"Nu ii ingheata capul?"

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Pai in cazul asta raspunsul era: "Nu, abia ce a inceput sa i se dezghete!"

Asta e geniala !

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

indraznesc sa vin si cu partea a 2-a. peste vreo luna, cand copilul tau va fi in tricou si vei trece pe langa unul in cosmonaut, cum pui intrebarea? sau.. o pui, sau nu?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Eu chiar ma uitam ieri la saracii copii cu caciulite de iarna adevarata in cap, rosii de la caldura, oare parintii nu-i vad???

Eu de obicei le raspund "Stati linistita ca nu pateste nimic".
La noi cele mai dese sunt :"De ce-l lasati sa se tavaleasca asa in zapada ca o sa raceasca" "De ce ii dati inghetata iarna, ca o sa raceasca" si a lui soacramea, care vrea sa fie mai diplomata "Si cutare nu i-a dat caciula si a facut otita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanuele4u spune:

Hehe...si noua ni se pune intrebarea asta tot timpul, de cele ma multe ori ignor, uneori raspund cu un "NU" sec, iar alteori - depinde de impertinenta cu care sunt interpelata, amintesc persoanei in cauza ca stiu cel mai bine ce e pentru copilul meu. Eu am avut probleme cu caciulita de pe vremea cand Amy nu implinise 1 an....cum erau mai mult de 10 grade, isi scotea singura caciulita ( insistam o data, iar daca repeta gestul, faceam asa cum dorea domnisoara). In iarna asta nu a stat cu caciulita in cap decat daca erau mai putin de 0 grade....dar nu s-a intamplat sa raceasca niciodata cand am mers pe mana ei ;). Momentan ma confrunt cu o alta problema...dar din aceeasi categorie. De cand am inceput serviciul, Amy ramane cu soacra mea :D ( si 3 zile / sapt si cu mama mea). Stiind ca ea e de principiul sa infofolesti copilul, azi dimineatza, pana sa plec, am tinut o sedinta cu ea :D. i-am dat instructiuni clare cu ce sa o imbrace ( neuitand sa specific ca joi cand a scos-o a imbracat-o prea gros) si i-am explicat ca daca nu imi respecta "instructiunile", s-a lins pe bot sa mai aiba acces la nepoata.
Stiu..uneori sunt cam dura, dar cand e vorba de copilul meu, leoaicele sunt pisicutze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Gasesc lipsite de bun simt aceste comentarii "bagacioase" si mirari libidinoase ale unora la adresa modului in care sunt imbracati/hraniti copiii altora. Cata ignoranta !

Deunazi imi povestea o prietena din Ro cum cineva a comentat foarte vexat ca baiatul ei de 2 ani 1/2 poate pampers "Cum baiat asa mare si destept sa poarte pampers " ? Si acum toti din familie (inclusiv copilul) se chinuie sa renunte la pampers pt ca sa nu para copilul prost.
la fel ca si traditionala intrebare care se pune la inceputul unei discutii despre bebei: cate kg are copilul ?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebita06 spune:

E adevarat ca intrebarea fireasca, daca nu esti pus in aceasta situatie, este: ce iti pasa de ce zice lumea?
Dar, fiindca m-am confruntat chiar azi cu aceasta intruziune in viata mea, recunosc, e frustrant. Ti se pune la indoiala capacitatea de a-ti creste copilul in modul cel mai evident: se striga in gura mare pe strada. O mama foarte grijulie m-a atentionat azi: Sa nu raceasca copilul! Si ce! Ce o intereseaza pe ea? Sa vada de copilul care e la mana ei sa nu raceasca, ce o intereseaza de al meu?????????
Oameni buni, vedeti-va de treaba voastra cand mergeti pe strada, reactionati cand vedeti copii abandonati, animale murind de foame si asa mai departe. Nu imi puneti voi la indoiala capacitatea de a lua o decizie in ce priveste copilul meu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelaki spune:

quote:
Originally posted by dianocica

indraznesc sa vin si cu partea a 2-a. peste vreo luna, cand copilul tau va fi in tricou si vei trece pe langa unul in cosmonaut, cum pui intrebarea? sau.. o pui, sau nu?

dianocica, exact la asta m-am gandit si ieri si azi: pe caldura asta cei mai multi copii erau in cosmonaut, ba le mai puneau si cate o patura pe deasupra! probabil ca tine de cultura de infofolire a copilului in RO! eu nu le-am intrebat pe mamele respective, da' tare-mi statea pe linba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROCSI6666 spune:

eu cam de 2-3 zile ias cu bb fara caciula...nu va zic ca mi-am atras oprobiul public...raceste copilu, ba chiar face pneumonie...ieri am fost in Bucuresti, ne-am plimbat printru parc si nu am vazut copilmai micut,asa,fara caciula..ca am zic ca oi fi eu mai zanga...dar macar nu m-a interpelat nimeni..la mine, la pitesti, de s-au socat "babele"...erau bb cu caciula din aia groasa ieri si gluga in cap si fular la gura...bineinteles ca erau rosii la fata ca racul si plangeau saracii de mama-mama..nu m-am dus sa la intreb pe fiintele alea de ce il chinuie asa pe copil..trebuuie sa le intreb si eu..nu se topeste? da-i cucoana jos, caciula ca transpira si raceste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Si mie mi-a fost mila de un copilas azi dimineata.... Nu era chiar dimineata, pe la 9 asa...soare, cald...fiu-meu cu sapca in cap (de fitze, nu de frig) si vedem un copilas de gradinta cu casiula de lana trasa bine pe urechi si in plus si fular la gura . Saracutul...

In alta ordine de idei...ieri am fost la munte cu niste cunostinte. Eu doi copii - ei doi copii, noi i-am dus in zapada si i-am lasat sa se tavaleasca (s-au murdarit si de noroi, dar spala masina) ei au luat copiii - ca tusesc - si s-au dus intr-o cafenea plina de fum de tigara, sa ne astepte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ROCSI6666 spune:

hmmm..ce faza...da" macar nu au racit copii, ce daca s-au intoxicat de atata fum?!

Mergi la inceput