Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Laura - dupa ghiocei am fost aici langa oras la Parcovaci(nu stiu daca stii), dar duminica daca vreti eu va astept cu cea mai mare placere si mergem impreuna(Hirlaul e la 70 km de Iasi)...asa ca astept un zvon - poate o corupi si pe Ramona sau pe Bambo.
Teutz -
Asiza - foarte frumoase pozele si Denis ca de obicei e un scump - da v-ati plimbat nu gluma!.
Lavinia - suntem alaturi de tine ... sper sa-i treaca cat mai repede lui Mihaita.
Multa sanatate bolnaviorilor.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

donia: felicitari pentru casa!!! sa o stapanitit sanatosi si sa va bucurati din plin de ea...

Madalina28
+Darius Cristian ( 14.12.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoshika spune:

Acs, multumesc de incurajare! Referitor la cazaturi, ma astept sa se mai intample, dar sunt si un pic mai precauta...
Multa sanatate bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Minunate si fulguleti

Felicitari Dandusa ; Sarcina usoara!
Felicitari Donia pentru casa

Sanatate multa celor bolnaviori

Noi suntem bine, dar ne mobilizam mai greu cu scrisul. De citit reusim, am vazut si poze frumoase;

Zara e bine, jucausa, vorbareata pe limba ei; parca a inceput sa mancam si mai bine, in special afara, chiar si borcanele de cand am schimbat marca, am trecut pe unele fabricate special pentru un lant de supermarket de aici, sunt bio, gustoase si le accepta; Hipp nu i-a placut niciodata, de fapt nici eu nu prea puteam sa le mananc, le aruncam direct; inca avem probleme cu imbracatul dar asta este, ne descurcam noi, iar sosetele nu le accepta deloc in casa; mai mult in picioarele goale umblam.

In aprilie o sa plecam pentru o luna in India; abia asteptam; deja am inceput sa facem bagajele ;-); sunt putin speriata ca o sa prindem plin sezon de vara acolo cu temperaturi in jur de 40 grade; dar sper sa fie totul bine; o sa fie si nunta unei verisoare a sotului si abia astept

tututor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Salutare, salutare!!!
Suntem si noi pe aici
Am avut putintica treaba, l-am mai ajutat pe Cristi la munca, lucram in acelasi domeniu. Asa de bine mi-a picat sa mai am si eu o responsabilitate , sa mai fac ceva, altceva...Bine, doar cand dormea David, e de la sine inteles, in rest era de-a dreptul imposibil.
Acum insa am racit rau de tot, nu stiu cum am reusit, sper din suflet sa nu-l molipsesc pe David.
Toate bune pe la noi, a venit chiar si primavara...

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

poze cu noi

Mergi la inceput

Flore, a venit pe lume micutza Irene??
Bebinutza, ce bine ca Ada nu s-a mai imbolnavit si se simte bine la gradi!! Voi deja ati trecut cu bine peste perioada de acomodare, de imunizrae, de.., de.., pe noi inca ne asteapta toate astea...
Dayanara, ce mult a crescut Ivan de cand nu l-am mai vazut, foarte, foarte mult!! El parea fericit in tzarisoara noastra, romanash de-al nostru
Donia, sa stapaniti sanatosi casutza, sa va bucurati de ea!!Spor la amenajat!!
I-am vazut si pe Dmic, Alessia,Denis,Stefania, Antonia, Zara, si nu contenesc de fiecare data sa ma minunez ce copii mari avem!!Si cat sunt de frumosi!!
Mihaita, Cristina, multa, multa sanatate!!
Danutz, voi cum mai sunteti??
Yagmur, hai, hai, mai e un pic, vine primavara si totul va fi mai roz, sper...
La multi ani, Ioana de Acs !!!! Si sanatate !!

David al meu

Mergi la inceput

Chinico, am pierdut io ceva?? Unde dispari pana-n aprilie???

David al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

ASIZA,am admirat cu drag pozele voastre,superbe,aratati asa de bine,Denis e un total de dulce si frumos,si tu ai slabit?esti faina!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

donia, sa stapaniti sanatosi casa!

am vazut pozele adinei cu frumusica aia mica si asiza, da , si eu cred ca ai slabit, super peisajul
si zara ce.a crescut, cum n.am mai vazut.o demult si ce bine ii sta cu codite

multa sanatate lavinia !

sa vedeti ce.am patit: lui ivan ii place tare mult sa coboare scari, nu mi.am dat seama ca totusi e greu pt el si.l zguduie cam rau cand coboara, si drept urmare toata ziua a sughitat si nu stiam de ce, e a doua oara cand il cobor de mana pe scari si apoi sughite, nu e coincidenta, n.am scris ca mi s.a parut aiurea dar sunt sigura ca de la asta fost , nu s.a oprit din sughit saracu toata ziua de ieri

ivan si dayanara

Mergi la inceput