Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Melania, dar mi se pare foarte scumpa. Este 8-10 RON un fir de trandafir, ca sa ajungi la 300 RON ar insemna cel putin 25 de bucati. Brrr!

Sabina, am incercat si eu cu Andrei. Nu pica in fata, se tine de picioare si el, dar pica in parti.

Greyeras, cred ca si lui ii pare rau de accident. Pune-i comprese reci si vezi maine la dr, probabil ca e o vanataie ceva, bebelusii au vasele de sange superficiale si mai sensibile. sa ii treaca. Uite fie-mea a alergat la botez direct in tigarea lui tati si are ditamai arsura la manutza.

Ana, ai niste copii superbi, sa iti traiasca. Vladutz este atat de scump, ador ochii lui frumosi. Iar Miru ce sa mai zic, este dulcica foc si iubitoare cu fratiorul. Si Alex ar vrea sa il tina pe Andrei dar zice ca e greu. Ai mai tuns-o pe Miru?

Ramonaiani si sotul lui Gabitz Urasem eu pentru sarbatoriti, dar imi e ca daca luam in considerare urarea de a fi voinici ma cam aleg cu rosii aruncate.

Pinacolada, ma bucur ca e bine cu bona. A noastra vine de luni la program intreg, desi iar a inceput cu negocierea. Sa vedem acum. La ce gradi il dai pe Luca?

Yaia, multa sanatate, eu va tin pumnii sa nu fie raceala. Nu cred ca a racit de la picioruse, poate daca a fost transpirat si l-a ras curentul cu salopeta descheiata. Dar sper eu sa nu fie nimic. Tin pumnii sa fie sanatos Tudor si voi sa aveti un weekend super.

Apropos, am fost si noi afara, am stat 3 ore jumate afara, a papat chiar in curte. As mai fi stat dar era nervos si marait rau. Si l-am scos in pulover (peste o bluzita si un body cu maneca scurta). Doar niste blugi si sosete, botosii tot picau. Sper sa nu avem si noi surprize. Si asa domnisoara petrecareata a cam racit, era subtire imbracata la botez si era cam vant, iar cand am iesit de la restaurant era cam transpirata.

Alina, nici nu cred ca Olivia are ceva, uita-te la ea ce frumos rade si ce privire are. Este un copil frumos si sanatos. De fapt amandoi sunt dulci rau, iar tu zici ca esti sora lor mai mare. Sper sa te ajute mesajul, i-am scris si prietenei cu pricina, ei cred ca sunt plecati din tara ca a fost ziua piticului ieri si eu mers la Disneyland.

Nana, nu e asa o problema daca febra usoara. Dar eu va tin pumnii sa fie bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Ne-am intors si noi de pe drumuri. Mi-am repuperat fata de la gradi. M-as mai fi plimbat cu ei, dar ne-a manat frigul acasa. Am iesit imbracati cam subtire.

Alinkav, ma bucur pentru vestile bune de la neurolog. Tot asa sa o tineti! Ce vesela e Olivia! Zici ca-i un shoricutz cu ochisorii aia albastri si poznasi... Dar am mai vazut ceva acolo care mi-a lasat gura apa. Niste brownies! Nu te iert, vreau reteta, arata prea bine!

Yaia, tinem pumnii sa va ocoleasca raceala. Pupam Tudor, sa nu mai tuseasca.

Rox, brava pentru rila-iepurila.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Multumim multumim! O sa transmit iepurasului. Eu nu am nici un merit, decat ca m-am cocosat carandu-l in brate pe marait si am obosit impingand carut in ritm alert pe iarba si denivelari ca sa il potolesc.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Gata ne-am adunat si noi de pe coclauri....am fost sa imi fac contractul cu electrica la noua casa....dar teapa ca idioata aia care s-a ocupat m-a trimis in alt loc...asa ca dupa ce m-am plimbat prin traficul infernal din bucuresti m-am intors acasa cu buza umflata.

Acum am vazut si eu poze de bebici frumos: Olivia de Alinkav, Vlad de Ana, Gheo de Sabina care vad ca ne intrece pe toti la dezvoltare, si poze petrecerea de 4 ani a frumoasei Alexandra de Roxana....sper sa nu fi uitat pe cineva.

Am vazut si imagini superbe de primavara de Devylla.

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

hehe, Andrei Iepurasul! de aia facea baiatu mofturi si era marait. las ca iese si al doilea repede.

Alina, inca odata spun, ai niste copii tare tare frumosi! Feicitari pt vestile bune de la neuro.
Anaaaa...deci si Vladut sta in popo. Bravo baiatu mare!! ce frumos il tine Miru! Nu mai pot dupa zulufata:)

Mandarinuta, azi am stat in parc de la 13.30 pana la 16.
am oripilat niste babe. Gheo era fara caciulita, doar gluga, pt ca asa statea gluga in carut, are un costmas mai subtire, nu din fash, ursuletzu ala de la H&M, si nu se poate detasa gluga. . a mai si supt (cu capul gol de asta data) de 2 ori cate 20 de minute in decurs de o ora.

trebuia sa cer bilete la cat sa-u holbat la mine

yaia, tiseste asa mult? speram ca nu patste nimica, ia tu niste vitamina C suplimentar sa-i dai prin latic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Rox, am tuns-o baietzeste. Nu ma mai intelegeam cu parul ei, mai ales sub caciula. Si eu l-am tinut pe Vlad afara aproape toata ziua. In blugi cu dres pe dedesupt+sosete+hanorac gros si caciula. Si cred ca la un moment dat i-a fost chiar cald. Acum pe seara s-a racit si a inceput sa bata vantul.

Nana, pupam bebe Andrei vaccinat. Tinem pumnii sa nu faca febra.

Betty, imi pare rau de patzanie si de alergatura

Mergi la inceput

V-am promis poze cu puiul mic. Pe alocuri rade, pe alocuri e tuflit.
Mananca si iar mananca, sau se joaca cu prietenul lui. Vrea sa fie seducator, interesant dar uneori se plictiseste.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sabina, chiar voiam sa iti raspund la sms, atunci nu am putut de marait. Imi imaginez fata babelor, zi mersi ca nu au chemat protectia sociala.

Ana, ii vine foarte frumos Mirunei, si eu as tunde-o pe a mea, dar acum are o fixatie ca vrea parul lung.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Sabina, zulufata nu mai are zulufi. E tunsulica. Vlad sta bine de vreo saptamana. Si cand se plictiseste de stat in fund isi da drumul in bot si se aseaza pe burta. E asa haios! Azi a incercat figura asta in carucior.

Rox, m-a topit Andrei! Pozele alea cu caciulitza cu ursuletz sunt superbe! E atat de dulce si de bland! Si mancacios. Si imi plac blugii lui. Vreau si eu pentru Vlad o pereche de blugusori ca lumea si nu gasesc. Pupam si calculatorista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

vaaai, ce par are Andrei! m-a terminat. si ce brunetel e!
hmmm...nu-mi dau seama cu cine seamna frumosu asta...sa stii ca are cate ceva din voi amandoi. Alex seamana din ce in ce mai mult cu tine....da parca si cu tacsu...m-am incurcat, gata

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput