Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by iulia-stefy

3. In loc de Calgel mi-a recomandat glicerina boraxata cu 1% Anestezina, care se prepara la farmacie, si a fost mai buna si decat mama Calgelului. Si mai e un gel gingival "de la barr". Asta e firma producatoare. E ceva parca frantuzesc si mult mai bun decat Calgel, care peste 10 minute... s-a dus efectul

acu' vreo luna am inatanlit o pediatra iesita la pesie,f draguta de altfel,care m-a sfatuit sa-i comand Crinutei la farmacie acelasi preparat,ramasese sa intreb in jur de acel 1% anestezina,dar neuronul meu ...
deci dr pediatra v-a recomandat ?

Mamica de Crina Maria (1 Nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by danita

mi se pare ca ghetutele lui P si-au modificat forma dupa forma picioruluisi a mersului deformat . eu cred ca ar tre sa schimb ghetuta?

eu zic ca da, aceeasi situatie e si la noi. bine, plus ca noua ne-au ramas cam fixe, ca sa nu zic mici, ghetele gasite grrreu...de la varful degetului pana la partea cea mai proeminenta din calcai d are...14,5-15cm. ceea ce mie mi se pare mult. oricum are niste laboante..acum sunt in cautare de ceva ff usor si fara taloneta. si care sa-l cuprinda. cred ca mai caut ceva timp...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

quote:

am iara un pitic pe creier si nu ii lasa pe ceilalalti in pace : mi se pare ca ghetutele lui P si-au modificat forma dupa forma picioruluisi a mersului deformat . eu cred ca ar tre sa schimb ghetuta? nu ? voi ce ziceti ?

tu vb de ghetuta cu talpa normala?si-au modificat forma?
eu am observat la Crinuta ca atunci cand merge cu cipici cu talpa antiderapanta duce ambele labute in interior spre degetul mare...,deaia am decis sa-i dau numai incaltari in casa...sau cand s-o incalzi picioarele goale...

Mergi la inceput

citind raspunsul Dianocicai catre Danita,am realizat ca P si d sant doi barbati cu greutate si este perfect normal sa reuseasca sa modifice incaltamintea ...,da' ce sa stie o mama de fluturas care-s io...,a mea parca zboara...,cred ca si daca ar purta toata viata aceiasi pereche de pantofi,n-ar reusi sa toceasca vreun flec...,deci iertati mirarea

si ca tot sant la capitotul greutate...,acu' doua zile am fost la control cu Crinuta...,am reusit sa o punem pe cantarul de bebei,dupa ce am catarit toti papitzoii din cabinet si toti biscuitii din dotare...,deci are 9.500...
la consult a fost pacalita sper rusinea noastra...,iar la benoclat in gura si urechi n-a fost chip de nik...,asa ca s-a last cu scandal...,dupa ce a terminat dr de benoclat,a luat-o fimea la intrbari...,si de n-a bodoganit si de n-a certat-o saraca...,nu-mi venea sa cred cum o certa pe limba ei si se uita fix la ea cu lacrimi in ochi...,offf,era scumpa foc dar in acelasi timp ,imi parea asa de rauuu ca a trebuit s-o tinem fortat...
noroc ca pastilele au fost mai putine de data asta si le-a luat de buna voi,slava domnului...,morr de drag cand o chem sa-i dau vigantolul,panadolul etc...si casca gurita ...

vizionat poze minunate
Laura,
sa aveti o noapte frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by dandusa

a mea parca zboara...,cred ca si daca ar purta toata viata aceiasi pereche de pantofi,n-ar reusi sa toceasca vreun flec...

auzi, am inteles eu bine? deci cu sosete duce pioarele inauntru dar cu pantofi nu? si desculta nu?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Sunt la a doua prajitura, azi am facut jumatate cu visine, pentru adulti (jumatatea mai mare, desigur), iar cea a copiilor e cu mere. Un deliciu!
Multumesc pentru felicitari!

dianocica, nu va intreaba lumea pe strada al cui e d? El atat de blond cu ochi alabstri, voi atat de neblonzi...
Yeah, right, primavara ...

adinazot, bravo pentru distractia la mall, din poze se pare ca si tie ti-a priit.

danutz, sanatate multa!

ruxandra nu ti-e frica de Cristinelu, da? Bine... cat timp stai departe de mancarea lui...
Feelingu... e inca pe vine, cred ca dupa ce o sa zugravim o s-o simt mai mult a mea. Mie mi-a placut mult cand am vazut prima poza cu exteriorul, interiorul e Ok, dar pe dinafara m-a fermecat.
Avem ceva de lucru, dar avem si timp, las' ca sigur o sa ma mai vaicaresc pe aici . Sau poate nu... ca are jacuzzi in baia din basement, imi iau un pahar de vin si o carte buna si ma relazex acolo.

