Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Valentina , stai linistita, ca si eu am de dat destule kg jos. Si eu alptez exclusiv si merg greu de tot kg in jos. Unul la doua saptamani, la luna... cam asa. Mai am 7 ca sa fiu ca inainte sa raman insarcinata si inca vreo 4 pt silueta ideala...
Bb, si eu m-am gadit sa nu fie vreo alergie - antibiotic sau chiar vreun aliment?
Cami, foarte frumos! Cred ca are o intonatie pe masura!! Eu am reusit sa o inregistrez pe Maria cu telefonul. In fata camerei tace si pozeaza. :))

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cami ale ei sunt mai mult pe burtica si dupa urechi un pic. dc maine dimi se vad mai tare merg la dr.dc nu luni oricum tre sa merg

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Am cumparat azi scutece de la Huggies,nu am desfacut inca pachetul(mai avem din cel vechi)si sunt curioasa cum sunt,absorb bine???
A incercat vreo mamica scutecele astea????

Valentina,multumesc la fel!!!

Ref. la apa pt.laptic,noi avem un dozator de apa(care si incalzeste)si mereu am incercat sa-i dau lapticul cald(aprox.37 grade C.,niciodata rece).

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

BB, uite un ex. despre roseola
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1122
Asta este o boala mai nou aparuta in Ro, multi doctori nu stiu sa o diagnisticheze

uite ce scrie "Antibioticele nu pot trata roseola(ca si alte boli ale copilariei) deoarece este provocata de un virus, nu de o bacterie"
cat de multe/intinse sunt bubitele?

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

quote:
A incercat vreo mamica scutecele astea????

scuze,m-am exprimat gresit.

Vroiam sa intreb, dc. ati fol ptr.bb aceste scutece???

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Acular, multumesc ca mi-ai impartasit din experienta ta. Mi-e teama ca si noi tot la formula vom ajunge, desi nu doresc lucrul asta.
Roxxy, felicitari pentru un baiat asa afectuos cu mami! Sper sa va mearga la fel de bine si de acum inainte!
Daca n-o sa mai vrea fata sa suga, o sa te rog sa imi dai si mie dieta pe care ai tinut-o!
Vali, asa si a mea, abia daca a dormit azi jumate de ora in casa si o ora afara. I-am facut baita, a papat, dar nici acum nu doarme. La oftalmolog cred ca poti sa mergi oricand. Vezi ce zice si dr. pediatru.
Anacami..super ideea cu sticluta, o sa o incerc si eu! Pupam fata vesela!
Amy eu folosesc de la Hugges. Imi plac mult mai mult decat pampers, insa sotul mi-a luat ultimul pachet din cele clasice, care nu au elastic in spate si nu imi plac atat de mult.

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anacami

BB, uite un ex. despre roseola
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=1122
Asta este o boala mai nou aparuta in Ro, multi doctori nu stiu sa o diagnisticheze

uite ce scrie "Antibioticele nu pot trata roseola(ca si alte boli ale copilariei) deoarece este provocata de un virus, nu de o bacterie"
cat de multe/intinse sunt bubitele?

oooo cami nu sunt atatea!!!! are cateva amarate de bubite care se vad asa ca pielea "pestrita" mai mult pielea se vede asa, nu cu bubite./

amy, noi am folosit!!! am fost multumite!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/info.asp?id=381" target="_blank">VARICELA
www.desprecopii.com/info.asp?ID=826" target="_blank"> POJAR
www.desprecopii.com/info.asp?id=64" target="_blank"> RUBEOLA

Chiar daca este o alergie i-as intrerupe tratamentul cu acest antibiotic pana ajung la medic.
Daca poti sa o suni eu zic sa ii soliciti sfatul

Mergi la inceput

Noi avem si Pampers nr. 3 si Libero midi (pana la 8 kg).
Le alternam, asa de variatiune,sa nu ne plictisim, nu am avut nicio neplacere de la niciunul din ele

Creem, nici mie nu imi venea sa cred ce mult i-a placut si cat s-a luptat cu ea

Mergi la inceput

offf cred ca ma "alarmez" degeaba....

am masurat temperatura apei pt laptic: 33-34 de grade, fara sa o incalzesc!! eu zic ca e bine.

Mergi la inceput