Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

JASMIN

Sa fii sanatosa si fericita toata viata!

Camelia, Sebastian si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello
nu stiu cum de reusiti sa fiti asa active !!! ca eu nu reusesc decat sa citesc...de scris nu prea am timp...

am vazut tot albumul , superbi bebelusi avem!!!!

LA MULTI ANI CELOR CARE ISI SERBEAZA ZILELE DE NASTERE IN ACEASTA PERIOADA!!!

CASA DE PIATRA ANK!!!

PA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daria23 spune:

fetelor...acum am venit de la doctorita...m-am hotarat sa merg la o pediatra buna sa o vada si nu numai pt.burtica si pentru ca sa fiu eu mai linistita ca doctorita de familie s-a uitat la ea 2 min de cand am nascut si asa ca m-am dus la nu cabinet particular si mi-a placut f. mult de doctorita asta cum a consultat-o ....a zis ca e super sanatoasa si sa nu imi fac probleme pt.durerile astea de burtica ca o sa treca....si mi-a scris debridat...sper sa fie bine dupa asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La Multi Ani, Jasmin!!! Iti doresc sa fii o mamica si o sotie fericita toata viata!

Daria, ma bucur ca sunteti bine. Mi se pare ciudat ca se uita la ea doar 2 minute, pediatrii au o mare responsabilitate cu copiii, de-asta ne si spun sa-i sunam imediat cum se intampla ceva!

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Se poate ca laptele sa isi piarda consistenta?
Bebe a mea nu mai vrea deloc sa manance de la san, o adorm si suge mai mult adormita, abia asa reusesc sa ii dau sa pape. Pana acum manca dintr-un san, acum nici din celalalt nu vrea.
IAr azi dimineata a papat (adormita apoape) apoi a vomat si lapticul era mai mult apos, translucid. Dupa vreun sfert de ora i se facuse foame, a tras putin si s-a pus pe plans. Am linistit-o si dupa cateva minute am pus-o iar la san, dar...aceeasi poveste, a tras o data sau de doua ori si a inceput sa planga. DAca vroiam sa o pun din nou refuza cu indarjire si plangea.
Nici nu mai stiu ce sa fac.
Am incercat sa ma mulg si nu mai merge pompa, nu stiu ce are, ca am tot desfacut-o si reasamblat-o de o mie de ori si nu mai trage (am de la Avent, manuala, si pana acum a fost foarte buna).
VA rog, sfatuiti-ma ce sa fac. Acum a adormit dupa ce a supt trei guri
M-a apucat si plansul de mila ei
Am in casa o cutie de nan1, dar e desfacuta de mai mult de o luna, sotul nu e acasa chiar nu stiu ce sa fac!

fericita de MARIA SOFIA - 7 noiembrie,cezariana 3200 gr, 50 cm, nota 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

anacami multumesc pentru urari.
Fetelor, eu va citesc in fiecare zi, dar nu prea scriu. Am pus si eu poze cu Mara in album. Am vazut si albumul si toti bebeii sunt super deliciosi.
BB daca ii dai antibiotic trebuie sa-i dai toata doza prescrisa ca altfel poate sa revina infectia. Matei, baiatul meu de 9 ani, face destul de des un fel de sinuzita, adica niste muci uriti si infectati. Atunci nu scapam decit cu antibiotic 7 zile. Acum 2 ani la mare i-a dat bunica'sa antibiotic doar 3 zile si a patra zi a facut 39,8. Asa ca vezi, poate scapa Yasmi fara antibiotic ca sunt tare pacatoase.
Sanatate multa la toti bebicii si mamicile lor si sa va bucurati de venirea primaverii.

Raluca si Mara (29 oct. 2007)

Mergi la inceput

Creem, ai grija cum pui chestiile acelea de silicon (am un lapsus,nu stiu cum sa le zic...); daca nu etanseizeaza bine nu trage nimic

Mergi la inceput

nu stiu despre consistenta, dar la mine nu prea vrea sa suga decat noaptea cand am ciclu (deja am avut de doua ori-o data cateva picaturi, o data adevarat-adevarat).I-am dat formula, cum spunea si Adina, nu mai am nervi si timp pt. "munca de lamurire"...(la Sebastian am fost mai perseverenta )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Acular73 spune:

BB hai ca acum am citit tot capitolul urmator. Am vazut ca ai inceput sa-i dai augmentin. Ti-au scris si fetele sa-i dai minimum 5 zile. Sanatate multa.

Raluca si Mara (29 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Creem, si eu ma gandeam tot la ciclu sau poate nu i-a convenit ceva din alimentatia ta. Despre consistenta nu cred ca e valabil, la inceput laptele e oricum putin transparent, abia la sfarsit e alb si cu adevarat consistent. Daca ii faci putin ceai sa o calmezi si mergi pana la farmacie cu ea sa cumperi o pompa? Eu am luat de la Primii Pasi (cam 30 RON). Stiu ca RGE mai avusese probleme cu pompa manuala de la Avent si de vina era un tamburus care sarise pe care dupa ce l-a montat bine a mers. Sunt sigura ca intr-o zi o sa va reveniti!! Doar sa reusesti cumva sa ii dai sa pape azi.

A, si mie mi s-a intamplat de vreo doua ori sa vomite un lichid transparent dupa ce a papat. Dar zau daca mi-am facut griji. Stai linistita, sunt sigura ca e ceva trecator. Daca nu reusesti sa-i dai sa suga fa un efort si mergi cu ea la farmacie sa iei lapte praf.

Alina si Maria - 3 NOV 2007
_
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.

Mergi la inceput