Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Ce mai fac mamicile,ce va fac puiutii?

Noi am fost azi la padure sa luam o gura de aer curat;ne-am plimbat,am papat,am cules ghiocei,bb a dormit si acum se simte f. bine.

merg sa citesc din urma

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

JASMIN!!!!!

DARIA!!!!

POZE

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina spune:

Acular, Jasmin, LA MULTI ANI!!!!! sa aveti o viata frumoasa alaturi de cei dragi!
Nicoleta, La Multi Ani pt printesa Daria!!!!

Noi suntem bine..maine avem botezul si am mari emotii pentru micutza mea Adelina!

si o zi frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

Creem asa am patit si eu cu bebelina mea. Cam pe la 2 luni nu a mai vrut sa suga din sinul sting. Am zis ca nu ii convine pozitia si o intorceam, ii dadeam sa suga din pozitia "minge de fotbal" (ca si cum ai tine mingea la subrat). Apoi incet incet acel sin facea din ce in ce mai puti lapte asa ca psugea mai mult din dreptul. Dupa 2 saptamini urla cind o puneam la orice sin desi inca nu-i dadusem bibe. Sugea mai mult adormita, in rest urla de foame. Desi stiam teoria cu bibe i-am dat lapte muls, apoi a scazut lactatia si a trebuit sa ajung la formula. Acum suge doar dimineata si cind mai are chef de rasfat. Nu am aflat nici pina acum cauza refuzului la sin dar banuiesc o oarecare scadere a debitului de lapte. Mara e cam rea de foame. Daca nu vine papa cind vrea ea si cit vrea ea deschide gura maaare si tipa.
Poate tu ai nervii mai tari si o convingi pina la urma sa suga. Se pare ca intr-adevar biberonul creeaza dependenta. Dar nu la toti copiii. Baiatul meu mai mare a supt si sin si biberon fara probleme. Poate de asta m-am si pacalit cu asta mica.
Iti doresc succes si muuult laptic pentru bebe.

Raluca si Mara (29 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

Adinag multumesc pentru felicitari.
Mai alaptezi? Stiu ca ai avut mari probleme si te admiram pentru vointa.
Sanatate si bebe cumintel iti doresc.

Raluca si Mara (29 oct. 2007), Matei (8 sept. 1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

quote:
Originally posted by gianina

Acular, Jasmin, LA MULTI ANI!!!!! sa aveti o viata frumoasa alaturi de cei dragi!
Nicoleta, La Multi Ani pt printesa Daria!!!!

Noi suntem bine..maine avem botezul si am mari emotii pentru micutza mea Adelina!

si o zi frumoasa!

Gianina, mami de Simona Andreea (24.07.2003) si Adelina Elena (15.11.2007)

Gianina, iti multumesc si tie pt urari, ca si celorlalte fete. Sa aveti parte de un botez frumos maine. Pupic

Daria, stiam ca nu te cheama Daria pe tine ci pe micuta, dar nu-ti stiam numele adevarat... te cheama ca pe mine... Pupici norei mele

Adina, mersi pt urari.Cum mai stai cu ranile de la sani?Sper ca iti este mai bine. Pupici si tie.

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

LA MULTI ANI JASMIN SI RALUCA!!!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE ALATURI DE PUII VOSTRI!!!!!

Fetelor, azi am avut o zi minunata. De dimineata am fost vreo 3 ore singurica la cumparaturi: pantofi, cateva bluzite si lenjerie intima. Bineinteles, ca i-am luat si baiatului 3 bluzite si niste ciorapei desi spusesem ca nu-i cumpar nimic de data asta (are deja 4 dulapuri de haine, iar unele nici nu cred ca o sa apuce sa le poarte).
Cand m-am intors acasa, Matei si cu tati m-au intampinat razand. Era asa de scump asta mic cum radea. Se vedea ca se bucura ca ma vede. Pe urma am plecat toti 3 in Cismigiu. pe drum am gasit magazinul Fox Kids care are niste super reduceri. i-am luat tricouri de vara dementiale cu doar 150.000 bucata sau compleuri (tricou cu pantalonasi scurti) la doar 200.000. Calitatea este super si sunt niste modele f f colorate si frumoase. Cred ca mai dau o raita si luni pe acolo. Erau f multe modele. pt fetele interesate, magazinul se gaseste la intersectia Bd Ferdinand cu Ziduri Mosi (f aproape de Piata Obor). In aceeasi cladire se gaseste si House of Art.
Ieri am terminat oficial cura de slabire. deja port toate hainele de dinainte de sarcina, inclusiv haine din anul cand am facut nunta (2006 - cand eram chiar slaba). Mai am putina burtica, insa trebuie sa ma apuc de sport ca nu am sanse sa scap de ea doar cu o cura de slabire.
Matei s-a comportat exemplar azi (hai ca sar de la una la alta ). A dormit non-stop .
Deja v-am facut capul patrat, insa sunt f binedispusa si ma gandeam sa impartasesc si prietenelor mele virtuale aceasta stare.

Roxxy si Matei sufletelul meu drag (29.11.2007)

SUNT CEA MAI FERICITA MAMICA DIN LUMEA ASTA!!!!!

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca mi-am cumparat o pereche de pantofi rosii cu toc inalt si o curea in ton . Anul trecut cand se purtau pantofii rosii inalti, eu sufeream ca nu pot purta tocuri pt ca eram insarcinata. Atunci mi-am spus ca dupa ce nasc o sa-mi cumpar si eu. Tare incantata eram azi prin casa cu noii mei pantofi (chiar daca moda lor a cam trecut ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Roxxy, felicitari!! Si pentru ziua frumoasa si pentru noua silueta!! Ce frumos trebuie sa fie. :) Lasa ca vine si vremea noastra, maxim 3-4 luni si terminam cu alaptatul exclusiv.

Ar trebuie sa facem un album si cu noile siluete, nu?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Alina, trebuie sa recunosc ca as fi preferat si eu sa alaptez si sa-mi vad de silueta mai incolo.
Sunt de acord cu albumul . Cand ma uit la pozele de cand eram graviduta mor de ras. Eram ca o balenuta. Dar si mancam, nu gluma. Nu ma ingrasasem din aer. Cred asta e motivul pt care a iesit Matei asa mancacios .

quote:
Originally posted by Vasari

Roxxy, felicitari!! Si pentru ziua frumoasa si pentru noua silueta!! Ce frumos trebuie sa fie. :) Lasa ca vine si vremea noastra, maxim 3-4 luni si terminam cu alaptatul exclusiv.

Ar trebuie sa facem un album si cu noile siluete, nu?

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput