Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
Roxana_G spune:
Aoleu, sa nu uit. Si branza de vaci a fost un esec, parca e frate-le sora-sii. Nu mai zic cat m-am chinuit cu laptele clocotit s calciul lactic. Mai aveti alta reteta? Cea cu iaurt cum e?
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
gabitz78 spune:
sabina - "soul de zgabitz"!mi-a placut asta!
sim - wow.vorba sabinei, stef al meu avea 9 kg la 1 an jumate!
pupici la piciorus sa nu-l doara si sa nu faca febra!
rox - e un dulce.si mie imi place poza cu felul principal!
ana - vin si eu miercuri in parc! vorbim!
ank - pupici lui raul. sunt convinsa ca nu are nimik.
va pup dulce...ma retrag cat inca sunt in glorie!
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
gabitz78 spune:
rox - eu ii faceam branzica cu cateva picaturi de lamaie stoarsa in laptele care fierbea.
pupici.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
afibebe spune:
buna seara
tuturor sarbatoritilor
sa fiti sanatosi si fericiti.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
afibebe spune:
astazi am fost ft ocupata.
am facut curatenie generala.abia acum am terminat.
maine facem vaccinul de 6 luni.
acum ma apuc de citit.ati fost ft harnicute.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
slippers76 spune:
Cecilia, pe schema mea orezul e dupa fructe, piure de legume, carne si branza de vaci. La mine eraalimentul si saptamana. Si cu observatia ca se da mai rar, pentru ca (virgula) constipa (scuzati cacofonia).
Gabitz, si eu tot cu lamiie faceam branza de vaciu. Nu ramanea acreala deloc in branza. Era duuulce, duulce si mult mai usor de facut decat cu calciu.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
alinkav spune:
Noi avem doua mese schimbate(la 10 si la 14) si pana la 7 luni ne ajunge diversificarea. De la 7 luni, vom incepe cu iaurt/branzica in locul mesei de la ora 17(acum bea lapte-formula si atat). Eu sunt de acord ca fructele sa fie date la ora 10 dim, si nu dupa masa. La noi fructele sunt combinate cu cereale. In rest cereale nu mai mancam, ultima masa o are dupa cea de la ora 17(lapte), pe cea de ora 21-un biberon cu lapte. Cam asa mancam noi.
Fetelor sa-mi spuneti si mie cam la ce ora veniti in parc, ca noi din pacate putem iesi de la 11/12 pana la ora 14, ca la 3.30 avem masaj.
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
slippers76 spune:
Alina, iesim cum poti si tu.
Eu va spun noapte buna, ca tati nu e acasa si am amandoi copiii pe cap. Ma duc sa dau startul la baitza si culcare.
Sa aveti o noapte linistita.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
moldoveanca spune:
Fetele mele dragi,nu am mai intrat de mult pt ca nu am timp si nu prea stam pe acasa.Ma laud si eu cu un bebe dragalas care face maine 5 luni si are deja 9 kg si 70 de cm.Dintisori inca nu avem dar cred ca in curand o sa fim iepuras.Am inceput sa-i dau suc de mere,pere si azi morcovel,s-a cam strambat dar pana la urma a papat.Incetul cu incetul bagam si mancarica dar e i continuare fan titi.Va pup pe toate ma apuc de citit din urma cat mai am timp
teo
sim_stoian spune:
Am revenit cu reteta pt piure. Incep piure de morcov, apoi adaug patrunjel radacina, dovlecel, cartof, ceapa (doar la fiert). Fiecare aliment se adauga la 2 zile distanta de cel dinainte. Dupa ceapa mica urmeaza uleiul de masline extravirgin, cam 2 lingurite la 1 l apa. Dupa ulei, carnitza (pui, curcan sau vita) cam 50-60g, fiarta separat.
Am intrebat-o de usturoi , a zis ca il bagam de luna viitoare.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list