Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)
Raspunsuri - Pagina 16
ANDREEA11 spune:
hemangiomul nostru
http://community.webshots.com/album/562595948HydbTD?vhost=community
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
carpatina spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
dar mielul tot il dau .
I-ai dat pe toti ... sau iti trimit si eu adresa?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
ANDREEA11 spune:
Bebeka si eu vreau carucior sport.Oscilez intre Brevi b-light si Chicco ct0, 5. brevi are 4,8 kg, iar chicco 6,3 kg. Chicco are in plus aparatoare picioare pt iarna si spatar reglabil in mai multe pozitii, iar brevi are doar 2 pozitii. La mine greutatea conteaza!!!!!!
Dar cred ca astept Baby expo ca sunt asa multe CARUCIOARE MISTO si nu mai vreau sa iau TEAPA, iar!
andreea
http://community.webshots.com/user/andreeagogo
carpatina spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Cand am plecat din bucuresti, nasi fiind, si cu o ora inainte de cununie am constatat ca i-am luat lui Mihai doar haina si vesta de la costum, panatalonii nefiind pe umeras?
Siiiiiiii?????
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
Bebeka, eu am brevi grillo. Sunt suuuper multumita de el. Il string si cu copilul in brate. Are si parasolar, si cos de cumparaturi, si bara in fata si are 5 kile in total.
Andreea, cam asa arata si ce are Vlad, doar ca sunt vrei trei punctisoare din alea rosii. Brevi grillo are trei pozitii, inclusiv perfect orizontal.
Gata, m-am calmat cu hemangiomul. Multumesc mult fetelor. O mai iau si eu razna.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
bebeka spune:
Pai si cand e baby expo?
Slippers,.
Astazi am fost in Moghioros,de fapt merg aproape fiecare zi,dar azi era foooarte multa lume.Noroc ca nu era apa in lac si se mai plimba lumea si pe acolo.
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
bebeka spune:
Auziti,mai facem ceva cu nenea Aramis ala? O fi fost Bernix sa vada despre ce este vorba?
Bebeka,mamica fericita de REBECA-MARIA(15.09.2007)
alinkav spune:
quote:
Originally posted by slippers76
Alinkav, superbi copii! Sa va traiasca! Si sanatate multa Oliviei. Sa evolueze spre bine si numai spre bine. Te intreb ceva, dar sa nu te superi pe mine: Olivia are pe fata un hemangiom? Te intreb pentru ca si Vlad are unul micut pe piept. Si ma ingrijoreaza putin. Si toata lumea cu care am vorbit (doctori) mi-au spus ca inca nu se poate stabili ce si cum, ca sunt unele care intra in remisie spontana.
Cum sa ma supar!
Da, are un hemangiom, s-a nascut cu o mica venisoara mai pronuntata, o vedeai de aproape, iar dupa un timp au inceput sa-i apara tot felul de bube/cosuri pe fata, si s-a pus unul mare exact pe venisoara aceea, dupa ce s-a curatat, a ramas cu asa pata, care mi se pare ca a crescut. Eu am inteles de la doctori ca evoleaza cam pana la 1 an, dupa care se estompeaza, iar daca nu se intampla asa, deja se recomanda laser/operatie, dar la o varsta mai mare.
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
Vroiam sa va multumesc tuturor pentru cuvinte frumoase adresate noua!
Ma apuc de citit din urma, aveti o viteza la scris, ca mereu am de recuperat cate un capitol intreg!Dar e foarte bine, ca nu ma plictisesc niciodata.
Alina,
Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007