Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Ana, felicitari pentru
Piciule, felicitari pentru al doilea dintisor. Am vazut poza cu hameiul, a vazut-o si sotul si saliva pe langa laptop, mai-mai sa faca inundatie pe aici .
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
Sabina spune:
in sfarsiiiiit
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
piciulica ,mama de iepurica ,felicitari carliontat .
BETTY poti adauga reteta ta ,care suna tareeeeeeeeee bine ,la subiectul deschis de SIM ,il gasesti pe prima pagina .
Erina spune:
Prisi and Celia, multumesc. Ia sa incerc.
Eu in furisodo
Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/
sim_stoian spune:
Sabina, . Chiar ca imi statea bine cu 2 in brate, avea dreptate parintele Vlad
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
prisi spune:
quote:
Originally posted by Sabina
in sfarsiiiiit
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
super tare,
Rox sa-ti traiasca finutul si Teodorei micutul crestin
mai da ce secretoase.....
Sabinule a meritat asteptarea
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)
Celia spune:
Sabina , multumim.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
Sabina spune:
a fost foarte foarte frumos! Insa mi-a venit tare greu sa pozez...nu am aparat pt asa ceva, e f bun in lumina multa al meu, dar in lumina slaba ....alea de peste 2000 de euro sunt mai tari. Mi-ar fi trebuit un blitz suplimentar, insa...nah, nici nu am si nici n-aveam cum, noroc de Sim care a tinut puiutii in brate:) Eram si cu obiectivul obisnuit, care insa a fost buna ca a cuprins f mult cand aveam nevoie:)
Mai am o groaza de poze, asta e o prima selectie.
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
bikmaria spune:
MAI NASA MARE pai dar esti chiar frumoasa ,sa-ti traiasca finutul .
TEO sa-ti traiasca micul crestin