Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Asiza, superbe pozele! Va invidiez! Sincer...
Dianocica, eu sunt doritoare... dar am sa ma multumesc cu inca o plimbare prin cartierul minunat. Plimbare placuta!
Teutz,

Pe mai tarziu! O zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe fuga..
Am apucat doar sa vad ca Donia va avea casa noua.. SUPER VESTE!!!!
Danutz si Co - bolnaviori
Sper sa apuc sa vad si eu poze ...... cand gasesc timp....
Despre noi - Luca are 2 bubitze mici si amarate, insa starea de draci parca s-a mai ameliorat.. sambata noaptea ptr prima data mi-a adormit in bratze, nu puteam nici macar sa ma asez, trebuie sa ma plimb prin casa, cum incercam sa-l pun in patutz, desi sforaia.. se trezea si urla... la a 3-a incercare mi-a iesit... am dat si panadol dar nici o reactie...
In fine, ieri a adormit la pranz greu, se da cu capul de tot ce prinde, iar azi noapte s-a trezit din ora in ora... macar nu urla, ci doar maraiala.... sper sa fie mai bine, avand in vedere ca eu sambata am cedat nervos.. la el nu am tipat sau asa ceva, dar eu am plans isteric dupa ce a adormit el vreo 2 ore....
M-am mutat in noul biroul, noi colegi, in fine, atmosfera este asa si asa.. astept sa imi darame peretele din spate...
Va pupicesc

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

yagmur, bine ca a trecut. probabil a fost reactie la vaccin, sper sa nu mai ai motive sa clachezi. adica sa fie cumintel si vesel in continuare.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

donia, felicitari pt casa!

aka e la spital, cris are iar bronsilita. ii uram sanatate!

si alti pupici speciali pt familia 'danutz' sa-si revina cu totii...

si laviniei si lui mihaita

restul in urmatorul mesaj

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

Donia felicitari, sa fie intr-un ceas bun, sa o stapaniti sanatosi. Si spor la munca, ca acum incepe!!

Sanatate bebeilor bolnaviori!

Va salut cu drag pentru o vreme, ne revedem in aprilie, pana atunci va doresc numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianarus78

donia, felicitari pt casa!

aka e la spital, cris are iar bronsilita. ii uram sanatate!

si alti pupici speciali pt familia 'danutz' sa-si revina cu totii...

si laviniei si lui mihaita

restul in urmatorul mesaj

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

lavinia si mihaita erau sambata internati in spital, mihaita se pare ca avea o otita f urata. nu prea stiu multe, va mai povesteste ea.

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

asiza, mi-au placut mult pozele si peisajele dar sa mor daca mi-am dat seama unde mergeti cu atata graba, frumos din partea ta sa nu ne zici si sa ne lasi sa ne storcim creierii..poate la roata uriasa?in turnul cu ceas?...have no idea!

aka e la spital? ...aka da-ne vesti repede!

danutz, sanatate si voua!

mai e schimbare de anotimp, de aia se imbolnavesc puiutii?

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

donia, feliciitari pentru casa cea noua, sa o stapaniti sanatosi!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

E asa frumos afara a venit primavara sau anuntat 15 grade la Iasi
eu sunt mai bine,antonia inca mai tuseste dar suntem pe drumul cel bun

Asiza-f frumoase pozele

Aka,Lavinia suntem alaturi de voi,multa sanatate si multa putere

multa sanatate si celorlalti fulguleti bolnaviori

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Azi dau de baut pentru iubita mea Ioana! Asa ca poftiti de va veseliti!
Multumesc pentru urari!

Nu am sarbatorit din motive de boala :(. N-am nici macar o poza. A suflat mititica in lumanari sambata, dar fara pic de vlaga. La ora 12, chiar de ziua ei, ne infiintaseram la cabinet la Medicover, dupa ce toata noaptea am scazut temperatura (tuturor). Am mai capatat ceva experienta relativ la febra care nu scade nicicum :(. Acum, slava Domnului, sunt mai bine, adica fara febra, doar muci si tuse. Ioana si Victor iau antibiotic (Ioana - raluri la plamani, Victor - otita). Maria a scapat de antibiotic. Toti trei fac aerosoli. Pe micuta printesa o sarbatorim duminica impreuna cu copiii (pana atunci sper sa fie bine, sanatosi).

Aka, multa sanatate lui Cris! Sa va intoarceti repede acasa!

Donia, sa o stapaniti sanatosi casa!

Teutz, sa-ti traiasca nepotica!

Shoshika, cum se poate sa nu slabesti cu atata alergatura dupa nazdravan? Ai doar rabdare. Nu te necaji, o sa vezi ca o sa slabesti usor-usor. Ideea cu nutritionistul nu e rea deloc! Cat despre cazatura pe ciment: stai sa vezi cand o cadea cu tine de mana, ca se poate si asta (mie mi s-a intamplat cu Ioana :( ). Bine ca n-a patit nimic.

Danutz, pe bursucii mei cel mai mult ii ajuta Eurespalul la tuse, dar depinde si de felul de tuse. Cel mai bine intrebi tot medicul. Pe noi ne ajuta mult aparatul de aerosoli. Multa sanatate!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput