Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (91)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Multumim frumos pt deosebitele urari!

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Buna si de la noi,

Teo, felicitari pentru micul crestin, sa creasca mare, sanatos, norocos si la fel de frumos, iar voua sa va aduca numai bucurii.

Roxana, sa-ti traiasca finutul.

Sabina frumoasa surpriza.

Noi am fost afa,ra pe langa bloc, de la 11.30 pala 2.30 ,deci a dormit Cristi, iar acum mergem in parc.

revin mai tarziu

Aaaaaaaa La multi ani!! sarbatoritilor de azi, sa cresteti mari, sanatosi si norocosi.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Buna, buna.

Roxana, hehehe, nu mi-am dat seama ca ai spus Mihnutzu finutzu'. Nope, nu-s neam cu James Bond si cu Sherlock Holmes nici atat

Sabina, Ana, Bee
Bee, crede-ma ca nu stiu ce sa mai spun, daca se simte mai bine sau nu. Am ajuns in imposibilitatea de a mai sesiza usoarele modificari, pt. ca doar atat pot sa spun deocamdata, daca s-a schimbat ceva pt. mine este imperceptibil. Au trecut atat de greu astea 2 luni, am simtit atat de acut tusea asta de care chipurile scapa in cateva zile (conform pediatrei), incat tot asteptatand aceste cateva zile, cu urechile atat de ciulite, am ajuns sa cred ca asta e starea naturala a sanatatii lui Rares. Taica-so zice ca in ziua in care nu mai tuseste se imbata, eu zic ca in ziua in care face 7 kile . Apropos de asta, cred ca are deja 7 kile, sau f aproape de 7. Pt. mine e ca Mecca deja numarul asta

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Multumesc mult pentru urarile la adresa finutului nostru. Acusica astept sa se trezeasca teroristii mei si sa mergem sa facem baita de mir.

Luy, esti minunata, cu fiecare zi ma uimesti cu urarile tale.

Sabina, pozele sunt super, nu stiu ce voiai tu mai mult.

Greyeras, ce dulcetica scumpa ai, acusica imi pun si eu castile sa ma conversez cu ea pe mess.

Noi am fost azi in parc, a fost super super. Desi Andrei nu prea a dormit si cand a reusit si el sa atipeasca a cerut Alex mancare si am mers la ai mei in vizita sa ii dam mancare. Nu va spun cat a mancat, nu imi venea sa cred ca e fata mea la cat a bagat. Andrei la fel, dar la el e ceva obisnuit. Ne-a prins bine aerul si schimbarea locului, iar Alex a fost super fericita sa isi regaseasca parcul unde a crescut.

In fine, din culisele botezului, voiam sa va povestesc o intamplare tare neplacuta de ieri, asta ca sa stiti vreodata daca veti cununa sau boteza. Am comandat lumanarea la Dalmi in Amzei, florarie la care merg destul de des pentru asemenea scopuri. De regula am fost multumita de ei. Buuun. Trebuia sa o ridic la ora 12. Am ajuns cu super intarziere si aventuri pe drum (o basculanta gata sa ne impinga in sant) la 12.40. Surprizaaaaa....Neplacuta! Sunt primita cu ochi mirati cu toate ca dadusem comanda cu 10 zile inainte si achitasem integral comanda. Ce lumanare? Ce flori? Pana la urma se gaseste biletelul de comanda si se da din umeri nepasator. Nu au facut lumanarea si acuma ce sa mai faca. Nu va spun ce am putut sa tip si ce scandal am facut. Vorba aia "ca la piata", ca la piata eram. Pana la urma mi-au produs lumanarea pe loc. Anturium ciocolatiu nu imi comandasera si a trebuit sa schimb si florile. La un moment dat vine sotul meu sa vada ce fac acolo. Tocmai atunci apareau madamele alea cu o lumanare urata, iar eu indignata am cerut sa mi se puna pe cea pe care o comandasem. Sotul meu a ramas interzis, a zis ca nu ii venea sa creada cat era de tarziu si cum le intorceam pe alea din lucru cum ca mie nu imi place una sau alta. Dar in 15 min s-a produs lumanarea, au lucrat vreo 3 madame la ea. A iesit foarte frumoasa, am intarziat doar 10 min si oricum nu a fost problema pentru ca intarziasera cu botezul de dinainte.

Asdar asta fu intamplarea, ca sa stiti cand mai aveti comenzi din astea sa sunati preventiv cu o zi inainte sa verificati ca totul e ok.

Pupici. S-au trezit copiii, plecam la imbaiat finutul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diwana spune:

Nu pot sa nu urez La multi ani, sanatate, noroc, fericire sarbatoritelor noastre de azi:
Yannisa Milena
Ana-Adelina

Diwana si pitic Rares (14.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Nashica, adica Roxana, ce nu-ti place dragutza? Ca mie imi place tare mult.Nici nu te babeste, nici portocaliu nu e,...erai tare frumoasa..mai stai asa nitel, nu te nuantza sau altceva, ca eu zic in vreo 4-5 zile o sa iti placa si tie. E chiar foarte bine. A, ca ti l-a filat nitel..asta da. Dar nu era rau, probabil ca tb aranjat nitel.

Teodora, sa-ti traiasca comoara ! sa va bucurati de el ani multi si fericiti.

Sabinule, cred ca ai facut ce-ai putut cu apratul din dotare. Pentru noi inseamna oricum mai mult decit niste simple fotografii, din cauza protagonistilor. 2 mi-au placut mult: portretul Roxanei si cea cu bebe pe burta in pampers ( parca se intreba ce i se pregateste 0. Cele de pe fotomozaic cu botez le admirasem si eu mai de mult.

Bee, felicitari pentru aniversare !
Punct ochit-punct lovit.

Ana, parca tu intrebai de hemangioame: fratele meu a avut unul destul de intins pe frunte si s-a estompat pe la 18 luni. Se mai vede si acum cind se enerveaza, devine vizibil, dar altfel nu. Eu am avut unul deasupra buzei, mai mic si s-a dus pina intr-un an. zice mama si se vede si din poze. Al lui frate-meu era chiar urit, dar acum nu se mai cunoaste nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Buna seara si de la noi!Noi am fost cam toata ziua plecati. Dimineata am fost la manastirea Caldarusani, Antonia a fost impartasita si miruita. Dupa aceea am fst la cules de ghiocei si viorele intr-o padure de la Snagov. A fost foarte frumos. le-am luat cu noi si pe mama si pe soacra si s-au mai destins si ele. Dupa-amiaza am iesit in parc si ne-am intalnit cu Andreea11 si Cris.

La multi sarbatoritelor de azi: Yannisa Milena si Ana Adelina!

Sabina, super surpiza, pozele sunt foarte frumoase!
Teo, felicitari pentru micutul crestin. Ce mamica cocheta si frumusica!

Roxana, felicitari pentru finut!Esti o nasica tare eleganta si frumoasa! Am si eu o intrebarwe pentru tine. Sotul pleaca maine la Munich, stii cumva un magazin unde poate gasi scaune de masina pentru bebe/carucioare?

Rnico, si Antonia adoarme pe la 7.30-8 seara, se trezeste sa suga la 2 si la 5-6 si apoi definitiv la 8.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Buna fetelor.
Incep prin a-mi exprima uimirea privind fotografiile Sabinei....fara cuvinte...supeeeer!!!
Luy te admir pt imaginatie!!! Ma intreb de unde ai chef si timp sa-ti bati capul cu versuri...iti ies f bine!!! Felicitari!!!
Roxana si eu am fost de curand nasica si am patit altceva....lumanarea era gata dar nu cum o comandasem eu...era ceva odios, florile erau aproape ofilite si costa si 3 milioane imi venea ca le omor pe alea . Nu mai aveam ce sa fac ...le-am explicat ca nu dau 3 mil pe asa ceva eu cerusem anumite plante ornamentale si ele mi-au pus feriga si floarea miresii.

Au dres-o cat de cat dar tot a fost oribila...Mi-am cerut scuze, efectiv nu putea sa mai fac nimic. Tu ai fost mai norocoasa eu m-am dus cu o sorcova roz cu o mare funda fucsia pe o lumanare odioasa.....ati ghicit... tot roz parca era o mare bomboana fondanta.

La multi ani tuturor bebicilor sarbatoriti astazi!!!

http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

AAA si i-am dat 1 mil pe chestia aia, nu era vorba de bani dar si asa era prea mult. Si eram clienta fidela, fusesem de multe ori felicitata pt ornamentele sau buchetele cu care ma prezentam la diferite evenimente... nu stiu ce s-a intamplat cred ca era comanda pt altcineva.

Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput

Prisi mi-am amintit acum ca vroiam sa-ti povestesc ceva.Zilele trecute ma uitam la pozici cu Tudor in brate care a stat cuminte pana la pozele cu Miruna. Eu ii povestesc merem cine e pe ecran si cand am deschis albumul cu Miruna a inceput sa chiuie, sa vorbeasca ,sa apese pe taste in disperare...radeam cu tati de ne prapadeam
Ii spuneam mami vrei sa-i dai mesaj Mirunei?A fost tare hazliu....aaaa mesajul era ceva de genul : kfauogaujuujujj jjjjolldppppw;;DWDQHGDWDJIQ.
Poate ei se inteleg.... sa i-l arati Mirunei

Melania, mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)http://community.webshots.com/user/melaniatud

Mergi la inceput