Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (92)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Sim, care infanrix l-ati facut? penta? ca nu mai stiu care se face la 6 luni.

Ank, l-am masurat pe Vlad si-mi iese tot 45 cm. Nu stiu cat de bine l-am masurat. La control mergem luni si o sa iti confirm atunci ce si cum. Eu zic sa mai vezi si un alt medic inainte de a intra in panica.

Magda, deci ramane stabilit

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ana, Hexa. E la fel cu ala de la 2 luni.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Ank, si eu zic sa te linistesti, ca si doctorii astia pot sa te sperie degeaba.
Si Alex al meu avea la 5 luni 45 cm, si s-a nascut cu 37 cm, cand un copil obisnuit se naste cu max 35 cm. Chiar nu voi uita niciodata o intamplare in parc, mergeam cu Alex(6 luni) in carut, iar spre noi vineau niste fete, la care una ii zice altei "uite ce cap mare are", mama da ce m-am suparat atunci. La mine sotul e mai capos.
Dar ptr linistea ta, poti consulta un neurolog, eu tot am fost si cu Alex, asa ptr linistea mea.

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Alinkav, ma bucur ca esti iar activa la subiectul nostru . Am vazut si eu pozele, dar nu mai apucasem sa scriu. Ai niste copii tare reusiti, au niste ochi asaaaa de frumosi. Multa sanatate Oliviei, sa se recupereze repede. Bine ca ati descoperit la timp problemele. Si Stefan s-a nascut tot cu 37 cm PC.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Sim, acum am vazut ca am scris bafta maine la vaccin, cred ca nu am vazut bine, ca l-ati facut azi. Probabil ma distra Olivia in timp ce citeam vesti de la voi!Acum va urez sa treceti cu bine de dupa vaccin.
Daa, m-am facut iarasi activa, e bine aici cu voi!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ana, nici gand de martisoare personalizate, eu nu am nici timp si nici chef. Offf...Pana la urma cica se ia cadou comun dar ne tot foim cat si cum sa trimitem. Si mai ales cine ia cadoul.

Alina, baiatul tau chiar nu pare de 20 kg. Chiar ma gandeam ca e slabut ca Alex a mea.

Ank, pai Stefan de Sim are deja 45 cm, si cred ca si al meu la fel, ca avea 44 cm luna trecuta. Sigur ca se coreleaza si cu restul dimensiunilor dar sunt destui bebelusi "caposi" pe aici si nu cred ca au chiar toti probleme.

Cecilia, eu ii dau fructe simple si legume cu carne. Insa dimineata primeste bibe si abia pe la 12 fructe si la 3 legume cu carne. In borcanse gasesti si porumb sau orez, deci cereale, si cred ca se satura mai bine de cand cu modelul asta de borcane. La 17 nu stiu nici eu ce sa ii dau, trebuia sa ii introduc iaurt dar nu il vrea neam si nu stiu ce sa fac. Poate ne dau fetele alta sugestie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Multumesc de incurajari.Intru imediat sa va zic si restul detaliilor.La nastere a avut 35 perimetrul.Trebuie sa ii dau sa pape si revin

Ank Raul 17.10.2007

Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, multumesc.Ma gandisem si eu sa-i dau fructe, dar ma gandeam sa nu fie aiurea mai ales ca-i dau si dimineata.Eu dimineata i le dau crude.Nu i-am dat borcanele ,mint.... doar piersica.
De maine ii introduc si pieptul de pui.

aaaaaaaa voiam sa intreb,cand se introduce orezul?????????

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Cecilia, Rox, noi inca nu ne-am diversificat, dar tin minte de la miruna ca imi spusese sa nu-i dau fructe dupa ora 16, ca-i agita pe bebei, avand multe vitamine.

Cecilia
, nu mai stiu de orez. ma duc sa caut in schema veche a Mirunei.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Asa imi zisese si mie pediatra Alexandrei, sa nu ii dau seara cereale cu fructe. Dar ce sa ii dau lui Andrei? Ca iaurt nu vrea...Sa ii pun fructe in el? O sa mai am rabdare pana saptamana viitoare la vaccin si vedem atunci ce e de facut cu el.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput