Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooooo !!!!!

La multi ani, jasmine!!!!!!! Numai bucurii si sanatate alaturi de cei dragi !!!!!!!

Si tuturor celorlalti sarbatoriti de astazi, mamici si pitici, la multi ani !!!

Noi suntem bine, am fost la plimbare ... vine primavara si pe la noi !!!!

Ooooff .. ca mereu raman in urma cu cititul si scrisul !!!

Petronela si Silvia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

hello!
Roxxy, sa le purtati cu placere! unde mai exact este locatia asta (fata de liceu?); eu stiu un magazin Fox Kids in mag Unirea (la Fox; mai este un Fox in Mall Vitan, dar aici nu au hainute de copii)
I-am cumparat si eu Stefaniei acum vreo 2 sapamani o multime de hainute, spre bucuria mea tot la reducere- eu aveam impresia ca ar fi trebuit sa se termine la jumatatea lui februarie. I-am cumparat de la Mothercare si Z mai multi pantalonasi si bluzite, sarafane.O sa le purtam doar in primavara asta *(sunt subtirele,dar cu maneca lunga), pana la toamna viitoare mai schimbam cateva marimi...
Acum vreau sa ii mai cumpar rochitele cu maneca scurta,fustite si tricouri.
Am primit de la o prietena o hainuta si o rochita tare dragutele- sunt de la Obaibi (varianta bebe de la Okaidi). Am inteles ca s-ar gasi in Carrefour Orhideea si Cora Pantelimon- poate se mai gasesc si in alta parte, de astea stiu eu).

http://www.obaibi.fr/

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna seara!

Jasmine sanatate si fericire alaturi de familia ta si de Lucas!

Gianina, sa aveti parte de un botez frumos maine!

BB, sanatate multa Yaminucai, sper sa-i treaca repede, mititica!

Creem, sa sti ca si eu am probleme asemanatoare ci bebita mea.Daca acum ceva vreme va spuneam ca plange dupa ce papa cam 1/2 de ora, ei bine, acum plange dupa 5 minute. Ea care isi facuse un program beton si dormea de la 10-11 seara pana la 4-5 dimineata, apoi pap si adormea rapid pana la 7-8, acum se trezeste la 1-2, apoi pe la 3-4, apoi pe la 6 si gata...abia daca mai atipeste o juma' de ora pe la 10...si doar cand iesim afara mai doarme. Si o tinem tot asa pana seara, cand adoarme cu mare greutate si mult plans datorat oboselii si doarme vreo 3 ore...si ar vrea sa pape din ora-n ora, dar nu papa cum trebuie...sunt zombie, e a treia noapte si nu stiu ce ma asteapta in noaptea asta.
Mai are si un ochisor rosu si curge, avem din maternitate problema asta...o sterg de nu stiu cate ori pe zi cu ser, la inceput i-am pus si picaturi...oooofff, abia astept sa vina ziua de luni, sa mergem la dr.
Voi stiti cand ar trebui facuta prima vizita la oftalmolog?
Fug, ca se tot rasuceste in somn...multumesc anticipat pt. raspunsuri!
Va pup!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Roxxy,felicitari pentru kg.date jos!!!!
La fel ca si tine,si eu tanjeam asta vara dupa o pereche de pantofi rosii;nu am reusit eu sa imi iau pantofi dar cizme rosii tot mi-am luatsi asa cum mi-am luat asa le-am si dat cadou lu` sora mea

Eu maine merg la party,i se taie motul nepotelului meu si tot maine implineste 1 an.
Fetelor,de 2 ore ma tot chinui sa gasesc si eu ceva cu care sa ma imbrac maine si nimik,am luat hainele din dulap de 2 ori la mana....in partea de sus am gasit o camasa cat de cat buna insa cu pantalonii ...dezastru.
Voi ati mai slabit???
Stie cineva vreo reteta de slabit rapid 3-4kg ???

Gianina,petrecere frumoasa maine la botez!

BB, ce mai face Yasmi???

