Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Uram si noi La Multi Ani sarbatoritilor de azi:

La multi ani Maria Teodora ptr cele 6 lunitze!!!
La multi ani Stefan ptr cele 6 lunitze!!!
La multi ani Maria ptr cele 5 lunitze!!!
La multi ani Eduard ptr cele 5 lunitze!!!
La multi ani Miruna ptr cele 5 lunitze!!!
La multi ani Robert ptr cele 5 lunitze!!!
La multi ani Eliana ptr cele 4 linitze!!!

LA MULTI ANI RAMONAIANI!!!!

Nana, l-am admirat pe Andrei in fotografii, e asa frumos si expresiv! Ma bucur ca e vessel si sa dea Domnul sa nu mai sufere niciodata! Sa stii ca si Sara are zile in care mananca foarte putin, nu cred ca e ingrijorator.
Sabina, cat de dulce poate fi Gheo.
Ana, am admirat copiii tai, ca de obicei, m-au topit!
Roxana, o ador pe Alex a ta! Sa-I transmiti!Yuhuuuu, felicitari iepurasului! Vai, cat a crescut Andrei! E un frumusel!

Special pt Luy si printesa ei, LA MULTI ANI!

Gabriela, mami de Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, imi pare rau ca nu ne-am vazut. Hi,hi, ai speriat babele Noi am fost in parc in 2 reprize, de la 12 la 14 si de la 15.30 la 17.In schimb, ne-am intalnit cu Andreea11 si Cris.

Roxana, ce haios e zambaretul tau cand isi mananca piciorusele!

off, Betty, imi pare rau ca ai umblat prin trafic degeaba.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Roxana felicitam pt , ai niste copii minunati.
Noi facem vocalize cu scuipici, m-a umplut de balute. Mai nou ne tragem si noi de picioruse si cred ca in curand ne ajung la gurita. Yammmmiiiiiiiii!

Mamica fericita de Ana-Adelina (24.09.2007)http://community.webshots.com/user/cristinaculea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mandarinuta, da m-am uitat dupa tine incepand cu 3 jumate. La si 25 a terminat gheorghe de supt a doua oara
ce carucior au andreea si cris? sa le reperez si io.

Ana, las ca o sa creasca ei ulufii imediat la loc[;D]
eu pe gheo nu prea vreau sa-l las in fund, mi-e teama, mi se pare prea mic El de mai mult timp vrea sa stea...da io.....nimic! azi am facut un compromis pt poza tot asa, mai cade si in parti, sau se lasa pe burta.

Am uitat sa urez la multi ani soului de zgabitz!
Ce-or face dragutii nostri de 6 luni, au fost la vaccin? fetele , sa ne dati vesti despre diversificare.
Io nu mai mai laud ca a dormit bebe de la 22.30 pana la 7 50 ....ca iar se trezeste devreme maine noapte[;d]

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

moama ce de greseli am facut, nu chiar asa antologice, dar cred ca Zgabitz o sa se amuze

Alina, m-ai terminat cu prajiturile.Eu n-am mai mancat dulciuri de miercuri.
pfiuuuuuuuuuu, sunt in sevraj

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am venit si noi de pe la 5, dar am avut de pus rufe la spalat, de alaptat, abia acum am deschis calc. Revizia de 6 luni spune asa: 9 kg, 74 cm si 45 cm PC. Ne-a dat dr o schema pt luna a 7 a, o punem in practica de joi, ca sa nu ne suprapunem cu vaccinul. Va povestesc mai incolo ce mi-a zis, acum vreau sa il adorm pe Stefan si maraie dupa mine. La vaccin a fost cuminte, Doamne ajuta sa nu faca febra.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

PfIUUUUUUUUUUUUUUUUU.
Cat Sofia la un an jumate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Roxana si tu ai doi copii foarte frumosi!Mi-au placut foarte mult pozele voastre,cea cu Alex cu laptopu m-a dat gata, iar Andrei cum papa piciorusul e tare haioasa!
Ce n-as da sa fie totul bine, din fericire s-a descoperit din timp suferinta Oliviei, si am inceput recuperarea. Stau si ma gandesc, ca daca nu incepeam kinetoterapie si tratamentul, oare cum ajungea acum?
Dar gata, nu ma mai plang, ca mergem pe drumul cel bun, vom recupera si cu vaccinarile, pediatra ne-a spus ca abia dupa 1 vom face pe cel de 4 si 6 luni.
Sabina, ma faci sa ma umflu in pene, am doi copii obisnuiti, toti copilasii de aici sunt foarte frumosi si scumpi!

Olivia e cam suparata acum, vrea numai in brate, nu prea a dormit de la 13, avand in vedere ca a avut si masaj si control.

Ana, vezi ca reteta o poti gasi la sectiunea cu bucataria, la subiectul "deserturile Nataliei". Pozele din album sunt mai de demult, de acum 2 ani, cred!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Roxana- da.....noua bona imi place mult...sper s-o tina asa.., nu face nici o diferenta intre luca si rares si sta cu amandoi, bine si cu mine, dar..oricum!si e f linistita si calma si discreta...sa vedem!
la gradinita vise!
felicitari pt dintisor!!!!! se spune ca cel sau cea care a vazut primul sau prima dintisorul tb sa-i cumpere ceva alb!
e un scump!
si am fost azi in parc si nu am vazut-o pe mandarinutza!
poate ne intalnim maine fetelor in marele parc 23!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, tinem pumnii sa fie fara efecte secundare vaccinul. Ce vaccin ati facut? Asta imi aminteste ca trebuie sa sun pediatra sa o intreb de vaccin, ca mai avem si noi putin. Ar fi trebuit sa ma duc saptamana trecuta la ea sa discutam de diversificare, dar n-am avut nici un chef. Pupam Stefanutz lungutz si grasutz.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput