Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Maria, citisem si uitasem sa iti transmit felicitari pentru decizia de a abandona smotrul.

Erina, eu zic ca degeaba ne intrebi pe noi dc gasesti vreun capos sau capoasa la coafor care tine la sugestia proprie.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

erina am vazut poze cu FRUMOASA DARIA ,
marta sa fie intr-un ceas bun ,mult succes
ana felicitari iepurasului VLADUT
BETTY o mamica gospodina ,inteleg ca ti-a trecut si durerea de cap .
piciule frumos copil ,ce ochi are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Sabinaaaaa vrei sa ne vezi la apel pe toate

ne mai tii mult in suspans

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

eu motai ,dar nu ma dau batuta ,astept surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Dragelor, abia am rapus iepurashul - iar circ de seara.
Daaaar, nici nu am apucat sa-i multzumesc Mamicii2007 pentru iepurashul brodat pe prima pagina, ca deja are al 2lea dintzisor, tot jos! E ca un cutter - fereasca sfantu' sa te inhatze rila-iepurila! Avea dreptate Rox ca iese si al doilea in 2 timpi si 3 miscari.

Felicitari lui Vladutz ca vine tzup-tzup din urma! Chinurile nu i-au fost zadarnice si acum e ieprash pe imash super coconash!

Sper ca Sara sa nu se chinuie prea mult! Pupici multzi de la curtezanul deja iepurit!

Vazut papanashi si dulcetzele superbi - da printre tzipetele lui iepurila nici nu mai stiu catzi si cine - sorry.

Betty, ma bucur ca-tzi place mancarea natzionala a lui Speedy Gonzales. Eu gatesc mult asiatic, deci sigur ma bag si la puiul cu mango - merci. Ne (re)facem gospodine sadea.

Multzumim mult pentru complimente - Michael e fffff flatat, mamei i-a crescut periculos de mult pipota!
Si pentru cele ce-l stiau deja pe Manolica, bonus pe flickr-ul comun: cum l-am diversificat in seara asta pe iepurila, ca-i ardea gingia dupa ceva... Daca vinul lui domn-parinte la botez a fost shlurfait cu elan de micul betzivan, am trecut la leguma a doua: hamei.

Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu ma culc. Noapte buna!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

5 minute, juuuuuuuuuuur

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Maria, citisem si uitasem sa iti transmit felicitari pentru decizia de a abandona smotrul.

Erina, eu zic ca degeaba ne intrebi pe noi dc gasesti vreun capos sau capoasa la coafor care tine la sugestia proprie.

Rox ,

Poze

Asa e Roxana. Urasc genul ala de stilisti.
A mea e foarte prudenta. Mi-a recomandat doar nuantator profesional si nimic altceva. Am un fir subtire si pisicos. In trecut l-am abuzat de la straight perm-mai cunoscutul extenso la noi, permanent cret, extensii, vopsiri in gama negru-saten inchis, saten deschis, intins cu placa, ondulat etc.
Acum mai si cade ca la nebuni.

Si eu am ochii verzi si ma gindeam sa il deschid si sa ii dau o alta linie dar toata lumea zice sa il las asa. Culoarea naturala e saten deschis.

Maria, multumim. Numai dulcetele superbe si papanashi frumosi avem pe forum!!!

Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Sabina sigur ne surprinde cu vrei poza fantastica! Eventual prelucrata interesant.

Poze Daria
http://www.flickr.com/photos/26805627@N00/sets/
Poze ianuarie-februarie
http://www.flickr.com/photos/23256333@N02/sets/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Piciulika, felicitari pentru dublu rila-iepurila.
Erina , din cate stiu eu : [url= "copii link foto" ]cuvantul pe care vrei sa-l scrii[/url] fara spatii intre .

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

Mergi la inceput