Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 15
Celia spune:
La mai multe lunite pentru:
Yannisa Milena de Marunzika
Ana-Adelina de Greyeras
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
gabitz78 spune:
seara buna.
noi tot petrecareti si in seara asta, nu de alta, dar la noi sarbatorile tin 3 zile!
ana - eu vin in moghioros daca stiu sigur ca ne vedem...o sa-mi cumpar un alt carucior mai mic si atunci va fi mai usor...zilele astea!
urez si eu la multe luni printeselor sarbatorite azi! sa fie sanatoase, cuminti si sa le dea parintilor numai motive de bucurie!
ma retrag...
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
cecilia L spune:
Noi am revenit din parc, am fost in Tineretului, cam aglomerat, dar baiatul meu, ca de obicei a dormit de cand am plecat la 4 pana la 6.30 cand am ajuns.L-am schimbat,a papat si acum sta cu burta in sus, isi face siesta, sa vedem ce se intampla la noapte.... a dormit azi 5 ore.
Si noi avem hemangioame(sau cum se numesc, popular muscatura berzei parca)in frunte( mai mare), pe ploapa si la nasuc( mici), aaaaaa si la ceafa, mie mi-a explicat dr. pediatra ca sunt de la vascularizarea in burtica si ca dispar, uneori pana la un an, alteori chiar mai tarziu( 5-7 ani). Finuta mea a avut in frune si a disparut pana la un an( se inroseste cand se enerveaza)
Gata merg sa rezolv baita baiatului si sa-l pun la nani/ zic eu, nu stiu ce crede el, e in forma.
daca nu mai intru, va spun de acum ....noapte buna
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
slippers76 spune:
Ne-am intors din vizeta. A fost bien, Vlad a fost suuuper cuminte, dar domnisoarele s-au certat ca la piatza. (Miruna si laura, prietena ei cea mai buna).
Magda, eu eram cu hemangioamele. Si Erina spunea de unul plan. Al lui Vlad e rosu-rosu si putin in relief. Nu l-a avut la nastere (saiu n-am bagat eu de seama), s-a evidentiat cam dupa trei saptamani. E minuscul, dar nu-mi da pace. (Cand mi se pune pata, mi se pune pata si gata).
Cecilia, am vazut semnuletzul de pe fruntea lui Cristi, e mult estompat. Al lui Vlad e muuult mai vizibil, insa e foarte mic. In fine... iar o sa ma faca pediatra exagerata, daca o mai intreb si de data asta.
Multumesc mult de lamuriri Erina, Magda, Cecilia.
Rox, cum a fost baitza? Las-o incolo de lumanare, important e ca a iesit bine. Asa o sa mai ai o chestie pe care o sa ti-o amintesti cu sigurantza, ca fapt divers si comic, peste ani. Ce sa-ti povestesc? Cand am plecat din bucuresti, nasi fiind, si cu o ora inainte de cununie am constatat ca i-am luat lui Mihai doar haina si vesta de la costum, panatalonii nefiind pe umeras? A fost ultima data cand i-am mai impachetat lucruri la plecarea de acasa. De atunci fiecare isi face bagajul singur.
Gabitz, te sun maine sa vorbim de o intalneala. Petrecere frumoasa!
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
ANDREEA11 spune:
Seara buna fete cucuiete!
Astept sa se trezeasca flacaul meu sa facem baita, asa ca am intrat sa va salut si sa va zic ca va pupam pe toti. Si Cris are un hemangiom destul de mare si rosu pe umar, insa e plan, iar dr dermatolog mi-a zis ca pana la 5 ani sa l las asa apoi dc nu trece, cu laser. Nu a devenit mai proeminent, si nici nu s-a mai redus, partea proasta e ca odata ce se intinde pielea se intinde si el. Dar noi tot frumosi suntem. Va pupic!
Mandarinutza mi a facut placere compania voastra!
pupici de la Cris pt Antonia!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
bebeka spune:
buna seara!
Eu,ca de obicei,postez,imi propun cu avant sa particip mai activ pe forum si constat ca de fiecare data dispar ca magarul in ceata.
Eu ies cu fata in fiecare zi afara de la 12,30 la 17 ,17,30;asa ca si daca imi propun eu ,tot nu reusesc pt ca odata intrata in casa ma iau de altele sa fac si mai apuc doar sa citesc ce se posteaza peste zi.
Felicitari Roxanei pentru botezarea lui Mihnea!sa-ti traiasca si sa te bucuri de lel impreuna cu parintii lui!
Luy,esti absolut minunata cu urarile pe care le faci!!
M-a distrat la culme pictorialul facut de Andries intitulat "cap"- in urma discutiilor voastre am masurat-o (cu cm de croitorie)si eu pe a mea si are 43 cm perimetru cranian ;o fi bine ,o fi rau?Mie la nici un control nu mi-au masurat-o si la cap.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
bebeka spune:
in alta ordine de idei,voi v-ati cumparat carucior sport?ca eu nu stiu ce sa iau.As vrea sa aiba copertina de soare,sa aiba si pozitie orizontala (pt ca ce am vazut nu se da complet spatarul la orizontala),cos de cumparaturi si bara in fata ca sa mai agat o jucarie ceva.daca deja aveti carucior si corespunde cam la ceea ce vreau eu,astept un sfat ,o poza.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Teo si Rox, o sa va fac mai incolo un CD cu mai multe poze
Pai si noi nu mai multe poze????? Inteleg ca ele au intaietate.. dar vrem si noi sa mai vedem poze... pleaseeeeeeeeeeee
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Duamna Teo abia astepta sa vada ce zici matalutza cand afli cine e nasha lui Mihnea
Ma simt magulita
Mai zic o data.. sa va traiasca...
=====================
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Neata!
Si ce bine-mi pare ca ati aruncat cantarul :)
Am pierdut eu postarea pe care o asteptam dintotdeauna?????
Cum sa-l arunce, ca era imprumutat... mah...
=====================