"Nu ii ingheata capul?"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Raspunsul meu invariabil este "nu, asa e obisnuit/a!". Bine, unii mai continua si zic "o fi dar totusi...xyz", sau "vaaai, ce bine ca ati avut curaj sa ii obisnuiti asa".Dar in general scap de alte comentarii daca bag si o fatza acra (si bag) cand dau raspunsul asta.

Dar zau, prin ce parcuri si locuri mergeti voi astea fara caciula, ca zau dak noi nu suntem in 99% din cazuri singurii...
Sa va spun ca ieri Katja s-a jucat la bunici in gradina in maieu (alegerea ei)? Desi erau 16-17 grade si copilul alerga si facea efort, toata lumea s-a crizat.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

eu lu bb ii dau o caciulita de bumbac zilele astea, el e totusi micut micut si nici nu se misca , dar Sofiei ii dau caciula numa cand scade sub zero (hai , sub 5 grade). In rest, avem hainute cu gluga si daca ii e frig si-o pune singura.
Am auzit si "ingheata capul", si "pune-i fular la gura", (ai mei nu poarta nici la gat fular) da nu le e frig, da e prea subtire caciulita lu bb...nu mai spun c ca aia groasa a lui e din lanica cu gaurele:))))))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Mihaelaaaaaaaaa

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

cred ca ai dat cel mai bun raspuns posibil. m-ai inspirat, asa am sa raspund si eu de acum....de regula eu sunt mai simtita...incerc de fiecare data sa le explic tuturor ca e ok pt copil asa...ca nu e bine sa-l infofolesti...dar de regula n-am cu cine....

tocmai ce m-am intors de afara cu fii-mea....am fost pana la supermarket pe jos...3 persoane mi-au zis in fata ca e prea subtire imbracata (body+pantalonasi subtirei+bluzita baby doll subtirica+o cipilica crosetata pe cap)....inca doua bunicute cu nepotelele cu geaca groasa si caciuli burlan in cap, s-au oprit in loc si s-au uitat lung dupa noi, alte doua persoane i-au zis mai politicos..."gata, ati trecut la rochita?"....

no comment deci.....

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia-maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Un moderator ar trebui sa uneasca subiectele astea despre caciula si fular ca sunt mai ceva decat cele cu diversificarea.
Si concluzia: toti poarta caciuli in afara celor de pe forum. haha, ce putini suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Fomalhauti si Mihaela....ma faceti sa-mi doresc sa fiu si eu interpelata....
Cand era david mai mititel si l-am scos afara dar erau sanse sa ploua si fff vant, i-am pus protectia la carucior si uite ca s-a gasit o tanti care sa ma intrebe daca nu se sufoca copilu cu punga aia pe el...si i-am zis ca respira mai greu, dar macar nu-l ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by Tonnia

Un moderator ar trebui sa uneasca subiectele astea despre caciula si fular ca sunt mai ceva decat cele cu diversificarea.
Si concluzia: toti poarta caciuli in afara celor de pe forum. haha, ce putini suntem!

Antonia

Da, pe bune! da fapt aici este problema: cand mai sunteti agresate pe strada cu intrebari d-astea nu mai raspundeti decat vevevepunctdesprecopiipunctcom
serios, poate devine ceva mai obisnuit asta cu lipsa caciulii si nu o sa mai fie necesare subiectele de genul asta in care va felicitati reciproc pentru gesturi atat de "iresponsabile"

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by mihaela_s

quote:
Originally posted by aissa

Ieri la un moment dat au fost vreo 15 grade in Bucuresti. In plin soare era cald cald.

Pai in cazul asta raspunsul era: "Nu, abia ce a inceput sa i se dezghete!"

Cel mai tare.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Am notat raspunsul Mihaelei_s !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

quote:
Cand era david mai mititel si l-am scos afara dar erau sanse sa ploua si fff vant, i-am pus protectia la carucior si uite ca s-a gasit o tanti care sa ma intrebe daca nu se sufoca copilu cu punga aia pe el...si i-am zis ca respira mai greu, dar macar nu-l ploua.

Si eu te intrebam!
Biiiine, in gand ...

Dialoguri strumfesti

Mergi la inceput