Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 5
Jasmin012 spune:
Neata, fetele. Va multumesc pt urari, va doresc si voua tot binele alaturi de bebelusii vostri...
Acular, la multi ani pt ieri, din pacate n-am putut intra decat aseara si am vazut ca fusese ziua ta... sa fii sanatoasa si sa te bucuri alaturi de familia ta
BB, si eu stiu ca nu e bine sa-i dai mancarea rece bebelinei. Lucas se stramba tare si nu vrea sa suga daca ne aflam pe undeva unde nu-i pot incalzi lapticul. Nu mananca rece decat daca e lihnit de foame si atunci doar un pic, cat isi mai alina foamea...
Creem nu cred ca e vorba ca s-a schimbat consistenta laptelui... oricum la inceput laptele e mai transparent, daca bebe suge suficient ajunge si la partea grasoasa a laptelui, care devine atunci un pic galbui si mai consistent. Tu-i dai si biberon, dupa cate imi dau seama... Din cauza biberonului din care cica le e mai usor bebeilor sa traga, cu timpul unii sugari resping sanul in favoarea lui... o fi asta.
Daria, azi bebelina ta a facut 3 luni.... urmeaza si al meu, peste cateva zile. Pupici pt Daria mica
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
creem spune:
JAsmin, nu i-am dat deloc biberon, nici macar ceai nu i-am dat.
Mi s-a parut ca n-ar avea consistenta laptele pentru ca a vomitat in jet si mult, si tot ce a vomat era mai mult apa decat lapte. Si altadata a mai vomitat in jet, dar parca era ceva mai consistent.
Menstruatia inca nu a venit, nici semne nu am.
Anacami, dupa ce ii dadeai formula in zilele cu pricina, mai sugea dupa aceea?
Vasari, eu nu imi fac probleme ca a varsat, ca s-a mai intamplat si sunt obisnuita, ca sa zic asa, dar imi fac probleme ca nu mai vrea sa suga si nu stiu de ce.
Acum s-a trezit si nici pomeneala sa suga, e joaca, isi suge degetele, dar nu sanul
VA multumesc pentru sprijin...om vedea cum ne vom descurca.
Cutia aceea de nan n-o mai pot folosi daca e desfacuta de mai mult de o luna? n-am folosit nimic din ea
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
adinag spune:
Acular, La Multi Ani, scuze pentru intarziere! Multa sanatate si fericire!
Jasmin, La Multi Ani si tie, alaturi de baietii tai! Sa fii fericita si iubita!
Creem, imi pare rau, eu zic sa insisti, daca ai puterea! Suna poate ciudat, dar incearca sa-i dai sanul in picioare, in timp ce mergi sau in picioare in fata ferestrei!
pussi spune:
jasmin LA MULTI ANI!
OANA8188, ale mele nu fac diferenta, adica l-a inceput l-am dat amestecat, 2 masuri din unul, 2 masuri din celalalt... acum le dau doar 1+, dar mai am si 1 si daca se va termina 1+ o sa-l amestec spre final din nou. De cumparat, mie mi l-a adus o prietenaa din Austria... sa nu-ti zic ca ala 10,5 Euro pachetul de 800gr.
fetelor ma ajuta cineva si pe mine cu centrul de activitate... nu stiu de care sa cumpar si cate... am intrat pe toyz... si sunt nehotarata intre cele cu colacel gomflabil si insula tropilcala.. care e si mai scumpa. Voi ce aveti, ca eu as vrea si cu melodii, Elenei ii plac foarte mult. Daca se poate din acelea de care se trag fara bateri.
PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007
www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
nelone77 spune:
Salutare!!
La multi ani Jasmin si Daria mica!! Sa fiti sanatoase!!
Creem: m-am lovit si eu de probl cu laptele incolor. Problema e sa maninci zilnic consistent: carne, fructe,etc...Am patit si eu in 2 zile in care am mincat mai putin si am baut multe lichide sa fie laptele incolor si bebe din cauza lui sa nu se sature , iar in urmatoarele zile cind am mincat bine (neaparat carne!!) laptele a redevenit alb si satios!! Conteaza f mult in continuare sa te hranesti cum trebuie daca alaptezi!
Nela & Andrada Catalina (19 dec 2007)
http://community.webshots.com/user/nelone77
Jasmin012 spune:
quote:
Originally posted by creem
JAsmin, nu i-am dat deloc biberon, nici macar ceai nu i-am dat.
Mi s-a parut ca n-ar avea consistenta laptele pentru ca a vomitat in jet si mult, si tot ce a vomat era mai mult apa decat lapte. Si altadata a mai vomitat in jet, dar parca era ceva mai consistent.
Menstruatia inca nu a venit, nici semne nu am.
Anacami, dupa ce ii dadeai formula in zilele cu pricina, mai sugea dupa aceea?
Vasari, eu nu imi fac probleme ca a varsat, ca s-a mai intamplat si sunt obisnuita, ca sa zic asa, dar imi fac probleme ca nu mai vrea sa suga si nu stiu de ce.
Acum s-a trezit si nici pomeneala sa suga, e joaca, isi suge degetele, dar nu sanul
VA multumesc pentru sprijin...om vedea cum ne vom descurca.
Cutia aceea de nan n-o mai pot folosi daca e desfacuta de mai mult de o luna? n-am folosit nimic din ea
fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9
Creem, atunci nu stiu ce sa spun. Chiar daca isi suge degetele poate nu si le suge de foame, ci de dragul cunoasterii. Acum in perioada asta aproape toti isi baga degetele si chiar pumnii in gura. Lucas isi baga tot pumnul si cand il scot din gurita imi ia degetele mele si vrea sa le suga. Suge pana si bluzele... daca il tin cu capsorul pe umarul meu imi suge umarul de la bluza... cred ca fac asta fiindca incep sa cunoasca lucrurile. Iar faptul ca nu mai suge, poate ca nu mai are nevoie de atatea mese ca inainte.
Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
Daria23 spune:
azi cand am fost la medicul asta pediatru mi-a propus sa-i fac la fata vaccinul infarix doar ca eu am inceput la 2 luni cu ala gratuit si a zis ca pot sa trec pe astalalt adica pe infarix doar ca trebuie sa-mi faca un vaccin acum la 3 luni ...ceea ce lipsea la 2 luni si mi l-a facut anti Haemophilus influenzae dar am mai auzit si de pentaxim ca e la fel ca si infarix doar ca e mai ieftin 130 in luc de 220 ...voi de care ati facut?..exista vreo diferenta intre astea doua sau numai de pret?
adinag spune:
Daria, pentarix banuiesc ca este impotriva a 5 boli (dupa cum zice si numele), celalalt impotriva a 6.
In mod normal, daca se mananca putin, se schimba cantitatea laptelui, insa nu calitatea. Este un mit ca laptele este mai "slab" daca mananci mai putin. Iar carnea nu este obligatorie, alapteaza foarte bine si femeile vegetariene - de exemplu pufulet.