Fulguleti de nov - dec 2006 (155)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Multumim pt aprecieri.
Danutz, incearca Stodal, e homeopat, f bun dupa parerea mea. Sanatate multa.

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb
1. Lacramioara, super ideea cu uleiul de menta, multumim. O sa-l incercam si noi; sa-l trec pe lista.
Ai pus poze! Am admirat-o pe Stefania-Iulia... ce bucalata si voinicuta e. aici e dementiala. Cum ii ziceti Stefania sau Iulia?

Ruxandra, ma bucur ca v-am putut fi de ajutor. Multumim de aprecieri la adresa Stfeaniei. Noi ii spunem Stefania, Stefy sau Giza, sau....

Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dandusa
3. In loc de Calgel mi-a recomandat glicerina boraxata cu 1% Anestezina, care se prepara la farmacie, si a fost mai buna si decat mama Calgelului. Si mai e un gel gingival "de la barr". Asta e firma producatoare. E ceva parca frantuzesc si mult mai bun decat Calgel, care peste 10 minute... s-a dus efectul

deci dr pediatra v-a recomandat ?

Da mi-a recomandat medicul pediatru, pt ca i-am zis ca la Calgel un reactioneaza de fel. Sper sa va foloseasca.

Poze Stefy

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danutz
Voiam sa intreb ...voi ce dati la fulguleti pt tuse? Adik Rares are toate felurile de tuse, si din aia productiva numai ca el nu stie sa scoata expectoratiile si le inghite, si tuse seaca care da in voma si stranuturi.

Noi am luat pt tuse Eurespal siropel.. care e amar si dupa ce i-am dat de vreo doua ori a inceput sa vomite.. si evident am renuntat iar apoi ne-a dat Rhinathiol, tot siropel, dar e dulcel. Doar ca asta evalabil doar vreo 6 zile. Si vesnicul albastru de metil care Stefaniei ii place de mama-mama, ca ea se linge pe botic dupa ce o dau cu albastru de metil in gatut.
Iimai dau vitamina C o pastila pisata in decursul unei zile. Noua cam asta ne-a recomandat dr. pediatru.
La finuta mea, la care tusea a fost ceva mai urata i-a recomandat Stodal si altadata Fluimucil pliculete.

Poze Stefy

Mergi la inceput

Donia, felicitari pt casutza! Sa o stapaniti sanatosi!!!
Noi am avut de furca cu imunitatea deoarece a avut Stafilococul Auriu luat din maternitate si am aflat abia la 11 luni cand a facut un furuncul superurat si supermare in nas, de i-a deformat toata fata.
De la vaccinul de 2 luni stiam ca are o infectie, dar pina la 11 luni nu am stiut ce are, i-am facut tot felul de analize si ecografii, dar la un exudat chiar nu ne-am gandit. I-am dat pe moment antibiotic, ca dupa vaccin facuse febra 40 si... si apoi pauza
La urmatorul vaccin i-am facut intai un sumar de urina si mi-a iesit iar infectie, la urocultura.. pauza..i-am dat alt antibiotic si i-am facut vaccinul.... Si tot asa pina la 11 luni. Numai ca dupa ce i-a fauct analiza la mizeria aia de puroi din nas, i-a facut si o antibiograma si a rezultat ca nu mai reactioneaza la nici un antibiotic ce se poate da la varsta asta.
Medicul din spital.. foarte optimista mi-a zis sa nu ma agit, ca ea e convinsa ca va reusi sa-l omoare singurica, doar sistemul ei de imunitate ajutat de ceva siropel pt imunitate. Zis si facut. I-am dat o luna da,una ba Septilin, apoi LantigenB care e si pt stafilococi.. streptococi.. si altele si acum vreo 3 sapt mi-a facut iar febra. Am ajuns cu ea la acelasi dr, care stia problema si avea gatul visiniu, nu rosu... si i-a luat si un exudat. Surpriza mare... stafilococul nu mai e.. Traiasca doamna doctor, ca n-a umplut-o cu antibiotice si siropele de imunitate. Am vreo 3 colege care baga in copii antib si tot degeaba, bietii de ei sunt plini de furuncule. A mea a facut unul si bun, dar d-na dr a zis ca mai conteaza si sistemul de imunitate, nu numai siropelul. La noi si-a facut treaba.
Acum ii dau o fiola de oscilococcinum pe saptamana preventiv pt virozele astea.
Cred ca v-am povestit destul de belelele noastre trecute.
Dorim multa sanatate la bolnaviori.

Pentru ca sa nu o prinda raceli, viroze, gripa, Septilin
Pt domnisoara medicul ne-a recomandat siropel pt imunitate

Poze Stefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Off Lacramioara prin cate-ati trecut si voi...
Asiza, Marani, Lacramioara multumesc pt raspunsurile despre siropele. Stodal suna bine, o sa iau maine pt toti! De Eurespal stiam ca are gust aiurea, de aia nici nu am incercat. Azi am facut sirop din ceapa si miere, foarte bun la gust, i-am dat si Mariei-Sale. Nu l-a refuzat dar nici prea incantat nu a fost. Si mi-am amintit de miraculosul ulei de eucalipt pe care l-am carat din Maroc
Bine ca zace in casa de ceva vreme si io cap patrat ce sunt uit cu desavarsire!!!
Pot sa zic ca pe noi ne-a desfundat bine, copiii nu au voie decat max 2 inhalari/zi. Facem dupa baita si vedem!
Si m-am hotarat sa cumpar aparat cu aerosoli...oricat ar urla Maria-Sa cred ca-i fac mult mai bine decat tratamentul cu siropele si picaturi de nasuc!!!
Nu mai stiu ce voiam sa zic...de la pastilele pe care le iau si de la raceala sunt cam ametita...as dormi non-stop!
Sanatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

quote:
Originally posted by danutz

Voiam sa intreb ...voi ce dati la fulguleti pt tuse? Adik Rares are toate felurile de tuse, si din aia productiva numai ca el nu stie sa scoata expectoratiile si le inghite, si tuse seaca care da in voma si stranuturi.

Danutz, mami de Maria-sa Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti

pt tuse luam "Humex" expectorant ,multa sanatate

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Iulia-Stefy am vazut pozele cu Stefy o scumpa
(bine ca ati scapat de stafilococ)

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Almo

Jos palaria si tot respectul.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

LACRAMIOARA,ff dulce micuta ta,multumim de sfaturile tale,f bune de luat in seama!!!

Adina si Alessia Maria(30.10.2006)

"Life can give you a hundred reasons to cry,but you can give life a thousand reasons to smile"

Mergi la inceput