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Noi am lipsit o vreme de pe forum...Sper sa am timp sa recuperez din urma.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Cami, de la liceul Iulia Hasdeu (liceul unde am studiat eu ), mai mergi o statie catre Gara de Est, Magazinul se afla exact la prima intersectie, aceea unde o iei in stanga catre piata. Eu as vrea sa mai mer si luni pe acolo .

quote:
Originally posted by anacami

hello!
Roxxy, sa le purtati cu placere! unde mai exact este locatia asta (fata de liceu?); eu stiu un magazin Fox Kids in mag Unirea (la Fox; mai este un Fox in Mall Vitan, dar aici nu au hainute de copii)
I-am cumparat si eu Stefaniei acum vreo 2 sapamani o multime de hainute, spre bucuria mea tot la reducere- eu aveam impresia ca ar fi trebuit sa se termine la jumatatea lui februarie. I-am cumparat de la Mothercare si Z mai multi pantalonasi si bluzite, sarafane.O sa le purtam doar in primavara asta *(sunt subtirele,dar cu maneca lunga), pana la toamna viitoare mai schimbam cateva marimi...
Acum vreau sa ii mai cumpar rochitele cu maneca scurta,fustite si tricouri.
Am primit de la o prietena o hainuta si o rochita tare dragutele- sunt de la Obaibi (varianta bebe de la Okaidi). Am inteles ca s-ar gasi in Carrefour Orhideea si Cora Pantelimon- poate se mai gasesc si in alta parte, de astea stiu eu).

http://www.obaibi.fr/

Camelia, Sebastian si Stefania

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

quote:
Creem, sa sti ca si eu am probleme asemanatoare ci bebita mea.Daca acum ceva vreme va spuneam ca plange dupa ce papa cam 1/2 de ora, ei bine, acum plange dupa 5 minute. Ea care isi facuse un program beton si dormea de la 10-11 seara pana la 4-5 dimineata, apoi pap si adormea rapid pana la 7-8, acum se trezeste la 1-2, apoi pe la 3-4, apoi pe la 6 si gata...abia daca mai atipeste o juma' de ora pe la 10...si doar cand iesim afara mai doarme. Si o tinem tot asa pana seara, cand adoarme cu mare greutate si mult plans datorat oboselii si doarme vreo 3 ore...si ar vrea sa pape din ora-n ora, dar nu papa cum trebuie...sunt zombie, e a treia noapte si nu stiu ce ma asteapta in noaptea asta.
Mai are si un ochisor rosu si curge, avem din maternitate problema asta...o sterg de nu stiu cate ori pe zi cu ser, la inceput i-am pus si picaturi...oooofff, abia astept sa vina ziua de luni, sa mergem la dr.
Voi stiti cand ar trebui facuta prima vizita la oftalmolog?
Fug, ca se tot rasuceste in somn...multumesc anticipat pt. raspunsuri!
Va pup!

Valentina,imi pare rau pt.schimbarea programului de somn al Stefaniei;de la un timp si noi am mai introdus o masa noaptea la 1 si uneori la 6 dim.(pana acum dormea de la 23:00 la 7:30),prob.din cauza de peste zi.

Avand in vedere ca problema cu ochisorul dureaza de ceva timp e bine sa o vada un medic oftalmolog.Succes luni la dr.si sa auzim numai de bine!!!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

Helau!

Noi am lipsit o vreme de pe forum...Sper sa am timp sa recuperez din urma.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Bine ai revenit!!!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

intrebare: cum se manifesta bolile copilariei?? apar bubite? cum arata? ce trebuie facut???
iasmi e bine, nu mai are febra deloc in schimb am impresia ca incep sa ii apara bubite pe tot corpul... helpppppp

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

quote:
Originally posted by Amy26

Valentina,imi pare rau pt.schimbarea programului de somn al Stefaniei;de la un timp si noi am mai introdus o masa noaptea la 1 si uneori la 6 dim.(pana acum dormea de la 23:00 la 7:30),prob.din cauza de peste zi.

Avand in vedere ca problema cu ochisorul dureaza de ceva timp e bine sa o vada un medic oftalmolog.Succes luni la dr.si sa auzim numai de bine!!!

POZE

Amy, multumesc mult . Luni merg la pediatru pt. vaccin si o sa iau si o trimitere la oftalmolog, pt. ca deja ma ingrijoreaza. Oricum, are episoade, nu e tot timpul ochisorul inflamat, altfel as fi mers demult...dar asta e cam a treia oara cand se intampla.
Puiuta mea nu vomita , e adevarat ca regurgiteaza destul de mult...oare asta sa fie motivul schimbarii de program? O sa intreb dr. si cum e cu puseele astea de crestere, poate ca are asa ceva...eu sper sa revina la programul dinainte.

Petrecere frumoasa maine si sa-ti traiasca nepotelul!Si bebelul!

Mami Miha,
bine ai revenit!

Alina, Roxxy, fie-va mila, nu faceti album cu siluetele, ca eu nu incap in album ...deja am trecut pe salate, fara paine, dar oricum nu pot sa tin cine stie ce regim drastic, ca alaptez!

Valentina, cea mai fericita de Andreea Stefania (07.12.2007)
www.flickr.com/photos/14121585@N04/sets/url" target="_blank">steluta mamei

Mergi la inceput