Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by asiza

Repede, repede ca musai sa merg in pat ...first of all, Flore, tinem pumnii surorii tale maine...Sa ne tii la curent!

Va pun rapid link cu poze de la super plimbarea de azi ...Alte explicatii sa-mi fie cu iertare, dar v-am zis unde ma grabesc, da??? Cine vrea intreaba, cine nu poate se prinde din poze...Byeee

Oana cu
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis
(19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

asiza, denis e un dulce si jumatate.
dar pe prietenele mele nu le cunosti? una e a lui Ciotarca din Brasov si alta e a lui Ban din Beius
Sunt in Londra acum dar inca mai sper sa se reintoarca in Canada de unde au plecat.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Lacramioara, cam ciudat cu medicii.. adica au facut atatea analize si ecografii si nu au facut un banal exudat. Tare ma mai mir.. mai ales ca exudatele (nazal+faringian) si coprocultura/coproparazitologic sunt, de ex, necesare la inceperea fiecarui an la cresa/gradinita.

A_deju acu ti-ai scos parleala si ne-ai lasat sa ne bucuram de frumosii ochi motanesti. Multumim. Repet intrebarea: fuserati la picnic la mal de mare?

Chinico unde pleci? de ce pleci? pana in aprilie?????? Asa, nu ma mai joc. Nu vreau sa pleci!!!

Mamaana, iote ca Isabella n-a vrut sa ramana mai prejos decat surioara ei.

Asiza, first of all mi-ai furat puloverul copchilului . Second esti, vorba Roxanicii, pirpirie rau. Si, finally, multam pt excursia virtuala prin London. Mai vrem.

Bambo, cum mai sunteti? Aha, vaz ca mai bine, ma bucur.

Aparu si Bogdana. Ce interesant si exotic suna pt noi India.. brr 40 gr. De abia astept poze si povesti. Pana atunci vaz ca voi mergeti deja la biblioteca... ce fata mare are mama. Si cu codite Zara e nemaipomenita.

Roxanica, sa treaca repede si sa fii egoista ... nu mai da si la altii.

Off, cum Cristina de Aka a facut iar bronsiolita? E sigur diagnosticul?

Dianarus, cum mai e Ianis?

Off, Lavinia. Multa sanatate lui Mihaita.

Flore, ce face surioara ta?

Acs, tinem pumnii sa fie toata lumea bine pan la petrecere.

Teutz, sa va traiasca nepotica de verisoara! Asa-i ca tare mici mai par.. eu n-o s-o uit niciodata pe prietena mea cum se uita.. efectiv socata la Grigore si-i mangaia un piciorus.. pai fluturasul meu avea pe atunci 2600g, pe cand zdrahoanca ei a vazut lumea direct la 4300 g.

Saryta.. ce de ghiocei.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by almo
presupun ca te referi la un alt subiect de aici de pe forum nu?
draga ruxandra, de zece ani azi maine poimaine de cand suntem in canada am gazudit pe rand pana acum 4 persoane, cu pb financiare. aceste persoane au stat nu o luna, nu doua, au stat cam un an fiecare asa ca suntem caliti.
viata nu e frumoasa si roz pt unii chiar daca sunt in Canada. toate pb aici insa sunt de scurta durata.

Stii.. pe mine m-a impresionat mai ales ca era vorba de un om total necunoscut. Adica daca nu se pune problema cu prietenii, (dar nu stiu daca chiar un an.. depinde de cat de mare e casa .. eu cam am pasarici cu intimitatea ..) dar eu nu ma vaz facand asta cu un om despre care nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by a_deju

iaca va saluta si-un motan, sa va mearga de bine pe saptamana aceasta :) acu' ma duc sa ma culc, pana nu leasin pe tastatura.... s-a trezit la 7 in za morning, si cu greu l-am doborat acu'.........

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

salutam reverentios motanul cu ochi negri!s-a ingrasat!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by mamaana

quote:
Originally posted by dandusa

quote:
Originally posted by iulia-stefy

3. In loc de Calgel mi-a recomandat glicerina boraxata cu 1% Anestezina, care se prepara la farmacie, si a fost mai buna si decat mama Calgelului. Si mai e un gel gingival "de la barr". Asta e firma producatoare. E ceva parca frantuzesc si mult mai bun decat Calgel, care peste 10 minute... s-a dus efectul

acu' vreo luna am inatanlit o pediatra iesita la pesie,f draguta de altfel,care m-a sfatuit sa-i comand Crinutei la farmacie acelasi preparat,ramasese sa intreb in jur de acel 1% anestezina,dar neuronul meu ...
deci dr pediatra v-a recomandat ?

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

acum imi aduc aminte ca asta luam pentru Tudor acum 10 ani

Ana,
Stephanie si Isabelle (2 Dec 2006) si Tudor (12 Dec 96)

anestezina e ok, amelioreaza durerea, eu ii faceam pansament in gurita cu glicerina cu anestezina cand avea stomatita cu bubite pe gingii si limba!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Yagmur.. ma gandeam.. oare o intoarcere, macar temporara, la capitala e SF 100%? Mai ales ca acu job-ul nu mai e asa multumitor. Poate c-ar mai pica un ajutor, de la ai tai, poate.. nu stiu.. zic si eu. Si dac-ai putea s-o iei si pe Olimpia la pachet.. ar fi taman perfect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

O zi superba azi a fost la Iasi, ne-am plimbat asa frumos, Mario a fost un dulce, cu exceptia ca am alegat toti cateii din cartier.In parculet era o tanti cu 2 fetite diferenta de ani exact cum o sa fie la Mario cu printesa, ce frumos se jucau abia astept sa-i vad si eu asa,cat curaj imi dau cand vad camai sunt mamici cu astfel de experienta.

Saryta ce frumosi sunt ghioceii, imi aduc aminte de anii de adolscenta cand mergeam cu colegii dupa ghiocei...

Bambo ce bine ca va reveniti ca stii doar ca ai ramas cu o datorie pe duminica da?
Lavinea multa sanatate lui Mihaita

Dianocica da o plimbare virtuala in Herestrau oare nu-i posibil? Herestraul imi lipseste cel mai mult, ce ne placea sa ne plimbam prin Herestrau cu bicicletele...

O saptamna buna sa aveti dragi mamici si fulguleti

P.S vazut toate pozele, nu ratez nimic, nu am cuvinte ce copii minunati vad.

Stela 24s cu printesa Cleopatra+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

am fost in h. 3,5h. sunt ruptaaaa. a alergat dupa toate bicicletele, cainii, pasarelele. ne-am oprit langa vreo 5 oameni cu bicicleta care se odihneau pe banca sa le studieze. e teminat dupa ele. si eu dupa el. a, si plange dupa veverite cand pleaca....

incepe sa renunte la san, mie imi vine sa plang, si de fericire si de tristete. simt ca ma indepartez de el. dar stiu ca el asta vrea acum deci ii e bine.

am vazut toate pozele, m-am delectat cu frumusete de fulguleti, nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva. dar sunt deliciosi toti.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by almo
presupun ca te referi la un alt subiect de aici de pe forum nu?
draga ruxandra, de zece ani azi maine poimaine de cand suntem in canada am gazudit pe rand pana acum 4 persoane, cu pb financiare. aceste persoane au stat nu o luna, nu doua, au stat cam un an fiecare asa ca suntem caliti.
viata nu e frumoasa si roz pt unii chiar daca sunt in Canada. toate pb aici insa sunt de scurta durata.

Stii.. pe mine m-a impresionat mai ales ca era vorba de un om total necunoscut. Adica daca nu se pune problema cu prietenii, (dar nu stiu daca chiar un an.. depinde de cat de mare e casa .. eu cam am pasarici cu intimitatea ..) dar eu nu ma vaz facand asta cu un om despre care nu stiu nimic.

a! am uitat o persoana asa ca au fost 5 in total, fiecare asa cum ti-am zis un an, iar a sasea persoana pe care am gazduit-o e sora mea cu care am stat 4 ani [ :)] deci halal intimitate. daca fac un calcul de 10 ani in canada 9 ani am avut pe cineva. un an am fost singuri. acum cand sa spun si eu aleluia, stam cu mama mea care are grija de nicole. pana acum 4 ani am stat intr-un apartament cu 2 dormitoare. ne simtiam ca la camin pe vremea studentiei
tot timpul intimitatea mea a trecut pe locul doi cand e vorba de un om la nevoie.

Album
http://picasaweb.google.com/nicole.poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ruxandra, eram perfect convinsa ca am scris despre cum a decurs iesirea noastra la mal de mare... da' se pare ca doar am visat :)) deci: da, am iesit sambata, am luat si paturica, da' a ramas sa incalzeasca portbagaju', ca batea vantul destul de tare, asa ca nu era de stat la orizontala.. am tras o plimbareala in lung si-n lat, am zgurmat cu eleganta in nisip (matze educate fiind, n-am lasat nicio surpriza in urma :))) ) si ne-am dat in niste leagane care habar nu aveam ca exista pe respectivul traseu, pe care de altfel l-am facut anul trecut aproape zi de zi, si oricum, vara de vara de ceva ani incoace... care leagane, spre maaaaarea noastra uimire, erau chiar unse, curate si mai ales, functionale :) asa ca, pana la vremuri nitelus mai calduroase, tot a fost ok, si incercam sa repetam macar partea cu leaganele si weekendu' viitor :)

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput