Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:
Originally posted by bb_yasmi

tot asa la bidon de 5l am luat si eu. dar nu o sa o mai incalzesc!!

ank si daca vrea sa pape noaptea sau dimi devreme mergi sa ii incalzesti apa??

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

BB_yasmi
Trebuie neaparat sa incalzesti apa pentru lapte!!! Altfel nu are aceleasi proprietati si risti sa pateasca fata ceva! Toata mancarea ei trebuie sa fie la 37 grade Celsius ca sa nu aiba probleme cu burtica!

Alexia Diana
5 Nov. 2007
poze
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate

aralia eu nicodata nu i-am dat la bebe lapticul asa cald. nici cand era mai micuta!! si nu are probleme cu burtica.

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:

intrebare: cum se manifesta bolile copilariei?? apar bubite? cum arata? ce trebuie facut???
iasmi e bine, nu mai are febra deloc in schimb am impresia ca incep sa ii apara bubite pe tot corpul... helpppppp

BB, din cate stiu eu, bolile copilariei debuteaza cu febra si apoi apar eruptii cutanate...nu stiu f. multe, dar e posibil sa fie asta... Sper sa nu, mi se pare totusi devreme, dar...cine stie. Nu ai pe cine sa suni, sa intrebi, un dr.?

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Roxxy, merci! la cel din Unirea ai fost? este mai mare?
Miha,bine ai revenit! ce s-a intamplat, ai fost plecata sau nu ai vrut sa mai intri pe net?
Vali, imi pare rau! stiu ca reusisei sa alaptezi exclusiv dupa o perioada de alimentatie mixta; poate treci si acum de hop (se zice ca pe la 3-4 luni organismul face o re-eveluare a cererii si ofertei lactate )

Noi ne-am jucat in seara asta mai mult a niciodata! ce carusele, centre de joaca si alte asemenea!!! aveam o sticla de 1,5 litri de apa in mana, cand mi-a vazut-o a inceput sa chiuie.Am apropiat-o de ea in pozitie orizontala, mai ramasese putina apa in ea si o mai balansam din cand in cand-efect artistic, valuri-valurele. A lovit-o cu picioarele si manutele, a prins-o si a incercat sa o roteasca (bine, sustineam si eu sticla...), a tipat si a chiut de mama-focului.S-a jucat asa pana a obosit.I-am dat apoi una de jumatate de litru, dar tot cea mai mare era mai interesanta..
Cred ca o fascina si apa!
Mai este facinata si de trenurile lui frate-su' (Thomas si prietenii sai), dar nu prea o lasa sa le atinga. Ii plac si carticelele cartonate cu animale

Scoate niste sunete dementiale, eu ii spun tigresa

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

BB, depinde de boala. In general debuteaza cu 2-3 zile de febra, dupa care se potoleste febra si apare eruptia.
Vezi sa nu fie si vreo reactie alergica de la antibiotic

Doctorul isi poate da seama despre ce este vorba dupa aspectul si localizarea lor.
Un raspuns clar se poate afla prin dozarea de anticorpi anti-rubella,anti-rujeola, etc- pentru asta,insa, este nevoie sa mergi la un laborator si sa ii ia sange .

Mergi la inceput

Cami, multumesc. Da,asa e, m-am luptat ceva cu alaptatul exclusiv. Acum si sa vreau sa-i dau completare, nu pot, pt. ca nu mai vrea bibe...il scuipa...la fel face si cu suzi!

Felicitari, ce mare s-a facut Stefania ta...si a mea a inceput sa rada in hohote si sa chiuie, mai ales daca e nebagata in seama,ma cearta.

Chiar, apropo de Stefanii...oare Stefania mare ce face (Slimatei)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

La cel din Unirea nu am fost. Sper sa ajung in curand si pe acolo .

quote:
Originally posted by anacami

Roxxy, merci! la cel din Unirea ai fost? este mai mare?
Miha,bine ai revenit! ce s-a intamplat, ai fost plecata sau nu ai vrut sa mai intri pe net?
Vali, imi pare rau! stiu ca reusisei sa alaptezi exclusiv dupa o perioada de alimentatie mixta; poate treci si acum de hop (se zice ca pe la 3-4 luni organismul face o re-eveluare a cererii si ofertei lactate )

Noi ne-am jucat in seara asta mai mult a niciodata! ce carusele, centre de joaca si alte asemenea!!! aveam o sticla de 1,5 litri de apa in mana, cand mi-a vazut-o a inceput sa chiuie.Am apropiat-o de ea in pozitie orizontala, mai ramasese putina apa in ea si o mai balansam din cand in cand-efect artistic, valuri-valurele. A lovit-o cu picioarele si manutele, a prins-o si a incercat sa o roteasca (bine, sustineam si eu sticla...), a tipat si a chiut de mama-focului.S-a jucat asa pana a obosit.I-am dat apoi una de jumatate de litru, dar tot cea mai mare era mai interesanta..
Cred ca o fascina si apa!
Mai este facinata si de trenurile lui frate-su' (Thomas si prietenii sai), dar nu prea o lasa sa le atinga. Ii plac si carticelele cartonate cu animale

Scoate niste sunete dementiale, eu ii spun tigresa

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

daca a intrat in contact cu un purtator in faza maxima de inflorire tot ce-i posibil; de asta nu este bine sa mergi cu el in spatii publice inchise (unde sunt mai ales copii mici); are aproape 4 luni, imunitatea teoretica din burtica ar fi pana pe la 6 luni, dar variaza de la organism la organism

Daca are o boala a copilariei trebuie intrerupt antibioticul; ele se trateaza doar cu antitermice (panadol, nurofen,eventual ceva pentru calmarea mancarimilor).Eu stiu ca dupa eruptie nu mai apare febra; este neplacut insa ca apar mancarimi

Si chiar daca nu este decat o reactie alergica trebuie intrerupta administrrea acestui antibiotic,organismul nu il accepta; daca mai este nevoie, trebuie schimbat cu altul- asta trebuie sa decida doctorul. Poti merge maine cu ea la doctor, eventual la spital la urgente?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by vali_delide

quote:

intrebare: cum se manifesta bolile copilariei?? apar bubite? cum arata? ce trebuie facut???
iasmi e bine, nu mai are febra deloc in schimb am impresia ca incep sa ii apara bubite pe tot corpul... helpppppp

BB, din cate stiu eu, bolile copilariei debuteaza cu febra si apoi apar eruptii cutanate...nu stiu f. multe, dar e posibil sa fie asta... Sper sa nu, mi se pare totusi devreme, dar...cine stie. Nu ai pe cine sa suni, sa intrebi, un dr.?

pot sa o sun pe pediatra ei dar am zis sa stau pana maine sa vad dc se ved mai bine!!!

cami,scaunul moale are vreo legatura??

Mergi la inceput

Fetelor, bb a mea a adormit pe la 7 si doarme si acum...si e ora de baita.Oare sa o trezesc? Mi-e teama ca doarme pana tarziu si nu as vrea sa sar baita nicio seara...ce sa fac?

Mergi la inceput

nu stiu BB
pe net gasesti informatii despre aceste boli.
Fiecare are o forma specifica a bubitelor,cat si locuri specifice de apartitie.
Ale ei cum si unde sunt ?
Doctorul iti poate spune daca este o alergie de la antibiotic sau o boala a copilariei

Mergi la inceput