Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

iaca va saluta si-un motan, sa va mearga de bine pe saptamana aceasta :) acu' ma duc sa ma culc, pana nu leasin pe tastatura.... s-a trezit la 7 in za morning, si cu greu l-am doborat acu'.........

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

buna dimineata
vad ca a venit primavara pe la voi(la noi se anunta 15cm de zapada maine...) ce scump e d in parc
vazut baiat mare de donia mancand singur
felicitari donia pentru casa; vorba lui Tudor, ati castigat casa, acum mai trebuie sa o platiti; aveti closing-ul in 2 luni? va mutati imediat? noi asa am facut, ca nu mai puteam de nerabdare sa ne duce la casa noastra
fug sa mai citesc din urma

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by iulia-stefy

3. In loc de Calgel mi-a recomandat glicerina boraxata cu 1% Anestezina, care se prepara la farmacie, si a fost mai buna si decat mama Calgelului. Si mai e un gel gingival "de la barr". Asta e firma producatoare. E ceva parca frantuzesc si mult mai bun decat Calgel, care peste 10 minute... s-a dus efectul

acu' vreo luna am inatanlit o pediatra iesita la pesie,f draguta de altfel,care m-a sfatuit sa-i comand Crinutei la farmacie acelasi preparat,ramasese sa intreb in jur de acel 1% anestezina,dar neuronul meu ...
deci dr pediatra v-a recomandat ?

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

acum imi aduc aminte ca asta luam pentru Tudor acum 10 ani

Ana,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by saryta

Multa sanatate celor bolnaviori .... refacere rapida!
Donia - sa stapaniti cu placere casa si spor la mutat.
Ia uitati unde am fost noi astazi si in pozele urmatoare m-a tunsat mama.
Va pe toate fara preferinte.
O saptamana cat mai buna va uram.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(21.11.2006)

vaaaii ce de ghiocei!! mi-ai facut ziua frumoasa

Ana,

Mergi la inceput

ei acu' sa va zic si de noi: sambata la pranz am simtit/auzit scrijetit cu lingurita la Isabelle, abia seara am reusit sa ma uit: are si ea un dinte
iar duminica se jucau pe afara si s-au lovit una de alta, Isabelle a cazut prost, cu mainile pe langa ea si cu gura de asfalt: plans, sange, baut apa, trecut; cand am reusit sa ma uit, si-a spart putin gingia cat sa-i mai iasa un dinte (se vede un colt)

Ana,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by danutz

Neatza zic si eu!
Noapte nedormita,Maria-sa a tusit la greu, s-a trezit de n ori din cauza tusei, a plans, s-a smiorcait, a marait, abia inspre dimineata a adormit la loc cu chiu cu vai.
Eu si Cata la fel de muciosi, eu expectorez la greu, el tuseste ca un magar...
Voiam sa intreb ...voi ce dati la fulguleti pt tuse? Adik Rares are toate felurile de tuse, si din aia productiva numai ca el nu stie sa scoata expectoratiile si le inghite, si tuse seaca care da in voma si stranuturi.
Mentionez ca in continuare nu avem dr., dr. aia de la Medicover are cica mobilul la maica-sa si ea e de garda la nu se stie care spital!

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

eu nu i-am dat nimic la sfatul medicului. si nicole avea o tuse f f urata si saracuta se ineca de-a dreptul si ii venea sa vomite de greata ce i se facea. asa cum au zis si medicii i-a trecut cam in 2-3 saptamani. acum nu mai tuseste absolut deloc. da-i lapte caldut ca asta ajuta tusea sa se desprinda mai usor.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

La Intersport, preferabil in Carrefour Baneasa (la cel de langa Unirea au cam lichidat marfa), se gasesc canadiene (60 ron) si salopete fash (50 ron) = impermeabile si costume iarna overall (80 ron) de la Etirel, la juma de pret. Si sunt frumoase, frumoase si ingrijit lucrate.

Conu si prietena lui Maya au fost inzestrati cu cate una bucata pt la anu, asa ca iarna viitoare poate veni.. noi suntem pregatiti.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Almo

Jos palaria si tot respectul.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

presupun ca te referi la un alt subiect de aici de pe forum nu?
draga ruxandra, de zece ani azi maine poimaine de cand suntem in canada am gazudit pe rand pana acum 4 persoane, cu pb financiare. aceste persoane au stat nu o luna, nu doua, au stat cam un an fiecare asa ca suntem caliti.
viata nu e frumoasa si roz pt unii chiar daca sunt in Canada. toate pb aici insa sunt de scurta durata.

Album

Mergi la inceput

doniafelicitare pt casa. vrem si poze ok?

Album

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sbogdana

poze cu noi

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

ce par lung are frumoasa Zara si eu care credeam ca mai lung ca al lui nicole nu exista la varsta asta.

Album

Mergi la inceput