a_deju, da' de beci ce zici? jacuzzi... ei? Plusez si cu un semineu... tu aduci semintele si batem palma

dandusa, sanatate si tie! Ce greu e cu intarcatul... noi ne indreptam catre polul opus, suge din ora in ora, aproape. Nu stiu de la ce... dintii nu par sa-l deranjeze...
"a mea parca zboara...,cred ca si daca ar purta toata viata aceiasi pereche de pantofi,n-ar reusi sa toceasca vreun flec" asa si eu pot sa port aceiasi pantofi ani de zile... of, of, mai, mai...

bamboletta, si voi bolnavioare? Sanatate cat mai rapid!

danita, trebuie sa ma lamuresti. Paul are mersul deformat sau e doar un alt pitic? Ce-i aia mers deformat la varsta asta?Cristinelu ba paseste in interior, ba in exterior, ba paralel, pa perpendicular...

Dbunny, sa aveti o vizita cat mai placuta si asteptam vesti despre tine de la timisorence.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata.

Se cunoaste ca n-am barbat acasa (care cica a dormit ca un puisor in cortul de vara, dara in sacul de iarna).. bantui duminica dimineata pe forum.

quote:
mi se pare ca ghetutele lui P si-au modificat forma dupa forma piciorului si a mersului deformat . eu cred ca ar tre sa schimb ghetuta? nu ? voi ce ziceti ?

Eu as zice ca nu. Stiu ca asta este dovada unei incaltari de calitate (cu interiorul din piele sau panza, si nu din plastic) => ca se modifica dupa forma piciorului si nu piciorul ia forma pantofului (cum se-ntampla la cei din plastic). Da pt siguranta intreaba ortopedul.

Cat despre mers nu stiu cum, cu varfurile aruncate inauntru, inspre-afara, etc... eu stiu ca-i perfect normal pt varsta lor.

Dandusule ne-a ajuns Crinuta la kile. Gata, vaz c-apun vremurile de silfida.

Donia, mic poza.. da avem rabdare. Da auzi.. ma gandeam sa muti si calculatorul la basement.. stai in cada cu bulbuci, paharul de vin la indemana si te conversezi cu noi.

Dbunny drum bun. Sa ne auzim cu bine si de pe plaiuri mioritice.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza zic si eu!
Noapte nedormita,Maria-sa a tusit la greu, s-a trezit de n ori din cauza tusei, a plans, s-a smiorcait, a marait, abia inspre dimineata a adormit la loc cu chiu cu vai.
Eu si Cata la fel de muciosi, eu expectorez la greu, el tuseste ca un magar...
Voiam sa intreb ...voi ce dati la fulguleti pt tuse? Adik Rares are toate felurile de tuse, si din aia productiva numai ca el nu stie sa scoata expectoratiile si le inghite, si tuse seaca care da in voma si stranuturi.
Mentionez ca in continuare nu avem dr., dr. aia de la Medicover are cica mobilul la maica-sa si ea e de garda la nu se stie care spital!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Donia, FELICITARI pt casutza! Sa o stapaniti sanatosi!!!
Ruxandra, da, l-a consultat cu aparatul ala de bagat peste tot cu luminita in varf!!! Si s-a chinuit nene nu gluma!!!
Dandusa, Bambo, si voi?!!! E clar , se pare ca bantuie o viroza urata rau... Sanatate multa!
Danita, nu stiu ce sa zic de ghetutele lui P. As zice sa nu le schimbi acum, oricum in max 2 luni nu or sa-i mai fie bune...deci oricum le schimbi atunci, nu?
Se pare ca am pierdut pe drum niscaiva pozici de Denis...ma duc sa le caut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danutz, noi am folosit Eurespal, Fluimucil pt. tusea lui Denis...si inca cateva feluri de alte siropuri (ca care zau ca nu pot sa mi le amintesc ), dar iti spun sincer ca nimic n-a ajutat...doar schimbarea de clima. Sanatate multa!

Donia, ...FELICITARI!!!!!! Ma bucur tare tare de bucuria ta!!! Sa dea D-zeu s-o stapaniti sanatosi!

Adina, vizionat cu placere mare pozele cu voi!

Vazut si Cristinelu' mancacios, si d la veverite, vazut si Iulia de iuly_stefi, careia ii spun "Bine ai venit!"...si ce-am mai vazut oare???? ...ca stiu c-am mai vazut pe cineva...

Va pup...

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput