Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
vali_delide spune:
Alina, am trimis si eu poza cu burtoiul... voua va e dor de burtic? Ca mie mi-e, ma apuca asa o nostalgie, parca am uitat cat a fost de greu!
Fata mea inca doarme...si la noapte va avea chef de joaca...oare sa emigrez? In State sau Australia?
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
Ank83 spune:
... am terminat si eu curatenia prin casa..am scapat de tot praful care s-a facut de la usi.
Jasmin ... tot ce iti doresti tu...
BB e posibil sa fie si de la antibiotice.. Raul a facut kk verde cand i-am dat antibiotic de parca a mancat o saptamana doar spanac.Eu am sunat pediatra atunci ca mi-am facut o mie de ganduri .
A dormit Raul azi mai toata ziua..poate imi face vreo surpriza la noapte
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
ank la noapte tot singurica???
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
Roxxy80 spune:
Cu cea mai mare placere iti dau aceasta dieta. Chiar o am scrisa in calculator pt ca mi-au cerut-o mai multe persoane. Eu sper, totusi, sa continue fata ta sa suga.
quote:
Originally posted by creem
Acular, multumesc ca mi-ai impartasit din experienta ta. Mi-e teama ca si noi tot la formula vom ajunge, desi nu doresc lucrul asta.
Roxxy, felicitari pentru un baiat asa afectuos cu mami! Sper sa va mearga la fel de bine si de acum inainte!
Daca n-o sa mai vrea fata sa suga, o sa te rog sa imi dai si mie dieta pe care ai tinut-o!
Vali, asa si a mea, abia daca a dormit azi jumate de ora in casa si o ora afara. I-am facut baita, a papat, dar nici acum nu doarme. La oftalmolog cred ca poti sa mergi oricand. Vezi ce zice si dr. pediatru.
Anacami..super ideea cu sticluta, o sa o incerc si eu! Pupam fata vesela!
Amy eu folosesc de la Hugges. Imi plac mult mai mult decat pampers, insa sotul mi-a luat ultimul pachet din cele clasice, care nu au elastic in spate si nu imi plac atat de mult.
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)
SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!
Amy26 spune:
Multumesc pt.rasp. in leg.cu scutecele.
Eu ma retrag,ma invita tati sa vad un film cu el
Noapte buna!
POZE
AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
bb_yasmi spune:
amy vizionare placuta!!!!
roxxy e grea dieta???? se poate tine si cu hamburgheri....
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ank la noapte tot singurica???
daaaaaaaaaaa ... asta e... sper sa nu mai dureze mult ... dar a promis ca imi face o vizita la noapte ... asa ca in tineretile zbuciumate
Roxxy si eu vreau dieta.. ca de luni mi-am propus sa dau jos ultimele 5 kg de care am nevoie pana sa arat cum vreau eu
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
ank las ca-i bine atunci....ma refer la....beepppp
eu am dormit azi dimi cu iasmi pana la 11, si toata noaptea...deci sunt asa fresh........
apropo de diete eu am acuma in fata 2 gogosi infuriate cu cioco....si o stcla de juma de cola....asta dupa ce am "devorat" un hamburgher.... mai vrea cineva "dieta" asta?????
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ank las ca-i bine atunci....ma refer la....beepppp
eu am dormit azi dimi cu iasmi pana la 11, si toata noaptea...deci sunt asa fresh........
apropo de diete eu am acuma in fata 2 gogosi infuriate cu cioco....si o stcla de juma de cola....asta dupa ce am "devorat" un hamburgher.... mai vrea cineva "dieta" asta?????
BB opreste-te ca nu mai esti
Apropo de gravidute.. a varsat sotul ieri un pahar cu lapte si a inceput sa tipe prin casa ca sunt gravida
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
ank nu ma pot opri.... ink as mai vrea....