Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 11
softurela spune:
quote:
Originally posted by vali_delide
Amy, multumesc mult . Luni merg la pediatru pt. vaccin si o sa iau si o trimitere la oftalmolog, pt. ca deja ma ingrijoreaza. Oricum, are episoade, nu e tot timpul ochisorul inflamat, altfel as fi mers demult...dar asta e cam a treia oara cand se intampla.
Puiuta mea nu vomita , e adevarat ca regurgiteaza destul de mult...oare asta sa fie motivul schimbarii de program? O sa intreb dr. si cum e cu puseele astea de crestere, poate ca are asa ceva...eu sper sa revina la programul dinainte.
Vali si fetita mea are aceeasi problema la un ochisor. Tot din maternitate se manifesta. Si cum noi doua am nascut in acceasi maternitate la diferenta de o saptamana ma gandesc ca a luat un microb. Te rog sa ma tii la curent cu ce vei face luni. Si eu tot luni merg la pediatru si o sa dezbat problema cu el. Initial mi-a spus sa dau cu ser fiziologic si daca nu trece sa vedem ce facem. Nu a trecut si nu vreau sa mai stau cu ea asa.
Sa speram cu nu ne da antibiotic. Succes luni.
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmi
ank nu ma pot opri.... ink as mai vrea....
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007
nu a varsat si sotul tau un pahar cu lapte
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83quote:
Originally posted by bb_yasmi
ank nu ma pot opri.... ink as mai vrea....
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!
nu a varsat si sotul tau un pahar cu lapte
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
psstttt.. ank sa nu te auda sotzu'.,....
Ank83 spune:
de ce bebe..il tenteaza.??..Mie Tibi imi tot zice ca acum ar fi bine ca am si experienta... si sa nu uit cum e
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
vali_delide spune:
quote:
Originally posted by softurelaquote:
Originally posted by vali_delide
Amy, multumesc mult . Luni merg la pediatru pt. vaccin si o sa iau si o trimitere la oftalmolog, pt. ca deja ma ingrijoreaza. Oricum, are episoade, nu e tot timpul ochisorul inflamat, altfel as fi mers demult...dar asta e cam a treia oara cand se intampla.
Puiuta mea nu vomita , e adevarat ca regurgiteaza destul de mult...oare asta sa fie motivul schimbarii de program? O sa intreb dr. si cum e cu puseele astea de crestere, poate ca are asa ceva...eu sper sa revina la programul dinainte.
Vali si fetita mea are aceeasi problema la un ochisor. Tot din maternitate se manifesta. Si cum noi doua am nascut in acceasi maternitate la diferenta de o saptamana ma gandesc ca a luat un microb. Te rog sa ma tii la curent cu ce vei face luni. Si eu tot luni merg la pediatru si o sa dezbat problema cu el. Initial mi-a spus sa dau cu ser fiziologic si daca nu trece sa vedem ce facem. Nu a trecut si nu vreau sa mai stau cu ea asa.
Sa speram cu nu ne da antibiotic. Succes luni.
La cateva zile de la iesirea din maternitate (mai bine zis cam la 2 sapt., cand a venit dr. neonatolog acasa), mi-a dat tratament cu Tobrex. I-am pus picaturile astea 7 zile, de 3 ori/zi.Initial s-a ameliorat, dar de atunci vad ca a revenit aceeasi problema...ai dreptate, sper sa nu fie vreun microb din maternitate...o sa intreb si pe topicul cu maternitatea daca mai e cineva in aceeasi situatie. Pediatrul mi-a zis data trecuta sa o masez la coltul ochisoruli, langa nas, sa nu fie canalul lacrimal infundat. Dar acum ii curg lacrimi din el (nu si din cel stang, la care nu are probleme).
Oare la oftalmolog pot merge la oricare, sau e special de copilasi?
Multumesc.
Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
de ce bebe..il tenteaza.??..
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
NUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!! nici vorba!!!
Ank83 spune:
Vali eu am fost la un cabinet oftalmologic normal... si zicea oftalmoloaga ca multe mamici vin cu puiutii...zicea ca are saptamanal cate 5-6.
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Ank83
de ce bebe..il tenteaza.??..Mie Tibi imi tot zice ca acum ar fi bine ca am si experienta... si sa nu uit cum e
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
si daca l-ar tenta nu as vrea eu!! e prea devreme!! dupa 4 ani asa m-as gandi la bb2!!! timp am ca mi-s tinerica...
Ank83 spune:
noi la sf anului vrem sa ne bagam actele de emigrare in Canada... si asta chiar mi-ar mai lipsi acum bb2.Oricum sper ca urmatorul sa fie canadian 100%
Ank Raul 17.10.2007
Poze Raulito
Vasari spune:
Abia acum a adormit Maria. Are zile in care la 8 e in patut si altele in care sta pana la 11... si stam imbratisate, ii spun cate o poveste, e fascinata, dar tot nu adoarme.
bb, cum se mai simte Iasminuca? I-a trecut febra de tot sau doar cand ii dai paracetamol?
Sotul meu ar vrea sa facem si acum al doilea copil, dar eu vreau sa mai stau macar un an sa vedem cum ne descurcam!
Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.