aiba consecinte.
Daca face pe langa sonda, il ustura ca e tesutul nevindecat. Iti dai seama dupa racnete..
La noi nu a avut consecinte, uretra e intreaga..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

Filofeia am sters mesajele despre bani si va multumesc pentru raspunsuri. Nu am ajuns eu la concluzia ca sunt nevoite 5 interventii chirurgicale ci un anumit doctor (deaceea am schimbat doctorul)deci primul doctor care l-a vazut pe andy m-a trimis la Parhon sa-i fac analizele, acolo am fost internati si pe biletul de externare scrie: penis hipospad perineal; cariotip 46XY; testicol sg. necoborat; testicol dr. neidentificat(nu l-a gasit la ecografie); scrot bine format dar din cauza formei de hs. el este divizat. Eu stiu ca voi nu intelegeti pentru ca este cea mai grava forma de hipospadias (asa s-a exprimat un al doilea doctor care l-a vazut pe andy). Ultimul doctor mi-a spus ca, daca reusesc toate operatiile, ar fi vorba de 5 interventii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisAndy spune:

roxana te rog sa-mi scri si mie pana duminica daca luni il mai gasesc pe dl. dr. Basca la policlinica. multumesc

Mergi la inceput

Iar doarme, asa ca sunt aici

Dana, miercuri cand l-a operat, pe la ora 22 cred, am vazut ca pansamentul i s-a ridicat si am chemat o asistenta. S-a uitat si a spus ca nu-l trezeste pe d-nul dr - care era de garda- . Asta a fost miercuri. Crezi ca era ieri vreun dr acolo? Vineri fiind?
Oricum, nu era ud rau, dar era.
De dimineata iar s-a intamplat. La 10 am fost la vizita, d-nul dr e plecat, vorbisem ieri cu d-na dr Niculescu, imi spusese sa ma duc la 10, maine ma voi duce la 12. Si cum spuneam, i-a schimbat iar pansamentul si a spus ca se poate intampla sa iasa putin pisu pe langa uretra in momentul cand se screme el. Operatia arata bine, de data asta m-am uitat si eu, si vreau sa zic ca a umblat muuuult mai finut decat dr. B. Mi-a spus ca dr. B. va veni joi sau vineri, si in functie de cand vine, ii va scoate sonda dansa sau nu. Sa va spun ca a inceput sa-mi fie frica de el la scimbat pansamentul? Asa ca nu stiu daca-i bine sau nu, dar ma bucur ca-i plecat.
Sotul meu ramasese jos, si cand am coborat ma intreaba ca de ce a urlat copilul atat, ca-l recunoscuse dupa urlete, dar nu l-a auzit joi, ca se ingrozea. Acum urla si de frica, doctorita nici nu pusese mana pe el si el urla, de fapt cum l-am intins pe masa aceea a inceput cu concertul. Si cand incepe si cu "ma-ma, ma-ma", ma termina, dar asta este, ce pot face? Ma rog sa fie bine, sa nu mai trecem iar prin asta ca-i groaznic.

Sama, Gratiela, nu va suparati pe mine ca nu am putut vorbi la tel, dar stiti si voi cum este.
Mai vroiam sa spun ceva dar nu mai stiu ce, poate mai intru diseara dupa ce-l culc.

Numai bine va doresc si sa fie bine toti copiii.

Mergi la inceput